هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چند تا سوال دیگه ممنون میشم یکی جواب بده :
-من دیتای بازیم ریجن 1 هست ولی از یه اکانت ریجن 2 بازی دانلود کردم مشکلی هست ؟
-اندازه ی دیتا هم فکر میکنم کمتر از بازی اصلی هست که بچه ها از PS4 میبینن ؟ فشرده سازی چیزی هست ؟
-مودمم ایرانسله زیاد قوی نیست و از طریق WIFI انقال میخوام بدم مشکلی نیست از لحاظ سرعت؟ منظورم اینه که ممکنه خیلی زیاد طول بکشه ؟

سلام، یه دیسک بازی رو میخواستم بذارم توی ps4 ، از دستم داشت لیز می خورد نگهش داشتم اما دوتا لکه افتاده روی دیسک بهترین راه تمیز کردنش چیه؟ دیسک رو ps4 میشناسه
ویرایش: با دستمال عینک پاک کردم، خوبه بنظرتون؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداش اینقدر حساسیت به خرج نده با پارچه نازکی پاک کن هرچی میخواد باشه

چند تا سوال دیگه ممنون میشم یکی جواب بده :
-من دیتای بازیم ریجن 1 هست ولی از یه اکانت ریجن 2 بازی دانلود کردم مشکلی هست ؟
-اندازه ی دیتا هم فکر میکنم کمتر از بازی اصلی هست که بچه ها از PS4 میبینن ؟ فشرده سازی چیزی هست ؟
-مودمم ایرانسله زیاد قوی نیست و از طریق WIFI انقال میخوام بدم مشکلی نیست از لحاظ سرعت؟ منظورم اینه که ممکنه خیلی زیاد طول بکشه ؟
سلام
دیتا و اکانت باید یک رجین باشند.
اخرین اپدیت باید همراه بازی درون پوشه ریخته بشه.
از طریق wifi نهایت سرعت انتقال روی 2 یا 3 مگ هست ولی از طریق پورت لن 10 تا 100 مگ بسته به سیستم و کابل متغییره.

سلام
دیتا و اکانت باید یک رجین باشند.
اخرین اپدیت باید همراه بازی درون پوشه ریخته بشه.
از طریق wifi نهایت سرعت انتقال روی 2 یا 3 مگ هست ولی از طریق پورت لن 10 تا 100 مگ بسته به سیستم و کابل متغییره.
شاتل لند | عدم دسترسی
این حجم بازی هست که شاتر لند برای بتل فیلد 1 زده که میشه 45 گیگ (ک امروز توی پشت شهر داری ب من دادن ) ولی خود بازی اصلی 71و خورده ای هست چطوریه این ؟

اقا قضیه این هک قریمور 4.05 راسته؟ چه جوریه قضیش؟

ببخشید اگه تکراریه سوالم
تاپیک جداگانه براشون زده شده ظاهرا تونستن یه سری چیزارو اجرا کنن که هنوز تو مراحل اولیست
توضیحات بیشتر و اخبار بروزشو میتونید تو تاپیک خودش دنبال کنید

• Like
Reactions: WW_EA
با سلام و خسته نباشید
یه سوالی داشتم خدمت دوستان
پلی استیشن پلاس‌رو میشه دو یوزر استفاده کنند؟من چند جا شنیدم که یه پلاس رو دو نفر میتونن استفاده کنند.میخواستم بدونم میشه یا ن؟ و این که کنسول یه وقت بن نشه؟چون قانونی میخوام بخرم ولی دو نفر یا دو اکانت استفاده کنند.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

با سلام

شاید این سوال قبلا پرسیده شده باشه، من عذرخواهم بابتش.

سوالم اینه که آیا من میتونم چنتا اکانت ترکیبی یا همون هکی بریزم روی دستگاهم و بازی هاشونو بردارم. بعد اون اکانت ها رو پاک کنم. و بازی ها برام بمونه. و اینکه اگر به اینترنت وصل بشم احتمال بن شدن هست یا نه؟

پیشاپیش تشکر میکنم از عزیزانی که پاسخگو هستند.

با سلام

شاید این سوال قبلا پرسیده شده باشه، من عذرخواهم بابتش.

سوالم اینه که آیا من میتونم چنتا اکانت ترکیبی یا همون هکی بریزم روی دستگاهم و بازی هاشونو بردارم. بعد اون اکانت ها رو پاک کنم. و بازی ها برام بمونه. و اینکه اگر به اینترنت وصل بشم احتمال بن شدن هست یا نه؟

پیشاپیش تشکر میکنم از عزیزانی که پاسخگو هستند.

نه نمیشه داداش.باید اکانت رو کنسول باشه و آنلاین هم نشو خطر بن داره.
دیگه PS4 هک شد رفت پی کارش شما هنوز تو نخ کله معلق زدنید؟
پیشنهاد میکنم اگر میخوای انقدر شامورته بازی در بیاری و حوصله این داستانها رو داری ، بری یه کنسول 4.05 پیدا بکنی هک کنی و حال بکنی.

با سلام و خسته نباشید
یه سوالی داشتم خدمت دوستان
پلی استیشن پلاس‌رو میشه دو یوزر استفاده کنند؟من چند جا شنیدم که یه پلاس رو دو نفر میتونن استفاده کنند.میخواستم بدونم میشه یا ن؟ و این که کنسول یه وقت بن نشه؟چون قانونی میخوام بخرم ولی دو نفر یا دو اکانت استفاده کنند.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
نه بن نمیشه این کار قانونیه و خود سونی اجازشو داده.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: EL-BARTO
سلام دوستان

میشه یکی به من توضیح بده تفاوت این اصطلاحاتی که آخر بازی ها اضافه میشه. چیه و چه تفاوتی تو قیمت بازی ایجاد میکنه؟

مثلا اصطلاح Game of the Year Edition یا GOTY

یه سوال دیگه اینکه اون دایره زرد رنگی که پایین سمت چپ بعضی بازی ها کنار درجه سنی بازی چاپ میشه چه معنی میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or