هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

باو خداوکیلی یه دوست نداریم تو ps4.
هرکیم اد میکنی یا لفت میده یا کلا نیست تو محیط.
ینفر بگه کجا دوست پیدا میشه غیر خدا؟!!!!:((
این ایرانیا کجان؟
فقط ینفر ادم کرد که یه گزینه ای بنام (رکوییز ریال نیم)اومد اگه بزنمش چی میشه؟یه همچین چیزی.
باور کن کم نیستیم توی psn !

سلام به دوستان.
امکان پخش فایل های تصویری غیر صوتی رو داره ps4 ?
از هر طریقی فلش سی دی هارد وای فای و ..؟
شدید نیاز دارم به پخش تصاویر گوشی راه حل بدید
ps4 ریجن 3 و اپدیت 2.51
مرسی
External ساپور نمیشه
فقط موسقی MP3 پخش میکنه که باید یه فولدر به اسمه MUSIC بسازی
فایلهای دیگه مثل فایله تصویری اینا رو پخش نمیکنه

سلام
دوستان من کنسولم ریجن 2 هست اکانت ریجن 1 ساختم ( psn ) الان می خوام یک بازی دانلود کنم باید ریجن یک دانلود کنم یا دو ؟؟؟
بعد که دانلود کردم چی کار کنم که اجرا بشه ؟؟؟ به فرض مثال کال اف دیوتی
لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام . دیتای بازی باید با ریجن بازی یکی باشه . اگر اکانتت ریجنش 1 هست و بازی داخلش خریده شده پس باید دیتای ریجن 1 دانلود کنی . ربطی به ریجن کنسول نداره . ریجن بازی = ریجن اکانتی که داخلش بازی خریده شده = ریجن دیتا .
در مورد انتقال هم این تاپیک اموزشش هست :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

فقط از این اکانت تقلبیا نخرید که کلاهتون پس معرکست من 5تا خریدم همش قفل شد حالا خود دانید راست 3تا بازی ضرر دادم
اگه بدونی ممکن بوده سره خرید همین اکانتها کنسولت بن بشه کلی شاد هم میشدی که فقط اکانتها قفل شدن

باو خداوکیلی یه دوست نداریم تو ps4.
هرکیم اد میکنی یا لفت میده یا کلا نیست تو محیط.
ینفر بگه کجا دوست پیدا میشه غیر خدا؟!!!!:((
این ایرانیا کجان؟
فقط ینفر ادم کرد که یه گزینه ای بنام (رکوییز ریال نیم)اومد اگه بزنمش چی میشه؟یه همچین چیزی.

الهی ی ی ی ی ی ، اشکم درومد بخدا :(( بیا عزیزم منو اد کن :bighug:
Ali_LamLam

- - -ویرایش - - -

دوستان من شبا دانلودم رایگانه ، اگه بخوام شب PS4 رمو واسه دانلود بازی تا مثلا 7 صبح روشن بزارم واسه دانلود برا کنسول اتفاقی میوفته؟ چیزیش میشه؟

الهی ی ی ی ی ی ، اشکم درومد بخدا :(( بیا عزیزم منو اد کن :bighug:
Ali_LamLam

- - -ویرایش - - -

دوستان من شبا دانلودم رایگانه ، اگه بخوام شب PS4 رمو واسه دانلود بازی تا مثلا 7 صبح روشن بزارم واسه دانلود برا کنسول اتفاقی میوفته؟ چیزیش میشه؟

روشن نزار reset mode بزار . یه عده میگن این کارو هم نکن با psx انتقال بده . یا اصلا بیا مثل من نت نامحدود بگیر :D

دوستان مدتی هست که شاهده از هم پاچیدنه بازار سنتر هستیم قبل از اون هم نزدیک به 9 ماه هست که بخش مبادله بازی هایه ps4 هم از کار انداختن مسولان سایت ...
لطفا یکی پیگیری کنه فداسرشون ما عضویت 17 تومنی گلد خریدیم و نمیشه استفاده کنیم و ف ی ل تر که شد هیچ کلا از کار هم افتاده بازار سنتر حداقل مبادله بازی ها رو تو بخش ps4 راه بندازن اگه بازار سنتر قراره برنگرده و کارشو پایان یافته باید مبادله بازی راه بیوفته تا ps4 دار ها به خریدو فروششون برسن...

