هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

16 تا اکانت رو میشه اکتیو کرد
ولی فکر کنم فقط یکی رو میشه پرایمری کرد

روی یه کنسول 16 تا اکانت میشه پرایمری کرد اما یه اکانت رو نمیشه روی دو کنسول پرایمری کرد.

- - -ویرایش - - -

سلاممیشه اپدیت یه بازی رو تو ساعت رایگان بزارم دان بشه بعد تا قبل از تموم شدن ساعت رایگان استوپ کنم بعد فردا دوباره تو ساعت رایگان فردا بزارم ادامش دان بشهاین کار شدنی هس

اره
میشه

من تازه گرفتم، فعلا هم چیز بدی ندیدم
من که قبلش تو نت میچرخیدم کلا خوبشو میگفتن
VSS اون چیزی نیست که فکرشو میکردم و انتظار داشتم به نظرم استریویی بیش نیست
بدیاش رو که تو نت خوندم باطری ضعیف و باس ضعیف و صدای کمه، و کمی گرم شدنه که من چون تازه گرفتم هنوز مواجه نشدم باهاشون، ولی راحتیش از همون اولین لحظه مشخص میشه
درکل اگه قصد خرید هدفون داری انتخاب خوب و معقولیه، ولی اگه قصدت بیشتر برای گیم رو PS4 هستش و مولتی میزنی و هدست میخوای؛ انتخاب خیلی خوبیه، حتی شاید بهترین انتخاب ;)

- - -ویرایش - - -

16 تا اکانت رو میشه اکتیو کرد
ولی فکر کنم فقط یکی رو میشه پرایمری کرد

در واقع وقتی میگم اکتیو کردن، منظورم همون اکتیو پرایپمری هست

HELP ME
یعنی چی؟
یعنی ما بریم بگردیم پیدا کنیم اون پستی که سوال پرسیدی بعد بگردیم دنبال جواب کمکت کنیم؟!
خب یه بار دیگه بگو یه راست کلیک کپی پیسته... والا

هیچ کاری فعلا نمیشه کرد.
من شخصا همه بازیامو آپدیت کردم و نمی دونم قبلن چجوری بود ولی قبلن هم این مشکل رو نداشتم شاید باگ اپدیته نمی دونم... دیگه باید سر کنی هی باید بری Pause بدی و کنسول رو Turn OFF کن نبرش روی Rest Mode چون توی Rest mode هم دانلود می کنه.

سلام دوستان عزیز. آقا من خواستم هدست گلد رو بخرم ولی تو یوتیوبو خیلی سایتا بدشو میگن:|
کلا نمیدونم چی کار کنم لطفا یکی برام کامل بگه چی چیزیش بده چه چیزیش خوبه؟
لطفا هر چه سریعتر بهتر ممنون:x
سلام خوبیش اینه که میتونی روی پی سی استفاده کنی هدست و صدای انتخابی برای بعضی بازی ها که روی چند کاناله بودنش و افکت های بازی موثر هست
بدیش که شاید برای هر کسی پیش نیاد اینه که گوشی هاش گوش رو اذیت میکنه در دراز مدت هم فشارش و هم گرم شدنش چون گوشی هاش برای گوش های کوچیک مناسبه و کوچک هستند(برای من مثلا بعد یکی دو ساعت غیر قابل تحمل میشه)

سلام
من در حال حاظر xbox360 jtag دارم و میخوام ps4 بخرم.ایا ps4 کپی خور شده؟و ایا راهی هست که نخواد گیم هاش رو از رو دیسک بازی نصب کرد ؟مثلا دانلود کنم؟

