AJD1991
کاربر سایت
اطلاعاتی که در مورد مشکلتون دادید به شدت کم هست، لطفا سوالاتتون رو جزئیات بپرسید تا دوستان بتونند بهتر پاسخ گو باشند.
با برنامه PSXDownloadHelper کار میکنید؟
اگر بله به هنگام اجرا تیک سه گزینه ی Local raising و Offline raising و CDN رو بردارید، بعد از استارت، از منوی setting تیک گزینه ی Auto find replace File رو بذارید و ادرس پوشه ای که فایل های PKG در اون هست رو انتخاب کنید.
فایروال ویندوز و انتی ویروس رو غیر فعال کنید و ارتباط قند شکن یا پرو ... سکی رو هم اگر باز هست ببندید.
اگر تنظیمات ایپی در کنسول صحیح باشه، مشکلتون حل خواهد شد.
این کاراریی که گفتینو کردم بازم ولی نشد !! بازم ارور Cannot Downloadرو میده !!! اول که دارم برنامه رو باز میکنم این ارور میاد دلیلشو میدونین؟؟
ببخش هی سوال میکنم خدایی اعصابمو خورد کرده ! اول میخواستم بگم من لب تاپو با کابل به مودم و PS4 رو با وایرلس به مودم متصل کردم درسته؟؟؟ بعد اینکه به غیر این نرم افزار نرم افزار دیگه ای نیست که بشه همین کارو انجام داد؟؟؟ ینی دیتارو انتقال داد؟؟؟اطلاعاتی که در مورد مشکلتون دادید به شدت کم هست، لطفا سوالاتتون رو جزئیات بپرسید تا دوستان بتونند بهتر پاسخ گو باشند.
با برنامه PSXDownloadHelper کار میکنید؟
اگر بله به هنگام اجرا تیک سه گزینه ی Local raising و Offline raising و CDN رو بردارید، بعد از استارت، از منوی setting تیک گزینه ی Auto find replace File رو بذارید و ادرس پوشه ای که فایل های PKG در اون هست رو انتخاب کنید.
فایروال ویندوز و انتی ویروس رو غیر فعال کنید و ارتباط قند شکن یا پرو ... سکی رو هم اگر باز هست ببندید.
اگر تنظیمات ایپی در کنسول صحیح باشه، مشکلتون حل خواهد شد.
Last edited by a moderator: