آقا بد موندم توش! :d :d :d
در این سن پیری و کهنسالی، هوس بازی کردن زده به سرم! :d
در گذشته بنده هم کنسول باز بودم و هم PC باز! :d الآن که فکر ارتقای سیستم برای اجرای بازی های روز زده به سرم، دیدم باید هزینه زیادی رو بپذیرم!
چون پیشنهاد شده کلا کیس رو بندازم دور و برای اجرای بازی ها روز، از دَم سیستم رو بیل بزنم و عوض کنم!
کارت گرافیکو، مادربوردو، سی پی سو و بگیر برو تا آخر... :-l
حالا من موندم، با این هزینه ای که قراره برای PC کنم، ارزشش رو داره یک عدد PS4 بگیرم یا نه؟ 
یک مزیتی که PC داره این هست که پولی برای بازی ها نمیدی! این یک واقعیته!
دانلود میکنی می زنی تنگِ سیستم! حالا لذت بازی های شوتر در PC بماند...
ولی مشکل عدیده که بنده با PS4 دارم همین بازی هاست!
به نظر شمائی که PS4 دارید، با این وضعیت و توضیحات، آیا خریدن کنسول مناسب تره؟
بازی ها در چه حدود قیمتی هستن؟ 
شما با خرید بازی ها مشکلی ندارید؟ در دراز مدت هزینه ها بالا نمی ره؟ 
شما همیشه در حال تعویض بازی ها هستید؟ 
یک توضیح در مورد زندگی کنسولی خودتون بدید بهم و یک پیشنهاد دوستانه در مورد شرایط بنده که دوست دارم گیمِ روز بزنم! :d
ببین تو PC باز هستی ولی کلاسیک کاری (بازی های کلاسیکی دوست داری) واسه همین راحت روی همون سیستمت هم بازی های کلاسیکی و ناب قدیمی اجرا می شن
مهم بازی های اکشن جدیدن که باید بازی کنی حالشو ببری بعد تمام بشه بره!
یه سری بازی ها هم اعتیادی هستن!
یه سری بازی ها هم آنلاین هستند!!
واسه گزینه اول یعنی کلاسیک قدیمی که PC معمولی داری این هیچ
واسه گزینه دوم یعنی بازی هایی که فقط میخوای یه دور بزنیش و تمام بشه بره، در Ps4 این کار رو میتونی انجام بدی :
اول یک عدد بازی توپ تهیه کن برای مثال CallOfDuty یا 2عدد بازی نیمه توپ مثل BloodBorn و The Order منظورم از توپ اینه که سریع فروش بره، بعد یه چنتا مغازه دار ترجیحا دوستت بشه، پیدا کن، باهاش طی کن ازش بازی میخری بهش پس میدی.بعد هر هفته با 10-20 تومن بازی رو عوض کن.
خاصیت این کار چیه؟! بهت می گم »
آنلاین!
الآن دور، دور آنلاینه.شما دیگه نمیتونی بری رفیقتو بیاری باهاش لن کنی نمیتونی داداشتو صدا کنی بگی یه دست بازی کنیم، اون دوره گذشت، الآن آنلاین حال میده چرا؟ چون از تنهایی در میای و بازی بیشتر میچسبه
حساب کن فوتبال رو 22 نفره آنلاین بزن!!
واسه همین من پیشنهاد می کنم اگر اینترنت 2مگابیت داریف اگر توانایی دانلود 10 گیگ در هفته رو داری، قطعا بیا سمت پلی4 !
منم مشکل شما رو حدودن داشتم با این تفاوت که اصلا از بازی کردن خوشم نمیومد دیگه فقط یه چند بار در هفته Dota 2 می زدم رو PC ، الآن مث عن چسبیدم به پلی4 ! من وقتی پلی4 خریدم،4تا بازی داشتم، 5ماه داشت خاک میخورد و بازی نمی کردم!! اومدم برم Persian tools بفروشمش! (بخدا!) بعد گفتم نه بزار یکی دو تا بازی دیگه بخرم،رفتم 3تا بازی دادم 3تاشو عوض کردم یک دانه دیگه دست دو خریدم و Destiny هم راه انداختم آپدیت 18 گیگی داشت،بلاخره زدمش و راه افتاد
آقا خودش راه افتاد خداوکیلی لذت می برم.بدون سیستم خاصی،بدون صدای بلند فن! بدون نصب و دردسر، با 20تومن میتونی هر بازی دلت خواست در بهترین شرایط بزنیش! اونم آنلاین...
بنظرم اگر مزه پلی4 و آنلاین شدن زیر زبونت حس کنی، حالت جا میاد و اون حس گیمری تهت، فوران می کنه :d
هزینه هاش :
قیمت پلی4 حدودن 1.400 تومن هست بالا پائین هم داره
بازی هاش در اوایل که میان 200 تا 230 تومن هستند و به مرور کم میشن تا 180 تومن، سپس بازی های باز شده (دست دو) از 160تومن (ناب ناب و تازه تازه و داغ داغ!!!!) تا 60 هزار تومن هم هست!!
پلی استیشن پلاس هم هست سالی 180 تومن، 3ماهه 65 تومن.این رو بخری هر ماه 2تا بازی مفرح رایگان میده، یه مشت دمو رایگان بازی ها و یه سری تخفیفات، به علاوه اجازه ی بازی کردن آنلاین (راستی پلی4 بازی هاش کد آنلاین نداره یعنی بازی دست دو هم بخری هیچ مشکلی نیست میتونی آنلاین بزنی)
پیشنهاد من اینه شما چنتا دونه بازی باز شده خوب سال 2014 یا اوایل 2015 خریداری کنی زیر 100 تومن، سپس اینها رو آروم آروم عوض کنی با جدید و جدیدترش! اینجوری هم هزینه زیادی متحمل نمیشی هم عشق می کنی.
دوربین پلی4 هم هست و دسته پلی4 دقیقا یک قیمتن حدود 190 تومن.
واسه دوربینش هیچ بازی خاصی نیست به جز Just Dance که رقصیدنیه و اینا و بازی ای که تو خودشه، دوربین رو بزار سال آینده بخر لازم نیست خرج کنی.
خلاصه سوالی داشتی بپرس، ولی در کل بهت بگم به نظر من ارزش داره.شما محاله با 1.400 تومن کیس خوب ببندی چون همونطور که میدونی کیس بصورت تصاعدی میره بالا مثلا 1تومنی میشه بست بعد یهو میشه 1.600 تومن یهو 2 تومن بعد یهو 2.5 تومن.چون مادر بورد و پاور و سی پی یو بهم وابسته هستند و دلت نمیاد گرافیک ضایع بندازی، واسه همین هی میفتی تو خرج.هی هی هی!!
موفق باشی :d