در رابطه با هدست گلد عرض کنم که از اکثر کسانی که تو نت پرسیدم که داشتن راضی بودن ! هم از کیفیت و هم بدون سیم بودنش ! راجع به خستگی گوش هم عرض کنم که شما کدوم هدست رو سراغ دارید که بعد از دو سه ساعت حتی گرم هم نشه ؟!! بالاخره بعد از دو سه ساعت یه مقدار خستگی رو احساس میکنید ! ولی در کل اونایی که دارن راضی هستن و ارزش خرید داره حتما . ولی چون من خودم این هدست رو هنوز ندارم میخواستم بپرسم که ارتباط بی سیم هدست به کنسول و کامپیوتر به چه صورت هستش ؟ از طریق بلوتوث ؟؟ میشه راهنمایی کنید ؟

آقا بد موندم توش! :d :d :d
در این سن پیری و کهنسالی، هوس بازی کردن زده به سرم! :d
در گذشته بنده هم کنسول باز بودم و هم PC باز! :d الآن که فکر ارتقای سیستم برای اجرای بازی های روز زده به سرم، دیدم باید هزینه زیادی رو بپذیرم! :| چون پیشنهاد شده کلا کیس رو بندازم دور و برای اجرای بازی ها روز، از دَم سیستم رو بیل بزنم و عوض کنم!:-??
کارت گرافیکو، مادربوردو، سی پی سو و بگیر برو تا آخر... :-l
حالا من موندم، با این هزینه ای که قراره برای PC کنم، ارزشش رو داره یک عدد PS4 بگیرم یا نه؟ :-?
یک مزیتی که PC داره این هست که پولی برای بازی ها نمیدی! این یک واقعیته! :| دانلود میکنی می زنی تنگِ سیستم! حالا لذت بازی های شوتر در PC بماند...

ولی مشکل عدیده که بنده با PS4 دارم همین بازی هاست!
به نظر شمائی که PS4 دارید، با این وضعیت و توضیحات، آیا خریدن کنسول مناسب تره؟ :-? بازی ها در چه حدود قیمتی هستن؟ :-?
شما با خرید بازی ها مشکلی ندارید؟ در دراز مدت هزینه ها بالا نمی ره؟ :-?
شما همیشه در حال تعویض بازی ها هستید؟ :-?
یک توضیح در مورد زندگی کنسولی خودتون بدید بهم و یک پیشنهاد دوستانه در مورد شرایط بنده که دوست دارم گیمِ روز بزنم! :d

در گذشته بنده هم کنسول باز بودم و هم PC باز! :d الآن که فکر ارتقای سیستم برای اجرای بازی های روز زده به سرم، دیدم باید هزینه زیادی رو بپذیرم! :| چون پیشنهاد شده کلا کیس رو بندازم دور و برای اجرای بازی ها روز، از دَم سیستم رو بیل بزنم و عوض کنم!:-??
حالا من موندم، با این هزینه ای که قراره برای PC کنم، ارزشش رو داره یک عدد PS4 بگیرم یا نه؟ :-?
یک مزیتی که PC داره این هست که پولی برای بازی ها نمیدی! این یک واقعیته! :| دانلود میکنی می زنی تنگِ سیستم! حالا لذت بازی های شوتر در PC بماند...

به نظر شمائی که PS4 دارید، با این وضعیت و توضیحات، آیا خریدن کنسول مناسب تره؟ :-? بازی ها در چه حدود قیمتی هستن؟ :-?
یک توضیح در مورد زندگی کنسولی خودتون بدید بهم و یک پیشنهاد دوستانه در مورد شرایط بنده که دوست دارم گیمِ روز بزنم! :d
ببین تو PC باز هستی ولی کلاسیک کاری (بازی های کلاسیکی دوست داری) واسه همین راحت روی همون سیستمت هم بازی های کلاسیکی و ناب قدیمی اجرا می شن
مهم بازی های اکشن جدیدن که باید بازی کنی حالشو ببری بعد تمام بشه بره!
یه سری بازی ها هم اعتیادی هستن!
یه سری بازی ها هم آنلاین هستند!!