با توجه به شرایط موجود که داریم جلو میریم هم قرار نیست حمایتی از صنعته گیم بشه و مشخصه و اصلا کسی فکرش دیگه به اینجا ها نمیرسه تو اوضاع نابسامان از کمبود آب تا ریز گرد ها که مشکلاته متوسط ایران عزیز ما هست بعد موارده بزرگه دیگه .. یک روز خود با زی سنتر هم ف ی ل تر خواهد شد چون همه چی که مهم نباشه تو فکر بعضی ف ی لتر میشه نه چیزی که مشکل دار باشه....پس لطفا یکی اون بخش مبادله رو راه بندازه اگه بازار سنتری قراره در کار نباشه......
مرسی

آخرین ویرایش:
با سلام
1)آیا راهی هست بتونم تم دستگاه رو به دلخواه عوض کنم البته به غیر از تم های اصلی خودش؟
2)راهی برای اجرای موزیک از طریف فلش یو اس بی روی کنسول هست؟
3)راهی هست که بتونیم سیستم DLNA رو روی کنسول فعال کرد؟
4)اگه کسی بازی NEED FOR SPEED RIVALS یا MOST WANTED داره و قصد فروش داره اعلام کنه!!!!!!!!!!!
با تشکر

با سلام
1)آیا راهی هست بتونم تم دستگاه رو به دلخواه عوض کنم البته به غیر از تم های اصلی خودش؟
2)راهی برای اجرای موزیک از طریف فلش یو اس بی روی کنسول هست؟
3)راهی هست که بتونیم سیستم DLNA رو روی کنسول فعال کرد؟
4)اگه کسی بازی NEED FOR SPEED RIVALS یا MOST WANTED داره و قصد فروش داره اعلام کنه!!!!!!!!!!!
با تشکر
1. توی استور تم برای خرید و دانلود هست
2. بله یه فولدر به اسمه MUSIC بساز بزار توی USB . وصل کن گزینه Music باید اضافه بشه.
3. یه برنامه هست Plex که ظارها قابلیت این کار رو داره البته کیفیتش رو نمیدونم.خودمم تستش نکردم

دوستان به جای رفع ***** کردن سرور های بازی اول بیایید یک کاری کنیم بتونیم بازی بخریم :|

تمام سایت ها بسته شدن اینم یک نمومنش بنده خدا از ترس نمیگه گفتن بازی نزاریم میگه داریم اپدیت میکنیم :|

پرشین تولز هم بسته شد دوستان بیایید یک کاری بکنیم اینطوری که معلومه دیگه قراره کلا بازی ps4 نیاد

دوستان به جای رفع ***** کردن سرور های بازی اول بیایید یک کاری کنیم بتونیم بازی بخریم :|

تمام سایت ها بسته شدن اینم یک نمومنش بنده خدا از ترس نمیگه گفتن بازی نزاریم میگه داریم اپدیت میکنیم :|

پرشین تولز هم بسته شد دوستان بیایید یک کاری بکنیم اینطوری که معلومه دیگه قراره کلا بازی ps4 نیاد

منم با این دوستمون موافقم.من نمیدونم یک مرتبه چه اتفاقی افتاد همه ***** شدن؟

منم با این دوستمون موافقم.من نمیدونم یک مرتبه چه اتفاقی افتاد همه ***** شدن؟

كلا همه چي داره كن فيكون ميشه حتي سايت هاي بازي ارجينال پي سي هم چيلتر شدن و از اين به بعد شهرستانيا بيچاره ميشن تهران هم فروشنده ها منصف ميشن و خدا تومن ميدن بازيو
اين اكانت هايي ك با كريديت ه ك ي خريداري ميشن رو اگرو كنسول پرليمري كردو بعد ساين اوت كردديگه خطري نداري ك

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

External ساپور نمیشه
فقط موسقی MP3 پخش میکنه که باید یه فولدر به اسمه MUSIC بسازی
فایلهای دیگه مثل فایله تصویری اینا رو پخش نمیکنه
1-یعنی قابلیت های ps3 رو نداره/این همه پول بدی بعد امکان پخش فیلم نداشته باشه.!!!!!!!!!!
1/1-ممکنه اپدیت بیاد بتونه پخش کنه؟و گرنه ابروم رفته!
1/2-فقط فقط میشه بازی کرد باهاش اونم با این بازی های گرون

1-یعنی قابلیت های ps3 رو نداره/این همه پول بدی بعد امکان پخش فیلم نداشته باشه.!!!!!!!!!!
1/1-ممکنه اپدیت بیاد بتونه پخش کنه؟و گرنه ابروم رفته!
1/2-فقط فقط میشه بازی کرد باهاش اونم با این بازی های گرون
1. دیسک Bluray پخش میکنه . ps3 عمری ازش گذشته . خیلی از همین امکاناتی هم که داره از ابتدا نداشت ! - به هر حال کنسول بازی میخری D:
2. ممکنه بیاد ولی کی بیاد معلوم نیست ....
3. دلیله ساخت یه کنسول بازی هم در درجه اول طبیعتا "بازی" کردن هست نه media player بودن !
برای اون قضیه هم راه حلی مثل خرید بازیهای دسته دو اینا هست.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or