هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
قبلا پلی4 فت داشتم که بنا به مشکلاتی فروختم
الان میخوام دوباره کنسول بخرم.سوالم اینکه لازمه پرو بخرم ؟یا نه همون فت سری قبل رو بخرم کفایت میکنه؟
ممنونم

سلام
الان میخوام دوباره کنسول بخرم.سوالم اینکه لازمه پرو بخرم ؟یا نه همون فت سری قبل رو بخرم کفایت میکنه؟
ممنونم
اگه تلویزیون 4kداری پرو میصرفه وگرنه همون اسلیم کارتو راه میندازه

• Like
Reactions: *CATALAN*
س من کنسول ب مانیتور وصل میکنم چطوری واسه صدا ب اسپیکر وصلش کنم دستگاه رو :-??
من کنسولو به مانیتور وصل نکردم ولی خود مانیتور خروجی صدا نداره وصل کنید بهش؟ به خود دسته هم میتونید وصل کنید ولی چون نزدیک خودتونه اذیت میکنه

سلام
یکی از دوستان یه ps4 داره که هیچ اکانتی که پلاس داشته باشه روش نیست ولی ماه هاست که داره باهاش آنلاین بازی میکنه!!!
کسی نمیدونه جریانش چیه!؟

سلام
یکی از دوستان یه ps4 داره که هیچ اکانتی که پلاس داشته باشه روش نیست ولی ماه هاست که داره باهاش آنلاین بازی میکنه!!!
کسی نمیدونه جریانش چیه!؟
یا بازیا F2P هستن یا اکانت هکی زده
سلام
میخواستم بدون الان بهترین ورژن PS4 چیه ؟
کدوم پرفروشتره و اینکه از هر نظر منطقی و بهتره ؟
ممنون
اگه منظورتون بین فت و اسلیم و پرو هست هرکدوم برتری هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد فت و اسلیم از نظر قیمت مناسبترن پرو از نظر کیفیت بهتر رو تی وی 4k و یه سری برتری های کوچیک دیگه

س من کنسول ب مانیتور وصل میکنم چطوری واسه صدا ب اسپیکر وصلش کنم دستگاه رو :-??
سلام
اگر مانیتورتون اون جک خروجی (فکر کنم بهش میگن جک 3.5 میلی متری) صدا رو داره (معمولا پشت مانیتور قرار میگیره) میتونید هدفون یا فیش اسپیکر رو بهش وصل کنید در غیر اینصورت هیچ راهی وجود نداره
سلام
ممنونم
درود
اگر تلوزیون 4k دارید و یا اینکه تا 6 ماه اینده قصد خریدش رو دارید قاطعانه بهتون پرو رو پیشنهاد میدم!
سلام.
دوستان من در بازی cod ww2 با پینگ 140قسمت مولتی پلیر وقتی میرنم سرچ بشه 30 تا بازی پیدا میکنه اما جوین نمیشه .میخواستم بدونم شما ها هم اینطوری هستین. اگه میتونین بازی کنین پینگتون چنده و اینترنتون چی هست؟
سلام
این چند روزه خیلی ها این مشکل رو با مولتی cod ww2 داشتن(من خودم سر همین قضیه فعلا سمتش نرفتم)
بهترین کار اینه توی تاپیک خودش مطرح کنید
Call of Duty: WWII

اگه منظورتون بین فت و اسلیم و پرو هست هرکدوم برتری هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد فت و اسلیم از نظر قیمت مناسبترن پرو از نظر کیفیت بهتر رو تی وی 4k و یه سری برتری های کوچیک دیگه
بیشتر مد نظرم روی مدلی هست که بیشترین فروش رو داره تو ایران مثلا اسلیم 1ترابایت یا 500 گیگ ( میخوام وارد کنم تعدادی برای اون میخوام بدونم کدوم بهتره از نظر ریج که همون 2 از همه الان بهتره فکر کنم ؟ )

بیشتر مد نظرم روی مدلی هست که بیشترین فروش رو داره تو ایران مثلا اسلیم 1ترابایت یا 500 گیگ ( میخوام وارد کنم تعدادی برای اون میخوام بدونم کدوم بهتره از نظر ریج که همون 2 از همه الان بهتره فکر کنم ؟ )
اگه برای وارد کردن میخواید اطلاع دقیق ندارم ولی خب پرو میتونه گزینه مناسبتری باشه چون اسلیم و فت راحت دست دوشون پیدا میشه و کسی که نمیخواد برای پرو هزینه کنه احتمالا نمیخواد برای خرید اسلیم یا فت آک هم هزینه کنه
به ریجنم معمولا کسی اهمیت نمیده (البته ریجن 3 رو معمولا نمیگیرن بخاطر جابجایی دکمه هاش)

• Like
Reactions: M1sChief
یا بازیا F2P هستن یا اکانت هکی زده

فیفا رو آنلاین بازی میکنه
اکانت هکی نزده
اکانت اکتیو رو کنسولش نداره
و اکانتی هم که باهاش فیفا آنلاین میزنه پلاس نداره!!!
ولی
از زمان فیفا 17 تا حالا بدون مشکل داره آنلاین بازی میکنه!!!

فیفا رو آنلاین بازی میکنه
اکانت هکی نزده
اکانت اکتیو رو کنسولش نداره
و اکانتی هم که باهاش فیفا آنلاین میزنه پلاس نداره!!!
ولی
از زمان فیفا 17 تا حالا بدون مشکل داره آنلاین بازی میکنه!!!
اگه میتونه با کس دیگه تو بخش آنلاین بازی کنه احتمالا یه پلاسی فعاله
کلا یه پروفایل رو کنسوله؟ اگه اینطوره و مطمئنید رو اون یدونه اکانتم پلاسی نیست دقیقا نمیدونم به چه دلیلیه :-? اما فکر نکنم بدون پلاس باشه چون پلاس یه سرویس آنلاینه و مستقیم به سرور وصله هیچ راهی نیست که بتونه بدون داشتنش آنلاین بازی کنه

• Like
Reactions: atzoriha
اگه میتونه با کس دیگه تو بخش آنلاین بازی کنه احتمالا یه پلاسی فعاله
کلا یه پروفایل رو کنسوله؟ اگه اینطوره و مطمئنید رو اون یدونه اکانتم پلاسی نیست دقیقا نمیدونم به چه دلیلیه :-? اما فکر نکنم بدون پلاس باشه چون پلاس یه سرویس آنلاینه و مستقیم به سرور وصله هیچ راهی نیست که بتونه بدون داشتنش آنلاین بازی کنه
شاید باور نکنی
ولی همه جوره کنسولش رو چک کردم
همه اکانت هاشو دیلیت کردم به غیر از همون یه اکانت ظ 3 فیفا 18 ولی بازم شد که باهاش آنلاین بازی کنی!!!
اصلا انگار خود کنسول یه جوری شده که نیاز به پلاس نداره واسه آنلاین زدن!!!
شایدم باگی چیزی باشه از طرف خود سونی!!!
خلاصه که چیز عجیبیه به هر کی هم میگم میگه امکان نداره چنین چیزی!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or