هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی چی 6 ماه فاصله هست ؟؟ یعنی مثلا یه بار دی اکتیو کنم بعد دوباره اکتیو کنم برا بار دوم باس 6 ماه صبر کنم؟؟( یکم بیشتر توضیح میدی که یهو بعدا گند پند نزنم )
منظور من اکیتو پرایمری بودا !!! مگه میشه چند اکانت رو همزمان اکتیو پرایمری کرد؟؟
پرایمری فکر کنم با اکتیو و دی اکتیوی که از طریق سایت انجام میشه فرق داره (که درواقع برای اکتیو کردن اکانت روی یه کنسول دیگه انجام میشه) از داخل سایت دی اکتیو کنید تا 6 ماه بعد نمیشه دوباره دی اکتیو کرد ولی پرایمری فکر نکنم مشکلی داشته باشه بازم چون باهاش سروکار نداشتم نمیدونم صبر کنید کس دیگه راهنماییتون کنه
پ.ن: به شخصه که دوتا اکانت از ریجنای دیگه دارم هردو بازیاشون با هم شیر شده هست و با اکانت اصلی حساب کنیم میشه 3 تا اکانت. فکر کنم میشه چندتا اکانت مختلف رو کنسول پرایمری باشن ولی دقیق اطلاع ندارم.

ادیت: میتونید هرچندتا اکانت میخواید رو کنسول پرایمری کنید Can I have 2 Primary Accounts on same PS4? - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs

آخرین ویرایش:
درود دوستان عزیز
یه 20 روز پیش یه PS4 Pro از یه سایت معتبر خریدم با گارانتی، قیمتشم خیلی بالا بود، وقتی رسید دستم کارتونش زیاد نو نبود، وقتی بازش کردم و وصلش کردم آپدیتش دقیق یادم نیست فکر کنم 4.90 بود. دیشب تو نت مطلبی دیدم که شک کردم این دستگاهی که برای من فرستادن یا دس دوم بوده یا ریفر، به نظرتون با توجه به این که نسخه نرم افزار دستگاه 4.90 بوده امکانش هست دس دوم رو به جای نو بفروشن؟

درود دوستان عزیز
یه 20 روز پیش یه PS4 Pro از یه سایت معتبر خریدم با گارانتی، قیمتشم خیلی بالا بود، وقتی رسید دستم کارتونش زیاد نو نبود، وقتی بازش کردم و وصلش کردم آپدیتش دقیق یادم نیست فکر کنم 4.90 بود. دیشب تو نت مطلبی دیدم که شک کردم این دستگاهی که برای من فرستادن یا دس دوم بوده یا ریفر، به نظرتون با توجه به این که نسخه نرم افزار دستگاه 4.90 بوده امکانش هست دس دوم رو به جای نو بفروشن؟

هیچکدوم از نسخه‌های جدید موجود در بازار ۵.۰۱ نیستن. منم تازه تهیه کردم یکی ۴.۹۰ بود به روز رسانی کردم به ۵.۰۱. جای پورت‌ها و پیچ کوشتی‌هاش رو بررسی کن و لا به لای خطوط دسته بازی و دستگاه رو می‌تونی متوجه بشی که نو هست یا کار کرده.

• Like
Reactions: pclord
سلام من تازه عضو شدم و يه سئوالي داشتم ميخوام بدونم توي بازي پي اس 4 فوتبال 2018 جام ملت ها چطور مياد و تنظيم ميشه نميتونم جام ملت هاشو بيارم ممنون ميشم

هیچکدوم از نسخه‌های جدید موجود در بازار ۵.۰۱ نیستن. منم تازه تهیه کردم یکی ۴.۹۰ بود به روز رسانی کردم به ۵.۰۱. جای پورت‌ها و پیچ کوشتی‌هاش رو بررسی کن و لا به لای خطوط دسته بازی و دستگاه رو می‌تونی متوجه بشی که نو هست یا کار کرده.
آپدیت 4.90 فکر کنم شهریور اومد. من تقریبا 20 روز پیش خرید کردم . کارتونش کهنه بود و من میگم آپدیتش باید کمتر از 4.90 باشه. بارکدی که روی خود دستگاه هست رو سرچ میزنم هیچی نمیاره بالا، حالا کار ندارم ، دستگاه سالمه و دارم باهاش کار میکنم، اما این بارکدش به شک انداختم... بیشترم به این خاطره که از جای معتبر خریدم، این شک و ابهامات برام به وجود اومده، میدونستم اینجوریه از جاهای دیگه با قیمت خیلی کمتر میتونستم خرید کنم. به خود شرکت گارانتی کننده میگم ببینم چی میگن.

من نمیتونم از فضای کامل کنسول استفاده کنم مثلا حجم بازی 20 گیگ هست ولی من 50 گیگ فضا دارم پیغام کمبودفضا میده چیکارکنم درست بشه
هیچ کاری نمیتونید بکنید یا فضا خالی کنید یا هارد اکسترنال وصل کنید به کنسول
گاهی وقتا 100گیگ هم خالی داشته باشید بازم نمیذاره ازش استفاده کنید

سلام .
من کلا یه اکانت ساختم برای پی اس ان که مال آمریکاست . میتونم یه اکانت پی اس ان دیگه بسازم برای اروپا و از اون دو روز رایگانش استفاده کنم ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟

برا کسی که میخاد تازه کنسول بخره نسخه معمولی رو پیشنهاد میدین یا پرو ؟چرا
بازی ها الان اختلاف زیادی دارن رو این دو نسخه پلی استیشن ؟حالا از لحاظ گرافیک یا رزولوشن این تفاوت محوسه ؟
نسل جدید کنسولا مخصوصا سونی کی معرفی میشه ؟(میخام ببنیم اگه الان بگیرم تا کی برام کار میکنه؟)

سلام .
من کلا یه اکانت ساختم برای پی اس ان که مال آمریکاست . میتونم یه اکانت پی اس ان دیگه بسازم برای اروپا و از اون دو روز رایگانش استفاده کنم ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
خیر مشکلی نداره
برا کسی که میخاد تازه کنسول بخره نسخه معمولی رو پیشنهاد میدین یا پرو ؟چرا
بازی ها الان اختلاف زیادی دارن رو این دو نسخه پلی استیشن ؟حالا از لحاظ گرافیک یا رزولوشن این تفاوت محوسه ؟
نسل جدید کنسولا مخصوصا سونی کی معرفی میشه ؟(میخام ببنیم اگه الان بگیرم تا کی برام کار میکنه؟)
برای بار اول پرو در بعضی بازیها محسوسه تفاوت
در تحلیلی معرفی کنسول جدید در ۲۰۱۹ ذکر شده بود

• Like
Reactions: blue lion
سلام میخاستم در مورد پلاس امارات بپرسم
قیمت بازی هاش به دلار هست ، حتما باید گیفت کارت امارات بخرم یا با گیفت آمریکا هم میشه؟
ریجن بازی هاش چند هست؟۳؟
چرا قیمت پلاس امارات خیلی کمتر از بقیه کشورهاس؟
و این که آیا موقع خرید بازی باید مالیات بدم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or