THE BEST BOY
کاربر سایت
دوستان چجوري ميشه پيامايي كه سوني برات به ايميلت ميفرسته و شامل مواردي مثل تخفيف ها و غيره هستش را دوباره فعال كرد؟
اگه تلویزیون 4kداری پرو میصرفه وگرنه همون اسلیم کارتو راه میندازهسلام
قبلا پلی4 فت داشتم که بنا به مشکلاتی فروختم
الان میخوام دوباره کنسول بخرم.سوالم اینکه لازمه پرو بخرم ؟یا نه همون فت سری قبل رو بخرم کفایت میکنه؟
ممنونم
من کنسولو به مانیتور وصل نکردم ولی خود مانیتور خروجی صدا نداره وصل کنید بهش؟ به خود دسته هم میتونید وصل کنید ولی چون نزدیک خودتونه اذیت میکنهس من کنسول ب مانیتور وصل میکنم چطوری واسه صدا ب اسپیکر وصلش کنم دستگاه رو![]()
یا بازیا F2P هستن یا اکانت هکی زدهسلام
یکی از دوستان یه ps4 داره که هیچ اکانتی که پلاس داشته باشه روش نیست ولی ماه هاست که داره باهاش آنلاین بازی میکنه!!!
کسی نمیدونه جریانش چیه!؟
اگه منظورتون بین فت و اسلیم و پرو هست هرکدوم برتری هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد فت و اسلیم از نظر قیمت مناسبترن پرو از نظر کیفیت بهتر رو تی وی 4k و یه سری برتری های کوچیک دیگهسلام
میخواستم بدون الان بهترین ورژن PS4 چیه ؟
کدوم پرفروشتره و اینکه از هر نظر منطقی و بهتره ؟
ممنون
سلامس من کنسول ب مانیتور وصل میکنم چطوری واسه صدا ب اسپیکر وصلش کنم دستگاه رو![]()
درودسلام
قبلا پلی4 فت داشتم که بنا به مشکلاتی فروختم
الان میخوام دوباره کنسول بخرم.سوالم اینکه لازمه پرو بخرم ؟یا نه همون فت سری قبل رو بخرم کفایت میکنه؟
ممنونم
سلامسلام.
دوستان من در بازی cod ww2 با پینگ 140قسمت مولتی پلیر وقتی میرنم سرچ بشه 30 تا بازی پیدا میکنه اما جوین نمیشه .میخواستم بدونم شما ها هم اینطوری هستین. اگه میتونین بازی کنین پینگتون چنده و اینترنتون چی هست؟
بیشتر مد نظرم روی مدلی هست که بیشترین فروش رو داره تو ایران مثلا اسلیم 1ترابایت یا 500 گیگ ( میخوام وارد کنم تعدادی برای اون میخوام بدونم کدوم بهتره از نظر ریج که همون 2 از همه الان بهتره فکر کنم ؟ )اگه منظورتون بین فت و اسلیم و پرو هست هرکدوم برتری هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد فت و اسلیم از نظر قیمت مناسبترن پرو از نظر کیفیت بهتر رو تی وی 4k و یه سری برتری های کوچیک دیگه
اگه برای وارد کردن میخواید اطلاع دقیق ندارم ولی خب پرو میتونه گزینه مناسبتری باشه چون اسلیم و فت راحت دست دوشون پیدا میشه و کسی که نمیخواد برای پرو هزینه کنه احتمالا نمیخواد برای خرید اسلیم یا فت آک هم هزینه کنهبیشتر مد نظرم روی مدلی هست که بیشترین فروش رو داره تو ایران مثلا اسلیم 1ترابایت یا 500 گیگ ( میخوام وارد کنم تعدادی برای اون میخوام بدونم کدوم بهتره از نظر ریج که همون 2 از همه الان بهتره فکر کنم ؟ )
یا بازیا F2P هستن یا اکانت هکی زده
اگه میتونه با کس دیگه تو بخش آنلاین بازی کنه احتمالا یه پلاسی فعالهفیفا رو آنلاین بازی میکنه
اکانت هکی نزده
اکانت اکتیو رو کنسولش نداره
و اکانتی هم که باهاش فیفا آنلاین میزنه پلاس نداره!!!
ولی
از زمان فیفا 17 تا حالا بدون مشکل داره آنلاین بازی میکنه!!!
شاید باور نکنیاگه میتونه با کس دیگه تو بخش آنلاین بازی کنه احتمالا یه پلاسی فعاله
کلا یه پروفایل رو کنسوله؟ اگه اینطوره و مطمئنید رو اون یدونه اکانتم پلاسی نیست دقیقا نمیدونم به چه دلیلیهاما فکر نکنم بدون پلاس باشه چون پلاس یه سرویس آنلاینه و مستقیم به سرور وصله هیچ راهی نیست که بتونه بدون داشتنش آنلاین بازی کنه