هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشید این پایه هایی که فن دارن به درد میخورن؟
کلا بهتره ایستاده بذارم کنسول یا خوابیده؟
این ریجن 3 هایی که میگن چینی کیفیت نداره رو از کجا تشخیص بدم؟؟(اخه میخوام ریجن 3 سفید بگیرم )
آیا سفید هاش زود کثیف میشه؟
خیلی ممنون

این پایه های فن دار تو یه سری نقد ها دیدم کنسول رو بیشتر داغون هم میکنن :d

مقایسه تو نت زیاده بین ایستاده و خوابیده و بیشتر هم همه گفتن خوابیده باشه بهتره من خودم به شخصه امتحان کردم وقتی ایستاده گذاشتم صدا و گرماش بیشتر شد

کسی که بهت راجع به ریجن 3 همچین حرفی زده رو با کف گرگی برو تو صورتش :d کل PS4 هایی که تاحالا ساخته شدن (ریجن 1 و 2 و 3) همشون تو چین بوده به جز یه سری خیلی محدود اونم اوایل تو ژاپن ساخته شده کلا از نظر کیفیت هیچ ریجنی هیچ فرقی نداره این حرفای کیفیت هم اصلا باور نکن

آخه مگه میشه سونی بیاد یه کنسول رو با همون قیمت اما کیفیت پایین تر بسازه؟ امکان پذیر نیستد اینا چون ریجن 3 ارزونتر در میاد و ریجنای دیگه رو بیشتر ازش سود میبرن برا همین میخوان به طور عامیانه بهت بندازن :d

در مورد کثیفی هم من خودم سفید دارم و 2 تا چیز بگم که سریع بری سفیدش رو بخری :d

1 - برخلاف تصور خیلی تمیز تر از مشکی ها میمونن نمونه میتونی بری همین بازار سنتر آگهی هارو ببینی اونایی که مشکیت کلی لک و جای انگشت میمونه براش (به خاطر طرح مات بدنست) اما سفید اصلا دیده نمیشه چون کل کنسول که سفید براق نیست

2 - سفیدش بی نهایت زیباست :d یعنی اگه 1 درصد هم من مشکی میخریدم پشیمون میشدم :d

سلام
من دارم کنوسول xbox one خودم رو که 1 ماه پیش خریدم با یکی از دوستانی که میگه کنسول رو 2 هفتس خریده تعویض کنم.
یارو گفته که ریجن 3 و 18 ماه گارانتی و 3 ماه مهلت تست داره.بازی watch dogs هم همراهش میده. به نظرتون میرزه که تعویض کنم؟
------
حالا لطفا یه سری نکاتی بگید که من وقتی دارم ps4 رو تست میکنم متوجه مشکلاتش بشم و کلا بگید چه چیزاییش رو تست کنم؟
ممنون دوستان

فردا تعویض میکنم لطفا بگید.
درضمن چیزی به اسم ریست فکتوری در ps4 وجود داره که انگار ps4 نو شده؟
بله وجود داره
یک بازی سنگین مثل اردر بگیر بازی کن ببین لگ یا هنگ نداره
ببین مشکلی در ورود و خروج دیسک پیش نمیاد صدا یا اجکت
به نت وصل شو ببین کنسول بن نیست
ببین چراغ دسته کار میکنه و دسته شارز میشه
همینا دیگه...

با سلام خدمت دوستان
من فردا میخوام برم جمهوری برای خرید کنسول
آیا این مغازه هایی که تلویزیون های سونی میفروشن کنسول بازی هم دارن یا برای خرید کنسول باید مغازه خاصی برم؟
تو اون محدوده جمهوری میشه مغازه ای معرفی کنید که معتبر باشه و قیمتهاش هم مناسب باشه؟
در ضمن اگر نکته ای هست که تو خرید کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد ریجن هم احتمال ریجن یک سری جدید بگیرم که میگن تغییراتی در مادر بورد او نصورت گرفته و احتمال خرابیش تقریبا صفر هست
حالا از کجا میشه تشخیص داد که تولید جدید هست؟
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
با تشکر

با سلام. چند سوال داشتم در مورد کنسول ps4 ( مدل CUH 1116A و سه ماه ی چهارم 2014 و وژن فریمور 2.51 )
1. وقتی که دیسک بازی را برای اولین بار درون ps4 قرار میدهم شروع به نصب میکند و بعداز پایان نصب بازی اجرا میشود . ولی وقتی سری بعد دیسک بازی را درون کنسول قرار میدهم بازی به صورت اتوماتیک (auto ) اجرا نمی شود وباید با دکمه ضبدر (x ) روی ایکون بازی وارد بازی شد . ایا درست هست یا تنظیمات خاصی دارد مثل کتسول ps3 ؟(چون من در تنظیمات گزینه ی ندیدم).
2. وقتی که کنسول را روشن میکنم ( چه با کلید پاور روی کنسول جه با دکمه PS دسته ) رنگ LED روی کنسول پالس آبی رنگ میشود با چشمک زدن و بعد از چند ثانیه رنگ سفید میشود . آیا درست است ؟ وقتی که کنسول را خاموش میکنم (چه با کلید پاور روی کنسول جه با خود گزینه ی پاور در منوی سیستم عامل ) رنگ LED فقط سفیداست (با همراه چشمک زدن ) و انگاه کنسول خاموش میشود . ایا درست است یا باید در زمان خاموش شدن هم رنگ LED آبی شود؟
3. ایا تغییر رنگ (LED) چراغ روی DUALSHOCK®4 دسته در بازی ها طبیعی است؟ چون در بعضی از بازی ها آبی است و در بازی مثل Middle-earth: Shadow of Mordor رنگ ان سفید است.
4 . طریقه ی کپی کردن سیو بازی ها در فلش USB چه گونه است؟ چون اجازه ی کپی کردن نمیدهد و فکر کنم ارور DNS میدهد؟
5. آیا کنسول ویدئو و عکس را میتواند (با فلش USB ) نشان دهد ؟ چون من فلش را فرمت FAT32 کردم و فایلهای مورد نظر را در پوشه ی ویدئو و عکس (که با حروف بزرگ ساختم ) ریختم. با تشکر از دوستان .

