هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یکی جواب بده بد نیست به اما حسین

GTA V فقط برای پلی 3 و ایکس باکس زده شده یعنی روی نسل بد نمیاد ؟

بازیارو با این وضع دلار شریکی بخریم دیگه ؟ یا بازار بتونیم با 20 تومان سر یه بازیه 200 هزارتومانی رو با یه چیز دیگه تو این قیمت عوض کنیم نظرتون چیه ؟

بچه های این سایت وضعشون خیلی توپه :دی

کاش جایی قصدی هم کنسول رو میدادن :thanks:

بعد یه سوال مهم دیگه هم دارم تکلیف این اکانتامون چی میشه این همه تروفی با زحمت زیاد بدست اوردیم اگه این کار رو بکنند خوب میشه همین طور مثل پلی ویتا که تروفی هاش رو میشه تو قسمت تروفی ها در کنار پلی 3 دید تروفی های پلی 4 رو هم در کنار هم دیگه داشته باشیم

این همه تروفی رو که ما الکی نگرفتیم که بخوایم به این راحتی بزاریمشون کنار بعد باهاشون کلی خاطره داریم . هرکی مشکله خاصی مثل زیاد شدن تروفی داره بره یه اکانت جدید بسازه

غیر از این بر و بچ جمع شیم بریم درگیر شیم دیگه :d

با یوشیداعو کارکنانو اینا . ویزا با بلیت هواپیما اینا همه با من . الکی خالی میبندیم می خوایم بریم توکیو بگردیم . بعدشم هممون اخراج میشیم ولی عوضش مشکل حل میشه به امید خدا :d

تکلیف GTA هنوز معلوم نیست، شایعاتی برای نسخه PS4 بود که فکر نمیکنم درست باشه :دی

راجع به اکانت هم، شما میتونید از یک اکانت روی تمام کنسول های سونی استتفاده کنید. ( ویتا - PS3 - PS4 )

pacher این حرف رو نزده، تو برنامه pach attack ازش پرسیدن چرا سونی اجازه استفاده بلو-ری رو ماکرو داد؟ اونم توضیح میده که حقش فقط بری سونی نیست و چیزای دیگه:d

درست میگی من خیلی سرسری نگاه کردم :دی اگه سونی blu ray رو گسترش نمیداد خیلی ضرر میکرد از اونور هم کلی غول های تکنلوژی حامی این محصول بودن البته الان رو x1 که هست یه چیزی هم تو جیب سونی میره :دی

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Ps4 یه قابلیت مخفی داره که هنوز ازش رونمایی نکردن :دی سونی میخواد شما رو سورپرایز کنه برای اینکه بدونید سورپرایز چی هست باید تا لانچ صبر کنید :دی

Sony PS4 with secret feature at launch | Product Reviews Net

درود :دی

اول از همه لیست تروفی اولین بازی ps4 رو میزارم از الان واسه پلات کردنش آماده باشید:دی ( البته اگه کنسولی موند که بخرید :|)

Tutorial Shooting Game Trophies - PS4 - eXophase.com

:-"

مثلا:
Microsoft: به موجودی گفته میشود که مرتبا 180 میزند و..... ******** :دی

البته لغات بیشتری هست خارج از این سایت در خدمتتون هستیم
:-" :دی

این لیست که تروفی پلات نداشت :d

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Ps4 یه قابلیت مخفی داره که هنوز ازش رونمایی نکردن :دی سونی میخواد شما رو سورپرایز کنه برای اینکه بدونید سورپرایز چی هست باید تا لانچ صبر کنید :دی

Sony PS4 with secret feature at launch | Product Reviews Net

قابلیت نظر سنجی از 4 تا گیمر و آپلود کردن فوری نتایج :d.

یوشیدا در مورد کاراییهای PS App گفته که کارهای مختلفی میشه کرد ! مثلا به دوستای خودتون پیغام خصوصی ( متن یا حتی پیغام صوتی ) بفرستین
از PS Store خرید کنید و بازی شما از همون لحظه روی PS4 شروع به دانلود میشه !
تروفی هاتون رو چک کنید یا با تروفیهای دوستاتون مقایسه کنید و خیلی کارای دیگه ! :دی
خیلی بازیها بطور مستقل از App خودشون استفاده میکنن مثل Battlelog برای BF4 ! ولی خیلی از سازنده های کوچکتر میتونن از امکانات این App استفاده کنن.

