700یدونه فت CUH1215A مدل 500 گیگ دست دوم تمیز رو باید چند بخرم؟
ريست فكتوري هم امتحان كنيد معمولا مشكل هارد با rebuild database و اينجور موارد بايد حل بشه اگر نشد ممكنه مشكل از چيز ديگه باشه و شايد سخت افزاري باشه ببريد بيرون بديد يه چكش بكننبا تشکر از پاسخ شما
این کار رو هم انجام دادم باز همون جور هستش
راه حل دیگه ای نداره؟
یدونه فت CUH1215A مدل 500 گیگ دست دوم تمیز رو باید چند بخرم؟
يك دسته يا دو دسته؟ دو دسته بين ٨٠٠-٩٠٠ بايد باشهیدونه فت CUH1215A مدل 500 گیگ دست دوم تمیز رو باید چند بخرم؟
به اپديت مربوط نيست فكر كنم براي brazil game show يا يه همچين چيزي باشه براي منم هستدوستان یه اتفاق عجیب بعد از آپدیت 5 برام پیش آمده. با کنسول وقتی وارد استور میشم تو قسمت featured به زبان عجیب و غریبی نوشته:
View attachment 80695 View attachment 80696
کسی میدونه اینجا چی نوشته؟
ميتونيد هارد اكسترنال وصل كنيد بازيو بريزيد رو هارد ولي براي چه كاري اين سوالو ميپرسيد؟ اگه ميخوايد به پي سي وصل كنيد شدني نيست هارد قبلش فرمت ميشهامکانش هست از پلی استیشن دیتا بازی هایی که دانلود کردیم رو بریزیم رو هارد اکسترنال؟
به اپديت مربوط نيست فكر كنم براي brazil game show يا يه همچين چيزي باشه براي منم هست
هكي هستسلام
دوستان يه ps4 اسليم هست كاركرده ميخوام بگيرم ولي طرف چنتا بازي داده بيرون ريختن واسش خواستم بدونم اينا كپي هست ؟ و اينكه واسه خود كنسول مشكلي نيس ؟ حالا پريدن بازي ها مهم نيس چون من همش انلاين بازي ميكنم ولي ميخوام بدونم يه وقت واسه كنسول مشكلي پيش نياد
خيرمیشه سیویه بازی بین 2 اکانت روی ps4جابه جا کرد
يه هارد اكسترنال با ظرفيت بالا بايد داشته باشيد كه بازيارو روش بريزيد چون خيلي از بازيارو عده زيادي ميخوان هر بازيم كه بايد دو بار دانلود كنيد يدونه ريجن ١ يدونه ريجن ٢با سلام و خسته نباشید ، دوستان من قصد راه اندازی یه مغازه کوچیک رو دارم با یه ps4 برای ریختن بازی روی دستگاه های ps4 برای دیگران
میخوام بدونم از چه روشی و چه کاری استفاده کنم که هم به صرفه باشه هم از نظر هزینه به مشتری فشار نیاد! لطفاً اگه راهنمای جامع و
کاملی دارین بهم بدید ممنونتون میشم.
تقريبا ديگه اكثر هارداي موجود تو بازار روي كنسول ساپورت ميشنسلام
دوستان هارد 2 ترابایتی وسترن دیجیتال از سری های قابل حمل و 2.5 اینچی هر چی usb3 باشه به ps4 می خوره ؟
بهترینش رو بهم معرفی میکنید ؟
ممنون
خريد فت يا همون نسخه معمولي هم درست هست هركدوم ضعف هاي خودشونو دارن بايد ببينيد با توجه به وضعيتتون كدوم يكي بدردتون نيخوره خريد پرو زماني كه تي وي 4k نداشته باشيد و قصد تعويض تي وي هم نداشته باشيد كار عقلاني نيست خصوصا با توجه به تفاوت قيمتالان خرید اسلیم درست هست با وجود پرو یا نه
سلام
اگه خواستید دانلود شبانه با پی اس 4 کنید ادامه مطلب رو بخونید(گفتم شاید مفید باشه خودم جدید یادگرفتم
)
پی اس 4 رو تنظیم کنید که مثلا بعد 3 ساعت خودبه خود خاموش شه . مثلا از ساعت 11 روشن کنید و ساعت 1 شب رو حالت رست مود میره و خودش دانلود هایی رو که پاز کردید رو میکنه و دیگه لازم نیست تا ساعت 1 بیدار بمونید و بزارید برا دانلود![]()