هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام و خسته نباشید
دوستان من برای اولین بار یک کنسول PS4 Pro خریدم و هنوز هم به دستم نرسیده
چندتا سوال داشتم
اول اینکه برای نصب بازی نیازی به ثبت نام و یا ساخت اکانتی در سورس های پلی استیشن هست؟
سوال دوم اینکه شارژ کردن دستگیره ها به چه صورت هست و زمان شارژ شدن و نیز استفاده چه مدتی هست؟
------
در این تاپیک میتونم در مورد بازی ها هم صحبت کنیم؟

مرسی

سلام. برای نصب بازی و ... باید اکانت پلی استیشن بسازید. شارژ کنترلرها رو هم با خود کنسول به راحتی انجام میدین و مدت زمان استفاده هم چندین ساعت است. برای هر بازی هم تاپیک هست میتونید برید به بخش مربوط و در موردش صحبت کنید

سلام خدمت همه دوستان

نمی دونم دارم سوال رو تو تایپیک درستی مطح می کنم یا نه.(اگه جای دیگه باید بپرسم لطفا دوستان راهنمایی کنند)

من به تازگی از یکی از آشنایان PS4 خریدم. وقتی وارد بخش اکانتها میشم. به غیر از دو اکانتی که خودش درست کرده چند اکانت دیگه هم وجود دارن!

سوالم اینه که وجود اون اکانت های دیگه، یعنی کنسول دارای اکانت هکی یا ترکیبیه؟

چجوری میشه فهمید؟ چون خود آشنامون هیچ اطلاعاتی راجب این قضایا نداره و نمیتونه کمکم کنه.

اگه اون اکانت های اضافه رو پاک کنم خطر بن شدن از بین میره؟
چجوری میشه اکانت ها رو پاک کرد؟
اگه پاک کنم بازی های روی کنسول پاک میشه؟

ممنون از راهنماییتون

سلام
یه مدتی هست که فقط داخل منوی گیم ها جای ضربدر با دایره عوض شده
ولی داخل بازی یا background خود ps درست کار می کنه
نمی دونم چی کار کنم
احتمالا اون بازي ريجن ٣ هست بازياي ريجن سه همينطورين
سلام خدمت همه دوستان

نمی دونم دارم سوال رو تو تایپیک درستی مطح می کنم یا نه.(اگه جای دیگه باید بپرسم لطفا دوستان راهنمایی کنند)

من به تازگی از یکی از آشنایان PS4 خریدم. وقتی وارد بخش اکانتها میشم. به غیر از دو اکانتی که خودش درست کرده چند اکانت دیگه هم وجود دارن!

سوالم اینه که وجود اون اکانت های دیگه، یعنی کنسول دارای اکانت هکی یا ترکیبیه؟

چجوری میشه فهمید؟ چون خود آشنامون هیچ اطلاعاتی راجب این قضایا نداره و نمیتونه کمکم کنه.

اگه اون اکانت های اضافه رو پاک کنم خطر بن شدن از بین میره؟
چجوری میشه اکانت ها رو پاک کرد؟
اگه پاک کنم بازی های روی کنسول پاک میشه؟

ممنون از راهنماییتون
قالبا دليل نميشه هكي باشن ولي معمولا هكين
اگه خيلي وقته داره احتمالا ديگه خطر بن شدنش رفته
پاك كردنشون تاثيري نداره ولي اگه ميخوايد پاك كنيد تو تنظيماتو بگرديد پيداش ميكنيد تو تنظيمات اكانت يا پروفايل يا يه همچين چيزايي هست

• Like
Reactions: bazikhorpcpsp
احتمالا اون بازي ريجن ٣ هست بازياي ريجن سه همينطورين

قالبا دليل نميشه هكي باشن ولي معمولا هكين
اگه خيلي وقته داره احتمالا ديگه خطر بن شدنش رفته
پاك كردنشون تاثيري نداره ولي اگه ميخوايد پاك كنيد تو تنظيماتو بگرديد پيداش ميكنيد تو تنظيمات اكانت يا پروفايل يا يه همچين چيزايي هست

ممنون از راهنمای های کاملتون

موردی که هست اینه که تاحالا اصلا به نت وصل نشده بوده.

من دیروز دستگاه رو به نت وصل کردم و فرمور دستگاه رو آپدیت کردم.
بازی the last of us رو هم آپدیت کردم

دوتا بازی MGSV: Ground Zero و Driver Club کنارشون از اول عکس یه قفل بود.