واسه گزینه اول یعنی کلاسیک قدیمی که PC معمولی داری این هیچ
واسه گزینه دوم یعنی بازی هایی که فقط میخوای یه دور بزنیش و تمام بشه بره، در Ps4 این کار رو میتونی انجام بدی :
اول یک عدد بازی توپ تهیه کن برای مثال CallOfDuty یا 2عدد بازی نیمه توپ مثل BloodBorn و The Order منظورم از توپ اینه که سریع فروش بره، بعد یه چنتا مغازه دار ترجیحا دوستت بشه، پیدا کن، باهاش طی کن ازش بازی میخری بهش پس میدی.بعد هر هفته با 10-20 تومن بازی رو عوض کن.
خاصیت این کار چیه؟! بهت می گم »
آنلاین!

الآن دور، دور آنلاینه.شما دیگه نمیتونی بری رفیقتو بیاری باهاش لن کنی نمیتونی داداشتو صدا کنی بگی یه دست بازی کنیم، اون دوره گذشت، الآن آنلاین حال میده چرا؟ چون از تنهایی در میای و بازی بیشتر میچسبه
حساب کن فوتبال رو 22 نفره آنلاین بزن!!
واسه همین من پیشنهاد می کنم اگر اینترنت 2مگابیت داریف اگر توانایی دانلود 10 گیگ در هفته رو داری، قطعا بیا سمت پلی4 !
منم مشکل شما رو حدودن داشتم با این تفاوت که اصلا از بازی کردن خوشم نمیومد دیگه فقط یه چند بار در هفته Dota 2 می زدم رو PC ، الآن مث عن چسبیدم به پلی4 ! من وقتی پلی4 خریدم،4تا بازی داشتم، 5ماه داشت خاک میخورد و بازی نمی کردم!! اومدم برم Persian tools بفروشمش! (بخدا!) بعد گفتم نه بزار یکی دو تا بازی دیگه بخرم،رفتم 3تا بازی دادم 3تاشو عوض کردم یک دانه دیگه دست دو خریدم و Destiny هم راه انداختم آپدیت 18 گیگی داشت،بلاخره زدمش و راه افتاد

آقا خودش راه افتاد خداوکیلی لذت می برم.بدون سیستم خاصی،بدون صدای بلند فن! بدون نصب و دردسر، با 20تومن میتونی هر بازی دلت خواست در بهترین شرایط بزنیش! اونم آنلاین...

بنظرم اگر مزه پلی4 و آنلاین شدن زیر زبونت حس کنی، حالت جا میاد و اون حس گیمری تهت، فوران می کنه :d

هزینه هاش :
قیمت پلی4 حدودن 1.400 تومن هست بالا پائین هم داره
بازی هاش در اوایل که میان 200 تا 230 تومن هستند و به مرور کم میشن تا 180 تومن، سپس بازی های باز شده (دست دو) از 160تومن (ناب ناب و تازه تازه و داغ داغ!!!!) تا 60 هزار تومن هم هست!!
پلی استیشن پلاس هم هست سالی 180 تومن، 3ماهه 65 تومن.این رو بخری هر ماه 2تا بازی مفرح رایگان میده، یه مشت دمو رایگان بازی ها و یه سری تخفیفات، به علاوه اجازه ی بازی کردن آنلاین (راستی پلی4 بازی هاش کد آنلاین نداره یعنی بازی دست دو هم بخری هیچ مشکلی نیست میتونی آنلاین بزنی)
پیشنهاد من اینه شما چنتا دونه بازی باز شده خوب سال 2014 یا اوایل 2015 خریداری کنی زیر 100 تومن، سپس اینها رو آروم آروم عوض کنی با جدید و جدیدترش! اینجوری هم هزینه زیادی متحمل نمیشی هم عشق می کنی.
دوربین پلی4 هم هست و دسته پلی4 دقیقا یک قیمتن حدود 190 تومن.
واسه دوربینش هیچ بازی خاصی نیست به جز Just Dance که رقصیدنیه و اینا و بازی ای که تو خودشه، دوربین رو بزار سال آینده بخر لازم نیست خرج کنی.

