هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کدوم رو بگیرم
gran turismo sport یا project cars 2 یا forza 7
مزایا و معایب هم گفتین چه بهتر

خب ازین ها که فورتزا با اختلاف بهتره ولی میدونید که انحصاری مایکروسافته؟
پراجکت کارز بشدت شبیه سازه اگه خیلی تو کار ماشین و مسابقاتش نیستید بنظرم لذت نمیبرید .
گرن توریسمو از لحاظ میزان محتوی کمبود داره ( و تو بعضی چیزای فنی مث صداگذاری و گرافیک هم شنیدم مشکل داره )
نگاهی به Dirt 4 و Dirt Rally هم بندازید.

• Like
Reactions: love master
خب ازین ها که فورتزا با اختلاف بهتره ولی میدونید که انحصاری مایکروسافته؟
پراجکت کارز بشدت شبیه سازه اگه خیلی تو کار ماشین و مسابقاتش نیستید بنظرم لذت نمیبرید .
گرن توریسمو از لحاظ میزان محتوی کمبود داره ( و تو بعضی چیزای فنی مث صداگذاری و گرافیک هم شنیدم مشکل داره )
نگاهی به Dirt 4 و Dirt Rally هم بندازید.
نه دقت نكرده بودم
خيلي وقته پيگير اخبار خبر ها نيستم
نه تو كار ماشين و مسابقات نيستم
اينم كه مشكل فني داره ديگه چي موند
اونا رو هم نگاه ميكنم سوال بود ميام پروفايل راهنمايي كنيد

نه دقت نكرده بودم
خيلي وقته پيگير اخبار خبر ها نيستم
نه تو كار ماشين و مسابقات نيستم
اينم كه مشكل فني داره ديگه چي موند
اونا رو هم نگاه ميكنم سوال بود ميام پروفايل راهنمايي كنيد

تو تاپیک گرن توریسمو یا فورتزا بپرسید بیشتر واردن دوستان ، من تو کار ریسینگ نیستم خیلی ...

• Like
Reactions: love master
سلام دوستان بهترین موقع برای خرید و استفاده از تخفیف های بلک فرایدی چه موقعست؟
دیروز میخواستم pes 2018 رو که ۵۰ درصد آف خورده بخرم اومدم قیمت پی اس ان کارتارو دیدم کلا منصرف شدم به نظرتو پی اس ان کارت ها هم ارزونتر میشن؟

سلام دوستان بهترین موقع برای خرید و استفاده از تخفیف های بلک فرایدی چه موقعست؟
دیروز میخواستم pes 2018 رو که ۵۰ درصد آف خورده بخرم اومدم قیمت پی اس ان کارتارو دیدم کلا منصرف شدم به نظرتو پی اس ان کارت ها هم ارزونتر میشن؟
فرقي نداره هروقت بازي مورد علاقتونو ديديد بخريد
قيمت گيفتا هم تغييري نكرده اگه اخرين بار چند ماه پيش خريديد كه يكم بخاطر افزايش قيمت دلار قيمتاشون افزايش داشته ولي مقدارش ناچيزه تفاوت زيادي نكرده

• Like
Reactions: amirm5759
سلام
دوستان من میخوام ps4 pro بگیرم . الان بهترین مدلش چیه؟ و اینترنتم هم 4g ایرانسل هست میخواستم بدونم برای انلاین بازی کردن بازی بتلفیلد مشکل پیش نمیاد بخاطر نت تایپ و کنسول راحت به اینترنت گوشی وصل میشه و میشه بازی دانلود و اپدیت کرد؟