سه تا بازی دیگه ای هم که تو هارد بوده GTA و FIFA2017 و Mortal Kombat هستش که بدون مشکل اجرا میشه.

میخوام بدونم اگه اون اکانت ها رو پاک کنم این سه تا بازی احتمال پاک شدن یا قفل شدنشون هست؟

ممنون از راهنمای های کاملتون

موردی که هست اینه که تاحالا اصلا به نت وصل نشده بوده.

من دیروز دستگاه رو به نت وصل کردم و فرمور دستگاه رو آپدیت کردم.
بازی the last of us رو هم آپدیت کردم

دوتا بازی MGSV: Ground Zero و Driver Club کنارشون از اول عکس یه قفل بود.

سه تا بازی دیگه ای هم که تو هارد بوده GTA و FIFA2017 و Mortal Kombat هستش که بدون مشکل اجرا میشه.

میخوام بدونم اگه اون اکانت ها رو پاک کنم این سه تا بازی احتمال پاک شدن یا قفل شدنشون هست؟
وصل بودن يا نبودن دستگاه به نت تغييري توش ايجاد نميكنه بايد ببينيد ميشه به psn وصل شد يا نه اگه بشه يعني بن نشده
بله پروفايلارو پاك كنيد بازيا ميرن

• Like
Reactions: bazikhorpcpsp
سلام خدمت دوستان
ميخوام براي يكي از دوستان PS4 Pro بخرم
اگر ميشه يه راهنمايي بفرماييد كه فريمور دستگاه رو چطور ميشه بدون اينكه كنسول از جعبه دربياد متوجه بشيم؟
از نوشته‏هاي روي جعبه ميشه متوجه شد؟ چطور؟

اگر بخوام اکانتی رو از روی پلی 4 پاک کنم . دیلیت یوزر رو بزنم . او اکانت از روی پلی 4 فقط حذف میشه .و یا دیگه کلا اکانت از بین میره?( راه اینکه بتونم از دستگاه فقط پاک کنم و رو سیستم دیگه که بگیرم بتونم استفاده کنم چیه?)

اگر بخوام اکانتی رو از روی پلی 4 پاک کنم . دیلیت یوزر رو بزنم . او اکانت از روی پلی 4 فقط حذف میشه .و یا دیگه کلا اکانت از بین میره?( راه اینکه بتونم از دستگاه فقط پاک کنم و رو سیستم دیگه که بگیرم بتونم استفاده کنم چیه?)
اکانت کلا از بین میره مگر اینکه روش psn بسازید یا اینکه لاگین کنید

• Like
Reactions: raiden1
لاگین منظور اینه که روی همون اکانت با اکانت دیگه وارد بشم? روش psn بسازم یعنی چی دقیقا? راهنمای قدم به قدم ادرس رو سیستم میدید? راه شیر کردن گیم رو اکانت دیگه چطوریه? و اینکه همزمان می تونم با یه اکانت وارد سیستم دیگه شد ? و اگه میشه امکان بن نداره?

لاگین منظور اینه که روی همون اکانت با اکانت دیگه وارد بشم? روش psn بسازم یعنی چی دقیقا? راهنمای قدم به قدم ادرس رو سیستم میدید? راه شیر کردن گیم رو اکانت دیگه چطوریه? و اینکه همزمان می تونم با یه اکانت وارد سیستم دیگه شد ? و اگه میشه امکان بن نداره?
اگر اکانت psn روی یوزر هست که هیچ
اگر نیست باید بسازید
توی تنظیمات قسمت اکانت منیجمنت ساین این رو میزنید بقیش مشخصه

• Like
Reactions: raiden1
سلام..دوستان من سوالی دارم....اکانت اصلی من رجیون 1 هست...من میخوام اکانت فرعی بسازم و پلاس عربی روش بزنم و با اکانت اصلی شیر کنم.....حالا یک بازی دیویژن رجیون 1 دارم به صورت دیسک که میخوام با اکانت اصلیم که رجیون 1 هست بازی کنم...مطلب مهم اینجاست..ایا dlc برای دیویژن خریداری کنم روی اکانت اصلی با توجه به اکانت فرعی که عربی هست و پلاسش شیر شده رو اکانت اصلی مشکل دار میشه یا نه یا کلا قضیه فرق داره..خواهشا یکی دقیق منو راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or