خلاصه سوالی داشتی بپرس، ولی در کل بهت بگم به نظر من ارزش داره.شما محاله با 1.400 تومن کیس خوب ببندی چون همونطور که میدونی کیس بصورت تصاعدی میره بالا مثلا 1تومنی میشه بست بعد یهو میشه 1.600 تومن یهو 2 تومن بعد یهو 2.5 تومن.چون مادر بورد و پاور و سی پی یو بهم وابسته هستند و دلت نمیاد گرافیک ضایع بندازی، واسه همین هی میفتی تو خرج.هی هی هی!!

موفق باشی :d

• Like
Reactions: saminshop
لطفا در مورد اتصال ps4 به اسپیکر هم توضیحاتی دهید. دوستان خروجی صدای دستگاهشون رو با چه نوع اسپیکری میگیرند. آیا از کابل اپتیکال استفاده میکنند یا اگر اسپیکرهایشان ورودی اپتیکال نداشت از مبدل خاصی برای صدا استفاده میکنند ؟؟؟؟؟

ببین تو PC باز هستی ولی کلاسیک کاری (بازی های کلاسیکی دوست داری) واسه همین راحت روی همون سیستمت هم بازی های کلاسیکی و ناب قدیمی اجرا می شن
مهم بازی های اکشن جدیدن که باید بازی کنی حالشو ببری بعد تمام بشه بره!
یه سری بازی ها هم اعتیادی هستن!
یه سری بازی ها هم آنلاین هستند!!

واسه گزینه اول یعنی کلاسیک قدیمی که PC معمولی داری این هیچ
واسه گزینه دوم یعنی بازی هایی که فقط میخوای یه دور بزنیش و تمام بشه بره، در Ps4 این کار رو میتونی انجام بدی :
اول یک عدد بازی توپ تهیه کن برای مثال CallOfDuty یا 2عدد بازی نیمه توپ مثل BloodBorn و The Order منظورم از توپ اینه که سریع فروش بره، بعد یه چنتا مغازه دار ترجیحا دوستت بشه، پیدا کن، باهاش طی کن ازش بازی میخری بهش پس میدی.بعد هر هفته با 10-20 تومن بازی رو عوض کن.
خاصیت این کار چیه؟! بهت می گم »
آنلاین!

الآن دور، دور آنلاینه.شما دیگه نمیتونی بری رفیقتو بیاری باهاش لن کنی نمیتونی داداشتو صدا کنی بگی یه دست بازی کنیم، اون دوره گذشت، الآن آنلاین حال میده چرا؟ چون از تنهایی در میای و بازی بیشتر میچسبه
حساب کن فوتبال رو 22 نفره آنلاین بزن!!
واسه همین من پیشنهاد می کنم اگر اینترنت 2مگابیت داریف اگر توانایی دانلود 10 گیگ در هفته رو داری، قطعا بیا سمت پلی4 !
منم مشکل شما رو حدودن داشتم با این تفاوت که اصلا از بازی کردن خوشم نمیومد دیگه فقط یه چند بار در هفته Dota 2 می زدم رو PC ، الآن مث عن چسبیدم به پلی4 ! من وقتی پلی4 خریدم،4تا بازی داشتم، 5ماه داشت خاک میخورد و بازی نمی کردم!! اومدم برم Persian tools بفروشمش! (بخدا!) بعد گفتم نه بزار یکی دو تا بازی دیگه بخرم،رفتم 3تا بازی دادم 3تاشو عوض کردم یک دانه دیگه دست دو خریدم و Destiny هم راه انداختم آپدیت 18 گیگی داشت،بلاخره زدمش و راه افتاد

آقا خودش راه افتاد خداوکیلی لذت می برم.بدون سیستم خاصی،بدون صدای بلند فن! بدون نصب و دردسر، با 20تومن میتونی هر بازی دلت خواست در بهترین شرایط بزنیش! اونم آنلاین...