آخرین ویرایش:
در مورد ریجن هم احتمال ریجن یک سری جدید بگیرم که میگن تغییراتی در مادر بورد او نصورت گرفته و احتمال خرابیش تقریبا صفر هست
حالا از کجا میشه تشخیص داد که تولید جدید هست؟
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
با تشکر

ریجن ها هیچ تفاوتی با هم ندارن. حتی 0.000001% هم تفاوت ریجن ها موقع خرید برات مهم نباشه. فقط توی ریجن 2 ژاپن و ریجن 3، دکمه 0 توی منو تایید هست و X کنسل. همین.
تغییراتی که توی مادربورد صورت گرفته هم هیچ تاثیری به حال شما نداره، فقط یه سری تغییرات طراحی ظاهری برای کاهش هزینه تولید و ... بوده. نه از نظر عملکرد و نه از نظر خرابی هیچ تفاوتی با PS4ـهای سری اول نداره.

فقط ترجیجاً کنسول ساخت جدید بگیر چون احتمال کار کرده بودنِ دستگاه کمتره :دی

در کل از فروشنده مهلت تست بگیر، یک ماه با کنسول بازی میکنی اگه قرار باشه مشکلی داشته باشه خودشو نشون میده.

با سلام. چند سوال داشتم در مورد کنسول ps4 ( مدل CUH 1116A و سه ماه ی چهارم 2014 و وژن فریمور 2.51 )
1. وقتی که دیسک بازی را برای اولین بار درون ps4 قرار میدهم شروع به نصب میکند و بعداز پایان نصب بازی اجرا میشود . ولی وقتی سری بعد دیسک بازی را درون کنسول قرار میدهم بازی به صورت اتوماتیک (auto ) اجرا نمی شود وباید با دکمه ضبدر (x ) روی ایکون بازی وارد بازی شد . ایا درست هست یا تنظیمات خاصی دارد مثل کتسول ps3 ؟(چون من در تنظیمات گزینه ی ندیدم).
2. وقتی که کنسول را روشن میکنم ( چه با کلید پاور روی کنسول جه با دکمه PS دسته ) رنگ LED روی کنسول پالس آبی رنگ میشود با چشمک زدن و بعد از چند ثانیه رنگ سفید میشود . آیا درست است ؟ وقتی که کنسول را خاموش میکنم (چه با کلید پاور روی کنسول جه با خود گزینه ی پاور در منوی سیستم عامل ) رنگ LED فقط سفیداست (با همراه چشمک زدن ) و انگاه کنسول خاموش میشود . ایا درست است یا باید در زمان خاموش شدن هم رنگ LED آبی شود؟
3. ایا تغییر رنگ (LED) چراغ روی DUALSHOCK®4 دسته در بازی ها طبیعی است؟ چون در بعضی از بازی ها آبی است و در بازی مثل Middle-earth: Shadow of Mordor رنگ ان سفید است.
4 . طریقه ی کپی کردن سیو بازی ها در فلش USB چه گونه است؟ چون اجازه ی کپی کردن نمیدهد و فکر کنم ارور DNS میدهد؟
5. آیا کنسول ویدئو و عکس را میتواند (با فلش USB ) نشان دهد ؟ چون من فلش را فرمت FAT32 کردم و فایلهای مورد نظر را در پوشه ی ویدئو و عکس (که با حروف بزرگ ساختم ) ریختم. با تشکر از دوستان .[/
QUOTE]
مرتضی جان گزینه های اول و دوم و سوم نرمالن و واسه همه اینجوریه مورد چهارم میری settingوبعدش application save data management. وبعدشSave data in system storage وبعدش copy to usb storage device وبعد میره رو بازیها راستی آپدیتش کردی سیستمتو اصلا نباید ارور بده و بازی رو کپی کنه فرمت فت 32 حتما یادت نره مورد پنجم اصلا ببین آپدیت جدیدی واسه پخش فیلم از usb اومده اگه نیومده باید وایسی تا آپدیت سونی واسه اجرای فیلم از فلش واسش بیاد

آخرین ویرایش:
دوستان برا خریدن پی اس 4 خرید پستی بهتره یا از فروشنده ها؟اخه فرونشده ها دزدن اصن معلوم نیست کار کرده نباشه سال تولیشد کی باشه
خرید پستی یه جا معتبر معرفی میکنید؟

دوستان برا خریدن پی اس 4 خرید پستی بهتره یا از فروشنده ها؟اخه فرونشده ها دزدن اصن معلوم نیست کار کرده نباشه سال تولیشد کی باشه
خرید پستی یه جا معتبر معرفی میکنید؟
من افراد معتبری رو میشناسم بهترین کار خرید پستی هست چون حضوری اکثر دزد تشریف دارن اصلا فایده ای نداره . . .
برات پ خ میکنم

میشه بگین چرا تو خرید حضوری فروشنده ها دزدن اما تو پستی نه؟

- - -ویرایش - - -

من افراد معتبری رو میشناسم بهترین کار خرید پستی هست چون حضوری اکثر دزد تشریف دارن اصلا فایده ای نداره . . .
برات پ خ میکنم

میشه بگین چرا تو خرید حضوری فروشنده ها دزدن اما تو پستی نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or