Rezahajizadegan
کاربر سایت
سلام. من قبلا دیسک بازی انچارتد کالکشن رو داشتم.
روی هارد کنسول نصب بود.
الان تخفیف خورده بود. از psn گرفتم.
آللن روی این بازی کلیک میکنم میگه دیسک رو بزار توش.
باید از اول دانلود کنم بازی رو؟
دقیقا یادم نمیاد فکر کنم نبوددوستان ps4 pro فایل های تصویری mkv رو پخش،نمیکنه؟؟؟؟!!من فقط تونستم فایل های تصویری mp4 اجرا کنم.
ظرفیتای قانونی هستنی سوال داشتم اینکه قضیه اینکه میگن مثلا فروش اکانت ظرفیت دوم یا سوم چیه
چ فرقی میکنه ظرفیت دوم با سوم مثلا
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
همزمان نمیتونید استفاده کنید ولی فکر کنم میتونید دوباره کاری کنید که بشه توسط پی سی شناساییش کرد اما اطلاع ندارم ازش.سلام دوستان
هارد داخلی 500 گیگ بنده پر شد و از یک هارد 1 ترابایتی برای انتقال دیتا بازی ها از ps4 به هارد استفاده کردم. الان که هارد رو به پی سی میزنم نمیشناسش. راهی هست که بشه هارد دیسک اکسترنال رو همزمان برای استفاده در پی سی و PS4 استفاده کرد؟
پ.ن: پست های قبل رو خوندم فکر کنم بعد فرمت شدن امکان اینکار نباشه. روشی هست که بشه دوباره به نحوی فرمت کرد هارد رو که تنها توسط PC شناسایی بشه؟
نسخه فیزیکی با دیجیتالی متفاوته باید کلشو دانلود کنیدسلام. من قبلا دیسک بازی انچارتد کالکشن رو داشتم.
روی هارد کنسول نصب بود.
الان تخفیف خورده بود. از psn گرفتم.
آللن روی این بازی کلیک میکنم میگه دیسک رو بزار توش.
باید از اول دانلود کنم بازی رو؟
ممنون از شما... تونستم برش گردونم. اگر کسی این مشکل رو داشت هم میتونم کمکش کنم.همزمان نمیتونید استفاده کنید ولی فکر کنم میتونید دوباره کاری کنید که بشه توسط پی سی شناساییش کرد اما اطلاع ندارم ازش.
روی ایکس باکس هم همینهممنون از شما... تونستم برش گردونم. اگر کسی این مشکل رو داشت هم میتونم کمکش کنم.
پ.ن: خیلی عجیبه از این قابلیت پشتیبانی نمیشه! فکر میکنم پارتیشن بندی و تخصیص بخشی از حافظه هارد به Ps4 از نظر تکنیکال موضوع زیاد سختی برای سونی نباشه ولی برای فروش کنسول های 1 ترابایتی از این قضیه ممانعت میکنن.
میشه بیشتر توضیح بدید.ممنوندقیقا یادم نمیاد فکر کنم نبود
بعضی وقتا بخاطر آنکد ها همون mp4 هم اجرا نمیکنه ولی با نرم افزار فرمت فایلو عوض کنید کار میکنه تنها بدیش اینه که یه مقدار حجمشو بیشتر میکنه.
ظرفیتای قانونی هستن
ظرفیت 2 روی کنسولتون اکتیو میشه و میتونید روی اکانت خودتون اون بازیو انجام بدید تروفیاشم رو اکانت اصلیتون ثبت میشه
ظرفیت 3 روی کنسول اکتیو نمیشه مجبورید با خود همون اکانت بازی کنید همیشه هم باید آنلاین باشید
همزمان نمیتونید استفاده کنید ولی فکر کنم میتونید دوباره کاری کنید که بشه توسط پی سی شناساییش کرد اما اطلاع ندارم ازش.
نسخه فیزیکی با دیجیتالی متفاوته باید کلشو دانلود کنید
نرم افزار برای تغییر فرمت ویدئو ها هست اگه ویدئویی که میخوایدو اجرا نمیکنه با اونا تغییرش میدید و بعدش میتونید رو کنسول اجرا کنیدمیشه بیشتر توضیح بدید.ممنون
باید با پشتیبانی صحبت کنید اگه جواب سوال امنیتیو دارید میشه اوکیش کرد اگه ندارید باید به پشتیبانی بگید با ارائه مدارک ثابت کنید اکانت برای شماستدوستان من تاریخ تولد اکانتمد فراموش کردم کسی می تونه درستش بکنه پشتیبانی سونی جریانش چیه می شه کمکم کنید
می شه می گید چه جوری چه شماره ای رو بگیرم؟باید با پشتیبانی صحبت کنید اگه جواب سوال امنیتیو دارید میشه اوکیش کرد اگه ندارید باید به پشتیبانی بگید با ارائه مدارک ثابت کنید اکانت برای شماست