سلام
دوستان من میخوام ps4 pro بگیرم . الان بهترین مدلش چیه؟ و اینترنتم هم 4g ایرانسل هست میخواستم بدونم برای انلاین بازی کردن بازی بتلفیلد مشکل پیش نمیاد بخاطر نت تایپ و کنسول راحت به اینترنت گوشی وصل میشه و میشه بازی دانلود و اپدیت کرد؟
مدل ها تفاوت خاصی ندارن پرو خیلی وقت نیست که منتشر شده بین ریجن 1و2 هم تفاوتی نیست برای آنلاین بازی کردن اگه نت سیم کارت پینگ مطلوب بهتون میده میتونید بتل بازی کنید ولی تو یه سری بازیا بخاطر نت تایپ به مشکل میخورید + یه سری امکانات کنسولم برای نت 3 غیرفعال میشه
برای دانلود باید با psx download helper دانلود کنید بعد منتقل کنید به کنسول چون خود کنسول سرعت دانلودش شدیدا پایینه با نتی که سرعتش 10mbps هست یکی دو مگ هم بزور میشه سرعت گرفت رو کنسول

سلام به همه عزیزان...میخواستم بدون دسته move که برای vr استفاده میشه همون دسته مووی هست که در ps3 اسفاده میشد یا خیر ...؟!چون اختفلاف قیمتشون خیییلییییی زیاده...!

سلام . می خوام یه PS4 بخرم که ایشالا چندسالی داشته باشمش . نظرم روی PRO هستش البته تلویزونم FHD هست و 4K نیست و نخواهد بود. علت انتخاب PRO اینه که یه ذره سخت افزارش قوی تره و حالا 200 - 300 تومن تفاوت زیاد برام مهم نیست . اما تو سایتا که خوندم نوشته بودن PRO حتی بعضی بازیا که تو SLIM به راحتی میاد رو کندتر اجرا می کنه؟ حقیقت داره؟ اگه اینجوریه که بدرد نمی خوره و برم همون SLIM بگیرم.
میشه راهنمایی بفرمایید؟

سلام.
من ی بازی اساسین ریجن ۱ داشتم که اکانتش قفل شد حالا میخواستم بدونم میشه دوباره ی اکانت ریجن ۱ اساسین بگیرم و بدون اینکه دیتاشو دان کنم بازی کنم؟

سلام . می خوام یه PS4 بخرم که ایشالا چندسالی داشته باشمش . نظرم روی PRO هستش البته تلویزونم FHD هست و 4K نیست و نخواهد بود. علت انتخاب PRO اینه که یه ذره سخت افزارش قوی تره و حالا 200 - 300 تومن تفاوت زیاد برام مهم نیست . اما تو سایتا که خوندم نوشته بودن PRO حتی بعضی بازیا که تو SLIM به راحتی میاد رو کندتر اجرا می کنه؟ حقیقت داره؟ اگه اینجوریه که بدرد نمی خوره و برم همون SLIM بگیرم.
میشه راهنمایی بفرمایید؟
اگه تا چندین ماه آینده قصد تهیه تی وی 4k ندارید پرو ارزش خرید نداره چون کل برترین نسبت به نسخه های قبلی همین رزولوشن بالاترشه (یه مقدارم فریم دهی بهتری داره که اهمیت آنچنانی نداره چون تنها جایی که فریم خیلی مهمه تو بازیای آنلاینه که اونا هم بخاطر برابری پلیرا فریمو با نسخه های فت و اسلیم یکی میکنن) تفاوت قیمتشم تا جایی که میدونم بیشتر از 200-300 هست بازم انتخاب با خودتونه + در نظر بگیرید که نسل بعد نهایتا تا 2019-2020 شروع میشه
اون چیزی که خوندید احتمالا الکی بوده. تو اجرای بازیا مشکلی نداره
اگرم قصد خرید پرو نداشتید فت یا همون معمولی بگیرید به نسبت اسلیم بهتره به شخصه اسلیم رو پیشنهاد نمیکنم.

با سلام من ps4 دارم از دیروز نمیتونم توهیچ کدوم از بازیهام آنلاین بازی کنم تو call off wwi ارورو کد5 میده تو بقیه هم هرچی مولتی پلیرو میزنم بر میگرده داخل نمیره ممنون میشم راهنماییم کنین

البته من wwi رو از تو سایت خریدم و دیروز با یه اکانت دیگه به غیر از اکانت اصلی باهاش آنلاین بازی کردم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or