هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان ! این رنگ ابی دور باکس بازی ها خیلی قشنگه خدایی کیف میده بزاری تو ویترین یه یه ساعت همینجوری زل برنی بش :D
کسی از بازی جدید David Cage خبری داره ؟

اقا من دو سه صفحه است دارم دنبال مي كنم !
اخرش هم نفهميدم دقيقا" اين وضع شيرينگ به كجا كشيد :|

تا جايي كه من فهميدم شما اگر روي PS4 اول اكتيو بكني ميتوني با همه اكانت هاي ديگه و پروفايل هات بازي كني ولي براي PS4 دوم فقط با خود اكانت اصلي مي توني بري ؟

خبری از ناتی داگ نیست ؟ بعد لست اف کلا خاموش شد ؟ :D دیگه جرئت نمیکنه بازی بده بیرون میترسه بر....ه :D ولی خدایی کارش درسته !

آخرین ویرایش:
خبری از ناتی داگ نیست ؟ بعد لست اف کلا خاموش شد ؟ :D دیگه جرئت نمیکنه بازی بده بیرون میترسه بر....ه :D ولی خدایی کارش درسته !

آره ترسیده جلو انحصاریای مایکرو کم بیاره رفته تو لونه موش قایم شده. حتی نایل درایکمن توئیت کرده که گرافیک رایز رو دیدم کلک و پرم ریخته دیگه بازی نمیسازم:d

آره ترسیده جلو انحصاریای مایکرو کم بیاره رفته تو لونه موش قایم شده. حتی نایل درایکمن توئیت کرده که گرافیک رایز رو دیدم کلک و پرم ریخته دیگه بازی نمیسازم:d
وقتی David Cage با استدیوش بازیه جدیدشون رو دادن بیرون اونمقعس که قیافه فن های ایکس باکس جالب میشه ! خخخ PS4 هنوز 30 تا انحصاری دیگه هم داره ! این ناتی داگ هم داره رو بازی جدیدش کار میکنه ! ولی من نهفمیدم فن ایکس باکسی یا ps?

98204464795673011866_thumb.jpg

جانم فيفا:x

49678581718552421908_thumb.jpg

اقا اين كه داره درايو كلوب بازي ميكنه
بازيش دمو هست؟:-/

ظاهراً تحولات بنیادیه سونی دامن گیره Box Art گیم ها هم شده !! یکی لطف کنه کاوره GoW III رو بزار کنار این یکم بخندیم :دی. چقدر قشنگه لعنتی.

كلا" سوني از اشتباه هاي نس قبلش درس عبرت گرفته و به نوعي آدم شده :d.
قویترین کنسول نسل هشتم :دی

كارمك تاييد كرده يا كوجيما :d؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or