بنظرم اگر مزه پلی4 و آنلاین شدن زیر زبونت حس کنی، حالت جا میاد و اون حس گیمری تهت، فوران می کنه :d

هزینه هاش :
قیمت پلی4 حدودن 1.400 تومن هست بالا پائین هم داره
بازی هاش در اوایل که میان 200 تا 230 تومن هستند و به مرور کم میشن تا 180 تومن، سپس بازی های باز شده (دست دو) از 160تومن (ناب ناب و تازه تازه و داغ داغ!!!!) تا 60 هزار تومن هم هست!!
پلی استیشن پلاس هم هست سالی 180 تومن، 3ماهه 65 تومن.این رو بخری هر ماه 2تا بازی مفرح رایگان میده، یه مشت دمو رایگان بازی ها و یه سری تخفیفات، به علاوه اجازه ی بازی کردن آنلاین (راستی پلی4 بازی هاش کد آنلاین نداره یعنی بازی دست دو هم بخری هیچ مشکلی نیست میتونی آنلاین بزنی)
پیشنهاد من اینه شما چنتا دونه بازی باز شده خوب سال 2014 یا اوایل 2015 خریداری کنی زیر 100 تومن، سپس اینها رو آروم آروم عوض کنی با جدید و جدیدترش! اینجوری هم هزینه زیادی متحمل نمیشی هم عشق می کنی.
دوربین پلی4 هم هست و دسته پلی4 دقیقا یک قیمتن حدود 190 تومن.
واسه دوربینش هیچ بازی خاصی نیست به جز Just Dance که رقصیدنیه و اینا و بازی ای که تو خودشه، دوربین رو بزار سال آینده بخر لازم نیست خرج کنی.

خلاصه سوالی داشتی بپرس، ولی در کل بهت بگم به نظر من ارزش داره.شما محاله با 1.400 تومن کیس خوب ببندی چون همونطور که میدونی کیس بصورت تصاعدی میره بالا مثلا 1تومنی میشه بست بعد یهو میشه 1.600 تومن یهو 2 تومن بعد یهو 2.5 تومن.چون مادر بورد و پاور و سی پی یو بهم وابسته هستند و دلت نمیاد گرافیک ضایع بندازی، واسه همین هی میفتی تو خرج.هی هی هی!!

موفق باشی :d

اینترنت 2 مگی که بشه هفته ای 10 گیگ دانلود کرد که ماهی حداقل 150 تومن هزینشه!
شما چه سرویس و از چه شرکتی اینترنت داری داداش و هزینش ماهی چنده؟

سلام خوبیش اینه که میتونی روی پی سی استفاده کنی هدست و صدای انتخابی برای بعضی بازی ها که روی چند کاناله بودنش و افکت های بازی موثر هست
بدیش که شاید برای هر کسی پیش نیاد اینه که گوشی هاش گوش رو اذیت میکنه در دراز مدت هم فشارش و هم گرم شدنش چون گوشی هاش برای گوش های کوچیک مناسبه و کوچک هستند(برای من مثلا بعد یکی دو ساعت غیر قابل تحمل میشه)
داداش یعنی ارزش داره 300 تومن بدم براش؟
اگه میشه از صداش برام بگی زیاد ازش تعریف نمیکنن

اینترنت 2 مگی که بشه هفته ای 10 گیگ دانلود کرد که ماهی حداقل 150 تومن هزینشه!
شما چه سرویس و از چه شرکتی اینترنت داری داداش و هزینش ماهی چنده؟
مگه شب رایگان نداری؟
من یه اینترنت دارم فکر کنم از شرکت های وب باشه چون اسمش اینجا پارامیس هستش (آبادان)
اینها، 9گیگ رو 9.500تومن میدن در عرض 3روز باید مصرف بشه (یجور شارژ خاص ـه میاد رو اکانت) 2مگابیتش هم 5گیگ داره میشه 36تومن، شب ها هم از 2 تا 6 صبح رایگانه.من مثلا بخوام 10 گیگ دانلود کنم یه 9گیگ میخرم 9.5تومن یا اگر بخوام بالاتر دانلود کنم، میزارم شب هم رایگانشو بره میشه طرفا 13گیگ تو یه روز

