قیمت زیر 1800نمیادروی حساب اینکه هر هفته داره صد تا دویست تومن از قیمتش کم میشه
الان یکی از رفیقامون گفتن خوش دست تر شده . یعنی ابعادش تغییر کرده ؟ای بابا...
دلار شده 2800 ! که... اینجوری بالا بره بعید می دونم پرو یا اسلیم پایین بیاند
همون دسته اسلیم هست دیگه...
الان یکی از رفیقامون گفتن خوش دست تر شده . یعنی ابعادش تغییر کرده ؟
همین الان سمت ما یکی قراره 1700 بارهقیمت زیر 1800نمیاد
اوایل گرون دادن ولی این دلیل نمیشه ادامه دار باشه.
وضعیت دلار هم در نظر بگیر
یه ضرب که بکنی با این شرایظ زیر 1800 فعلا نمیاد
شاید بالاتر هم بره
پس منتظر باشهمین الان سمت ما یکی قراره 1700 بارهکاملا عادیه که تا 1600 هم بیاد یه ماه دیگه
درود دوستان
من تابستون سال پیش ps4 داشتم و به دلایلی فروختم
حالا میخوام دوباره بگیریم پرسش اینه که مشکل صدای بالای فن که من داشتم فک کنم ریجن دو اروپا بود
الان تو اسلیم این مشکل حل شده ؟
تو سری۱۲ ps4 معمولی چی؟ این مشکل حل شده؟
سپاس
سلام دوستان من الان داشتم کارای یه اکانت هکی رو راست و ریس میکردمکه یهو ندانسته یه سوتی دادم
بعد از اضافه کردن بازیا به لیست دانلود و ریستور کردن لایسنس که دیگه کارا تموم شده بود بجا اینکه Logout کنم برم تو اکانت خودم Switch user زدم
نمیدونستم با اینکار اون اکانت قبلی ام همچنان ساین این میمونه بعد از یه رب ساعتی که تو اکانت خودم بودم پیغام اومد که فلانی رو یه PS4 دیگه ساین این شده و از اینجا ساین اوت شدید... حالا میخواستم ببینم این پیغام واسه اونم میاد ؟ ( ینی بگه یه نفر وارد اکانت شما شده رو یه کنسول دیگه ) اگه ریپورت کنه صددرصد بنم ؟![]()
دوست عزیز یه بنده خدایی حدود ۸ ماه پیش یه اکانت هکی برای من وارد کرد . همون موقع ۳ تا بازی که روو اکانت طرف بود رو قرار داد روو لیست دانلود من و من دانلود کردم و بازی کردم . از اون ۸ ماه من هیچ وقت جرعت نکردم وارد اکانت هکی بشم . میخواستم ببینم اگه اون یارو که اکانتش هک شده من وارد اکانتش بشم و بازی جدیدی گرفته باشه میتونم به لیست دانلود اضافه کنم ؟نه همچین پیامی واسه اون نمیاد
اگه بار اول طرف آفلاین بوده بوده باشه و رفته باشی داخل اکانت اون متوجه نشده
دوست عزیز یه بنده خدایی حدود ۸ ماه پیش یه اکانت هکی برای من وارد کرد . همون موقع ۳ تا بازی که روو اکانت طرف بود رو قرار داد روو لیست دانلود من و من دانلود کردم و بازی کردم . از اون ۸ ماه من هیچ وقت جرعت نکردم وارد اکانت هکی بشم . میخواستم ببینم اگه اون یارو که اکانتش هک شده من وارد اکانتش بشم و بازی جدیدی گرفته باشه میتونم به لیست دانلود اضافه کنم ؟