Paradise Lost
کاربر سایت
خخخ (((: اخه من رو جزئیات حساب هام خیلی حساسم ((: الان برای شما هم این فیلم ها میاد؟ میشه غیر فعالش کرد؟حالا چرا اذیتنش میکنی بزار بیاد جایت رو اشغال نمیکنه که
خخخ (((: اخه من رو جزئیات حساب هام خیلی حساسم ((: الان برای شما هم این فیلم ها میاد؟ میشه غیر فعالش کرد؟حالا چرا اذیتنش میکنی بزار بیاد جایت رو اشغال نمیکنه که
والا من نمیدونم محتوایه فیلمات چیه که همینطور داره میاد ولی من تنها فیلم های اکانتم همون سریال پاورز هست که برای اعضای پلاس رایگان شدخخخ (((: اخه من رو جزئیات حساب هام خیلی حساسم ((: الان برای شما هم این فیلم ها میاد؟ میشه غیر فعالش کرد؟
بله میشه با دوستان ایرانی هم انلاین زد که به پلاس نیاز داره فرقی نداره ( فیفا بازا بیشترن )!یه سوال؟ با دوستان ایرانی میشه انلاین زد فوتبال؟مثلا فیفا یا pes201؟ و سوال دوم... چند تا یوزر میشه ساخت تو ps4 ؟
داداش اول ظرفیت 2 که آفلاین و آنلاین هست...با سلام
میخواستم در مورد این ظرفیت های یک و دو وسه یه توضیحی بدین؟؟ و اینکه کدوم ظرفیت از بقیه بهتر هست؟
باتشکز
1 - این ظرفیت فقط تو خرید بازی های دیجیتالی به کار میره دیگه درسته؟؟؟؟؟داداش اول ظرفیت 2 که آفلاین و آنلاین هست...
بعد ظرفیت 3 که همیشه آنلاین هست..البته فقط موقع اجرای بازی و بعضی مواقع در حین بازی اینترنت نیاز داره..
و در آخرم ظرفیت 1 که همیشه باید آفلاین باشی..
بله داداش فقط در خرید دیجیتالی هست..1 - این ظرفیت فقط تو خرید بازی های دیجیتالی به کار میره دیگه درسته؟؟؟؟؟
2 - پس در خرید بازی دیجیتالی باید ظرفیت 2 بگیریم درسته؟
بله داداش فقط در خرید دیجیتالی هست..
اینم در نظر بگیر ظرفیت 2 و 3 رو میتونی بعد از استفاده بفروشی..ولی ظرفیت 1 رو نمیتونی بفروشی..
بهترینش همون ظرفیت 2 هست..
شما که اکانت هکی میگیرید دستگاه طرف رو از سایت دی اکیتو میکنن بعد میدن شما اکتیو کنی روی دستگاه این گزینه دی اکتیو تا ۶ ماه دیگه کار نمیکنه برای همین میگن تا ۶ ماه قفل نمیشهدوستان یه سوال در مورد اکانت های هکی دارم
میگن که احتمالش هست که بازی ها بعد از شیش ماه قفل بشه میخواستم بدونم چی باعثش میشه؟ راهی واسه جلوگیری داره ؟
1-سایت های خرید هست تو گوگل سرچ کن!ممنون از پاسختون
1 - از کجا میشه همچین اکانتی خرید که بشه بعدا هم فروخت؟؟
2 - آیا میشه بازی های فیزیکی یا همون دیسک های این کنسول رو اجاره کرد یا از دوستمون بگیریم بازی کنیم بعد بهش پس بدیم؟؟؟مشکلی که واسه کنسول پیش نمیاد؟؟
3 - اگه جواب سوال دومی بله هست میخواستم بدونم مربوط به اکانتی که روی کنسول ست کردیم نمیشه؟یعنی بازی که قرضگرفتیم اوردیم وقتی میخواییم روی کنسول بندازیم و بازی کنیم باید چه چیزایی رعایت کنیم؟
4 - من الان اکانت psn دارم میشه از استور سونی بازی رایگان وجود داشته باشه دانلود کرد روی کنسول؟
1-سایت های خرید هست تو گوگل سرچ کن!
2-بله مشکلی نداره . خودمم بازی های دست دوم میگیرم !
3-با اکانت اگه بازی رو دیجیتالی خریده باشی امکان فروششم هست ولی بازی فیزیکی حتما باید سیدی بازی داخل دستگاه باشه ! چیزی نمیخواد بازی رو میزاری داخل دستگاه نصب میکنه بازی میکنی ;d !
4-بله میشه بازی های رایگان هست ولی بازی های رایگان واس اعضای پلاس نیاز به پلاس داری !
پس کلا کاری از دست منه مصرف کننده برنمیاد کلا همش به شانسمهشما که اکانت هکی میگیرید دستگاه طرف رو از سایت دی اکیتو میکنن بعد میدن شما اکتیو کنی روی دستگاه این گزینه دی اکتیو تا ۶ ماه دیگه کار نمیکنه برای همین میگن تا ۶ ماه قفل نمیشه
ولی اگه طرف هم متوجه بشه میتونه به سونی بگه براش اون گزینه رو فعال کنن
رو اکانت خودت پلاس میخری دیگهبا اکانت psn نمیشه پلاس گرفت؟؟؟
اکانت های پلاس چقدر هستن؟