----

اینم تصویری از 4 تا PS4 روی هم ! کارگردان استودیو زامبی تو توییترش گذاشته اول فکر کردم از استودیوی ND باشه برای اجرای Cut Scene های بازی بعدیشون ! :دی

----

از اظهار لطف و محبت دوستان برای بازگشتم تشکر میکنم من مخلصتون هستم :دی
در مورد اون کنسول قشنگه xbone هم خیلی دوستان نصیحتم کردن منم دیگه چیزی نمیگم در موردش دیگه چیزی ازش نمونده بیچاره :دی

اقا لطفا جواب مولتی یوزرا رو ندین یدونه تاپیک سالم داریم اونم خراب نشه . از سوالا و حرفاشون معلومه دنبال چی هستن

14 روز پلاس رایگان داره !

ایول من اینو نمیدونستم ! واسه لانچ و دوهفته اول من فقط کیلزون رو خریدم واسه بقیه پول ندارم;;) این چند وقته هم بازیای خوب زیاد بودن پولمون تموم شد . PS3 رو هم نمیتونم بفروشم چون samuraii warriors 4 واسه 4 نمیاد .حالا شاید دوتا از بازیامو فروختم بتل 4 رو هم خریدم

من از شما قدیمی ترم تو این سایت.
منم مثله تو شهره شهر نیستم . کجا قوانین سایت نوشته قدیمیا واسه اکانت مولتی مجازن ؟

آخرین ویرایش:
اقا لطفا جواب مولتی یوزرا رو ندین یدونه تاپیک سالم داریم اونم خراب نشه . از سوالا و حرفاشون معلومه دنبال چی هستن

ایول من اینو نمیدونستم ! واسه لانچ و دوهفته اول من فقط کیلزون رو خریدم واسه بقیه پول ندارم;;) این چند وقته هم بازیای خوب زیاد بودن پولمون تموم شد

محمد صبر کن ناگتی داگ و سانتا مونیکا بازی بدن بیرون بعد تصمیم بگیر ;;) شاید ناگتی داگ tlu 2 بد بیرون :d به نظر من بین این دو بتل بهتره گیم پلیش که دیدی b-)

بعد تو نوشتی کل زون رو خریدم بازی ها مگه زود تر کنسول میان بیرون :d ؟؟؟

15 روز پلاس خیلی کمه تا دستگاهو به اینترنت وصل میکنیم پلاسش فعال میشه؟؟؟ ;;)

- - -ویرایش - - -

محمد به تعداد پستات نگاه کردی :d

آخرین ویرایش:
محمد صبر کن ناگتی داگ و سانتا مونیکا بازی بدن بیرون بعد تصمیم بگیر ;;) شاید ناگتی داگ tlu 2 بد بیرون :d به نظر من بین این دو بتل بهتره گیم پلیش که دیدی b-)

بعد تو نوشتی کل زون رو خریدم بازی ها مگه زود تر کنسول میان بیرون :d ؟؟؟

15 روز پلاس خیلی کمه تا دستگاهو به اینترنت وصل میکنیم پلاسش فعال میشه؟؟؟ ;;)

- - -ویرایش - - -

محمد به تعداد پستات نگاه کردی :d

ناتی داگ و سانتا مونیکا واسه لانچ نمیتونن بازی بدن

امازون خیلی وقته واسه پیش فروش گذاشته . میخاستم بتل رو بگیرم ولی بعدش که خبر اومد فول اچ دی نیست نظرم عوض شد . یکی دو هفته بعد از اومدنش میگیرم

در مورد اخری هم تعداد پستام چه ربطی داره؟ من با کسی پدر کشتگی ندارم به خاطر همه گفتم . شما که همه رو اینجا میشناسی میدونی قصد هر کسی از پستش چیه .

من از همه شما تازه وارد تر هستم . هر کی تعداد پستاش به یه میلیون برسه میتونه بقیه رو پس گردنی هم بزنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or