هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من دیدم
این نسخه ها ریمستر نیستد و همون کیفیت قبلی رو دارن در نتیجه بسیار تو ذوقت میخوره
پس زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
البته یه نکته که خیلی عجیبه اینه که حجم بازیهای GTA رو زده حتی 1 تا 4 گیگ و این خودش نشون میده که کیفیت خوبی نباید داشته باشن
الان حتی بازیهای درجه 2 هم حجمشون بالای 5 گیگ هست و اینکه چرا حجم نسخه های قدیمی GTA رو کمتر از 5 گیگ زده جای تعجب داره و به قول شما ریمستر هم که نباشن حسابی باید بی کیفیت باشه
بازم مرسی که راهنمایی کردی

من اکانتمو رو یه کنسول دیگه primary کردم همه بازی هام پرید
قفل شدن
ظ ۲ بودن
backup هم داشتم ولی هرچی ریستور میکنم تا اخراش میره بعد میگه cannot restore from ur storage
کسی میدونه چشه؟

با پی سی تست گرفتم ۱۰۰ تا ۱۵۰ بود ولی با سایت اسپید‌تست و سرور لندن ۲۴۵ بود که با سرویس کاهش پینگ به۱۳۰ رسید.
پینگ اصلی کدوم اونی که با پی سی گرفتم یا سایت اسپید‌تست ؟
با پینگ ۲۴۵ میشه راحت دستنی یا لست آف آس رو آنلاین بازی کرد؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
با پی سی باید از 4.2.2.4 پینگ بگیری
قاعدتا باید مثل هم باشن مگه این که سرور ها خیلی از هم فاصله داشته باشند

یه سوال چالش برانگیز داشتم:)
من یه ps2 دارم ک ریجن 2 عه و پاور کردشم به ps4 میخوره، اما ps4 ریجن 1عه.حالا بنظرتون اگر وصل کنم به برق مشکلی پیش نمیاد؟

من که نفهمیدم منظور از "پاور کردشم" چیه....اما گیرم که بشه.
دقیقا دلیل اینکار رو بگو.
وقتی خود PS4 داره چرا از ماله یه چیز دیگه استفاده کنی؟

- - -ویرایش - - -

با پی سی تست گرفتم ۱۰۰ تا ۱۵۰ بود ولی با سایت اسپید‌تست و سرور لندن ۲۴۵ بود که با سرویس کاهش پینگ به۱۳۰ رسید.
پینگ اصلی کدوم اونی که با پی سی گرفتم یا سایت اسپید‌تست ؟
با پینگ ۲۴۵ میشه راحت دستنی یا لست آف آس رو آنلاین بازی کرد؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

شما تو cmd از ip های زیر پینگ بگیر اگه زیر 150 بود میتونی بازی کنی.
146.66.155.1 ماله دوتا 2 هست
5.101.165.177 ماله BF4 هست
185.12.240.100 ماله world of tanks هست

اکانت ترکیبی چندتا بازی مختلف توش داره ظرفیتی ۱بازی داخلش هست

متشکر
من الآن هزینه ای کردم(صد تومن) به عنوان ظ 2 فیفا که شامل یک یوزر(ایمیل)و پسورد بود که داخل لایبرری اون اکانت بازی فیفا قرار داشت و من تونستم دانلود کنم.طرف به من گفت دیگه داخل این اکانت نشم
به نظر شما این اکانت ظ 2 هست؟

متشکر
من الآن هزینه ای کردم(صد تومن) به عنوان ظ 2 فیفا که شامل یک یوزر(ایمیل)و پسورد بود که داخل لایبرری اون اکانت بازی فیفا قرار داشت و من تونستم دانلود کنم.طرف به من گفت دیگه داخل این اکانت نشم
به نظر شما این اکانت ظ 2 هست؟
آره ظرفیت 2 هستش, کلا اگر فقط یک بازی داخل لایبرری بوده ,یا اسم و آدرس و کارت بانکی آدم واقعی داخلش نبود ظرفیتیه.
فقط چیزی که هست اگر ظرفیت 2 قانونی نباشه خیلی گرون بهت داده چون ظرفیت 2 هکی 65-70 تومنه, راه تشخیص ظرفیتی هکی و قانونی هم باید داخلش نیگاه کنی قانونی با گیفت کارت شارژ میشه.

آخرین ویرایش:
یه سوال چالش برانگیز داشتم:)
من یه ps2 دارم ک ریجن 2 عه و پاور کردشم به ps4 میخوره، اما ps4 ریجن 1عه.حالا بنظرتون اگر وصل کنم به برق مشکلی پیش نمیاد؟
من که نفهمیدم منظور از "پاور کردشم" چیه....اما گیرم که بشه.
دقیقا دلیل اینکار رو بگو.
وقتی خود PS4 داره چرا از ماله یه چیز دیگه استفاده کنی؟

اگر اشتباه نکنم ایشون میخواد سیم برق Ps2 رو چون 220v مستقیمه برای PS4 استفاده کنه.
چون PS4 های ریجن 1 سیم برق 110 روشونه ,که معمولا فروشنده یا خود خریدار باید سر سیم رو تبدیل 220 استفاده کنه.
از اون جای که Ps4 مولتی ولتاژ هستش مشکلی نداره ولی شما باز از اهل فن یه مشورتی بگیر,مشکلی پیش نیاد.

یه سوالی دارم از اون دوستانی که دیجیتالی بازی میخرن :
شما بازی رو 60دلار(180تومان) pre-order میکنی بازی اگه پنجاه گیگ باشه اگه گیگی دو تومنم بخرین تقریبا هزینه یک بازی درمیاد 280 تومن تازه باید کلی صبر کنی تا دان بشه بعدشم نمیتونی بازی رو بفروشی خو لامصب برو دیسک بلوری بخر دیگه
برا چی همچین کاری میکنین؟

شما بازی رو 60دلار(180تومان) pre-order میکنی بازی اگه پنجاه گیگ باشه اگه گیگی دو تومنم بخرین تقریبا هزینه یک بازی درمیاد 280 تومن تازه باید کلی صبر کنی تا دان بشه بعدشم نمیتونی بازی رو بفروشی خو لامصب برو دیسک بلوری بخر دیگه
معمولا دیجیتالی رو برای وقتی که بازی تخفیف خورده و همچنین ممکنه شیرینگ و ... میگیرن

قسمت که در مورد دانلود گفتین، خیلی از کاربرا از سرویس های ایرانسل استفاده میکنن برا دانلود که خیلی به صرفس یا میدن بیرون گیگی 200 تومن براشون دانلود میکنن
خوده من 40 گیگ دادم تو سایت بقل کلا با هزینه ارسال با پست و رایت روی دیسک شد 20 تومن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or