هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوالی دارم : این بازی های 4 تایی که هستن Flower با Escape Plan با اون ساند شیپس و Flow اگه کنسولو گرفیتم یه PSN هم بیگریم میشه دانلودشون کرد مفتی ؟

چند تومن شد کلا ؟ صفحه پیش خرید اگه هست میدی ؟ من فقط واسه یورو رو پیدا کردم اروپا! واسه آمریکا نبود!

کلا 515 دلار بدون پست البته هنوز با آشنامون حساب نکردم :d

لینکهای پیش خرید از کانادا:
PlayStation®4 bundle with DUALSHOCK 4 Wireless Controller | Hardware | Ratings & Reviews | TheSource.ca

PlayStation 4 Launch Day Console | Walmart.ca

PlayStation 4 Console : PlayStation 4 Consoles - Best Buy Canada

البته تو بیشتر جاها مثه best buy دستگاهها sold out شده ولی بازم امتحان کنین میتونین گیر بیارین از یه فروشگاه دیگه..

کسی میدونه کدوم بازی داره با موتور Unreal Engine 4 ساخته میشه ؟
قضیش چیه کلا؟
DayLight فکر کنم اولین بازی خواهد بود که ساله اینده با استفاده از UE4 رلیز میشه ( روی ps4 و one و pc )
هیچی نسخه نسل بعدی Unreal engine هست. همین نسل هم بازیهای بزرگی باهاش ساخته شدن ( bioshock - DMC - GOW و ... )

analog-stick-heights-ps3-vs-ps41-copy.png
Yessssssss
جنسش دقیقا مثل مال PS3 ـه ولی فرو رفتگی داره که این دو تا حسن داره:
1) مثل PS3 آنالوگ لیز نمی‌خوره از زیر دست
2) مثل 360 بعد یه مدت اون پلاستیک روی آنالوگ پاک نمی‌شه!
We ♥ Sony

سونی قراره یک FAQ رو برای این کنسول منتشر کنه که ظاهرا به تمامی سوالات ما پاسخ خواهد داد!
Gaming Everything Blog Archive Sony to release a large FAQ about PS4 soon, “should answer all your questions”
-----
این چند روزه سونی چندتا آگهی منتشر کرد که من تازه دانلود کردم.
since 1995 رو که آدم میبینه واقعا تو فکر فرو میره! این همه سال با PS. یاد خاطرات کلوپ ها که میرفتیم بخیر :d
آهنگ Best place to play که فقط میشه گفت Mind Blowing. آخرش آدم نمی تونه یک کلمه هم انتقاد کنه از PS4 و .... :d
Perfect Day هم زیاد بمب نبود اما خیلی جالبه!
الحق حال کردم. آفرین به سونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or