آخرین مدلی که من خبر دارم و کم ایرادترین هست مدل 1216 هست که 1216A هاردش 500 گیگ و 1216B هاردش 1 ترابایت هست. ریجن دستگاه هیچ ربطی به اجرای بازی نداره! یعنی دستگات هر ریجنی باشه، بازیت از ریجن 1 یا 2 یا 3 باشه همه رو اجرا میکنه! فقط برای خرید DLC و آنلاین بازی کردن هست که ریجن
بازی با
اکانتی که میسازی باید یکی باشه. هیچ مشکلی هم برای ساخت اکانت وجود نداره! ریجن 1 یا همون ALL میشه آمریکا، ریجن 2 میشن کشورایه اروپایی و امارات(اگر کشورایه دیگه هم باشن من نمیدونم!)
و ریجن آخری که 3 باشه هم میشن کشورهایه آسیایی مثل خود جاپونو و چینو از این دست! چیزی که تو خرید باید مد نظر داشته باشی فقط مدل دستگاه هست که 1216 باشه و البته ریجن 3 با 1 و 2 یه فرق داره اونم خروج از منو هست که تو ریجنهای 1 و 2 دایره خروج و ضربدر ورود هست ولی تو ریجن 3 برعکس هست! همین! دست 2 هم من توصیه نمیکنم! از هرجا هم میگیری دست کم 1 هفته محلت تست بگیر و یه جوری بنداز که 5 شنبه جمعه نشه روز خریدت که اگر 1 در یک میلیارد مشکلی داشت مهلت برگشت داشته باشی و 5شنبه جمعه بشینی کنسولو به خاک و خون بکشی
دیه بقیش به خودت بستگی داره از کجا بگیریو چند و چونش! مهماش همینا بود و اینکه با خیال راحت بگیر!PS4 مثل PS2 میمونه! خوب کار میکنه نگران نباش! چقد نوشتم