ادامه جواب دکتر ترکس»

بیشتر منظورم اینه که خیلی از بازی های "آپدیت" دارند، واسه همین نیاز به دانلود هست
وگرنه خود بازی زیاد نمیبره.بیشترین حجمی که بازی آنلاین ازم برده 100مگ در هر ساعت بوده ولی بازی ها اکثرن 20-30تا 40 مگابایت در هر ساعت می برن.
ولی اگر اینترنت توپ داشته باشی، اصلا پلی4 رو خاموش نمی کنی!
من همیشه Live With Playstation میرم، مثل کانال میمونه، بچه ها خارج می شینن بازی می کنن فحش میدن میخندن ،هم گیم یاد میگیرم هم فحشاشون رو :d خلاصه حال میده واقعا.ساعتی 1گیگ میبره.ولی حال میده خداوکیلی می خندم :d
برای هر بازی هر شخصی مثلا میاد شبکه میزاره

مثلا بازی Diablo ساعت 3شب 9تا کانال بود، بازی Destiny همون ساعت، 937تا کانال آنلاین بود!! واسه همه بازی ها کانال دارن.اینارو مردم میسازن خودمون، حتی خود ما هم می تونیم با 2کلیک ولی اینترنت میخواد.

Live With Playstation چجوریه ؟ »
هر بازی ای، هر موقع عشقت کشید با یک دکمه، بازی رو آنلاین برای همه مردم دنیا پخش می کنی. مثلا طرف میشینه بازی GTA V میزاره، دوربین PS Camera هم بسمت صورتش میزاره بعد علاوه بر اینکه صدای خود گیمر و تصویرش هست، صدای دوستانش که دارن باهاش چت می کنن هم میاد، صدای بازی هم میاد و تصویر بازی هم بصورت بزرگ هستش.یعنی اینگار پیششون هستی.بعد میتونی باهاشون چت کنی،گیمری که رفتی تو کانالش هم برخی مواقع جواب میده اگر بتونه چت رو بخونه. همون لحظه آنلاین با میکروفونش.
Live-Streaming.jpg

البته الآن تر و تمیز تر شده تصویر گیمر بزرگتره و با مربع میتونی تصویر بازی رو Fullscreen کنی.

یه داستان کوچیک بگم از همین لایو وید پلی استیشن : آقا پریشب داشتم نیگاه می کردم یکی از بچه هایی که کانال داشت درخواست Donation داد واسه خیریه که کمکش کنن بتونه دوربین و دفتر دستک بخره واسه کانال یو تیوب و خلاصه آدم باحالی هم بود زیاد شوخی می کرد و بازیشم خدا بود، و بچه ها 50 دلار 100 دلار یکی اومد 150 دلار واریز کرد واسش، آخر سر قبل اینکه کانال رو ببندم یکی اومد گفت بلاخره کار خودمو کردم، 4000 دلار واسش واریز کرد.پسره بهش میگفت غلط کردی اینکارو کردی اینجوری من شرمندت می شم، فلان و بیسار ازش تشکر کرد....
خنده دار نبود ولی باحال بود واسم :d

خلاصه کنسول پلی4 و اینترنت، یعنی لذت.من که راضی ام والا. اگر تونستی اینترنت شبانه رایگان یا طرح های حجمی خوب یا 2مگ نامحدود تهیه کنی، شک نکن، حتی فکر هم نکن! برو پلی4 بخر..

آخرین ویرایش:

به علاوه بازی های شیرینگی با قیمت حدود 100 تومن هست که باید کار باهاش رو بلد بشی و همچنین باید از یه جای مطمئن بخری که برای کنسول و اکانت مشکلی پیش نیاد
من 7-8 بازی رو همینجوری خریدم و مشکلی پیش نیومده و بعدا هم فروختم(البته من از یه جای مطمئن میخرم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or