هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب ديروز forbes (البته نميدونم اين سايت هنوز اعتبار داره يا مثل df و edge فاقد اعتبار شده )يه امار از پيش فروش كنسول ها در امريكا اعلام كرده كه طبق اخرين امار كه تا 19 اكتبر سال 2013 هست ps4 فقط در امريكا 725000 تا پيش فروش داشته در مقابل xbone هم در امريكا 525000 تا پيش فروش داشته .
جدول پيش فروش بازي هاي نسل بعد در كنسول هاي نسل بعد هم به شرح زير است .
Xbox One Vs. PS4: The Top Pre-Ordered Next-Gen Video Games - Forbes

PlayStation 4 – Top 10 Pre-orders

1. Call of Duty: Ghosts - 298,180
2. Battlefield 4 - 273,766
3. Killzone: Shadow Fall - 250,155
4. Assassin’s Creed IV: Black Flag - 213,354
5. Watch Dogs - 153,569
6. Destiny - 89,970
7. Madden NFL 25 - 81,119
8. NBA 2K14 - 59,592
9. inFAMOUS: Second Son - 57,562
10. Knack - 40,982

Xbox One – Top 10 Pre-orders

1. Call of Duty: Ghosts - 329,032
2. Battlefield 4 - 153,221
3. Assassin’s Creed IV: Black Flag - 137,928
4. Watch Dogs - 95,314
5. Forza Motorsport 5 - 90,573
6. Dead Rising 3 - 86,648
7. Ryse: Son of Rome - 82,888
8. Destiny - 66,448
9. Madden NFL 25 - 58,870
10. Titanfall - 50,347

Last edited by a moderator:
توی Neogaf از شایعه ی رزولوشن COD نوشتن! روی PS4 مثل اینکه 1080 و رو XBOX ONE هم 720! تایتان فال هم 720 :|

یعنی به حقیقت میپیونده؟
آپدیت شده تاپیکش ولی من سر در نمیارم . تو کامنت های صفحه های آخر اینطوری که ملت کامنت دادن بر میاد که شایعه واقعیت داره . تو توئیتر یه خبری شده فکر کنم . تازه از سر کار اومدم حس خوندن درست حسابی نیست . کسی حوصله داره ترجمه کنه :
RUMOUR: Xbox One version of Call of Duty: Ghosts is 720p, PS4 version is 1080p? - NeoGAF

آخرین ویرایش:
آپدیت شده تاپیکش ولی من سر در نمیارم . تو کامنت های صفحه های آخر اینطوری که ملت کامنت دادن بر میاد که شایعه واقعیت داره . تو توئیتر یه خبری شده فکر کنم . تازه از سر کار اومدم حس خوندن درست حسابی نیست . کسی حوصله داره ترجمه کنه :
RUMOUR: Xbox One version of Call of Duty: Ghosts is 720p, PS4 version is 1080p? - NeoGAF
بابا به نظرم چرته . کالاف همچین گرافیکی هم نداره که بخاد رو 1080 اجرا نشه . هر بازی هم اگه رو 1080 اجرا نشه دیگه کالاف حتما اجرا میشه :دی

آخرین ویرایش:
یک موردی هم که هست, خیلی شک بر انگیزه اینه که IW سنت شکنی کرده و میخواد COD: Ghost رو روی PS4 با Res 1080p نمایش بده . بنظر من خیلی بعیده همچین اختلافی ولی اگر یک درصد واقعیت داشته باشه بساط خنده مون جوره :دی!

3میلیارد دلار هزینه :-j !

در مورد اون تیزر ، گفتنی ها رو دوستان گفتند و من هم صحنه را دیدم و واقعا مو به تنم سیخ شد...
چه روزایی که با دیدن این صحنه با اون صدای دلنشینش سختی های زندگی کل یوم از یادمون میرفت :x
576715760PS.png
چه روزایی که با کراش ساخته ی ناتی داگ ، و فوتبال 98 و مدال 1 و ... سپری میکردیم:((
Clip4U.Org_Winning%20Eleven%203_1.jpg
واقعا با پلی استیشن بزرگ شدیم و انگار همش تو یه چشم به هم زدن بوده:|
*
فکر اینکه روی PS4 قراره سونی چطوری دوباره خاطره سازی کنه هر گیمر هدایت شده ای رو دیوونه میکنه;):d

وای پسر این عکسایی که گذشتی آخر نوستالژی بود:دی

من هنوز رمز اون تیمهای منتخب جهان و واسه فوتبال 98 یادمه : بالا پایین بالا پایین چپ راست چپ راست ضربدر دایره (( اگه اشتباه نکنم ))

البته قبل از سونی هم با سگا و قبل تر با میکرو هم خاطرات به یادموندنی داریم ولی انصافا دوران ps1 & ps2 طوفانی بود

Scott Lowe از IGN:

97884341089666659802.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
یک موردی هم که هست, خیلی شک بر انگیزه اینه که IW سنت شکنی کرده و میخواد COD: Ghost رو روی PS4 با Res 1080p نمایش بده .
دلیل نمایش دادن بازی رو PS4 شاید بخاطر این موارد باشه:
A lot of industry folk over on NeoGAF are hinting that the Xbox One version is stuck at 720p, since Infinity Ward have had trouble getting a stable framerate on the hardware. There's also a lot of chatter about problems plaguing the Xbox One OS with constant crashes and freezes, as well as the online setup for the console being pretty broken too

آخرین ویرایش:
obama و forbes و IW هم رفتن به چک لیست در میان باقالیا بعد از edge و gamingbolt و اخراجی ها و پول بگیر ها و بقیه صنعت بازی :دی

GI چی؟ گیم اینفورمر هم به خاطر اظهار نظر درباره ی The Order از اعتبار در اومده و این یک فکت محسوب میشه! :)) تازه متهم به گرفتن پول از سونی هم شده ( آقای Terova این مساله رو بهش پی برد و مچ سونی رو گرفت )!
=))

بنابر اعلام شبکه ی PSN عنوان Battlefield 4 با کیفیت ۱۰۸۰P بر روی Ps4 اجرا خواهد شد :

امروز زمانی که یکی از علاقه مندان برای پیش خرید این عنوان بر روی Ps4 به شبکه ی PSN رفته است تا این بازی را به صورت دیجیتالی از آنحا بخرد و در همین حین متوجه یک چیز جالبی شده است.همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید در شبکه ی رسمی PSN کیفیت این بازی اعلام شده و مشخص شده است که این بازی با کیفیت FULL HD یعنی ۱۰۸۰P بر روی این کنسول قدرتمند اجرا خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or