هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این کجاش عالیه نیما !؟ کلا دهنمون صاف میشه تا محتویاتش لود بشه :| !
تحت تعمیر بره اون بخش به فنا میره دیگه :دی
نه دیگه فکر کنم مثل لایو میشه دیگه:d یعنی یه تب میاد مثلا store! بعد که روی اون میری محتویات اگر بخوای لود میشن! اینطوری اگر باشه هم راحت تره هم اون لودینگ اعصاب خوردکن رو نداره:d
غلط میکنن تحت تعمیر ببرنش:d

نحوه جواب گرفتن از یوشیدا چجوریه ؟ :| بهش میگم برنامه ای برای APP های ویتا ندارید ( مث ایستا گرام و .. )
کلا ما رو به موهای زائده بنشم حساب نکرد :| !

اقا فرندها مثه ويتا هستن تو يه بخش جداگانه هستن يا نه؟
با ويتا داران ميشه چت صوتي كرد يا نه؟
من فرق يوزر نيم و psn id رو نفهميدم=((

قبلا یوشیدا تایید کرد که PSV و PS4 دارا میتونن باهم چت صوتی داشته باشن.
یوزر نیم همون اسمی که تو سمت چپ منو XMB هر وقت بخوای عوضش میکنی ! PSN ID هم که PSN ID ـه دیگه :دی

الان يعني من ميتونم اينو مثلا اسم شخصي خودم بذارم و توي psn بشم همين اسمي كه ميذارم؟اواتار خودمم بذارم؟

خیلی داری خودتو اذیت میکنی :دی 2 ماه دیگه کنسول ریلیز میشه همه کرمشو در میارن معلوم میشه چی به چیه ;)

آخرین ویرایش:
قبلا یوشیدا تایید کرد که PSV و PS4 دارا میتونن باهم چت صوتی داشته باشن.
یوزر نیم همون اسمی که تو سمت چپ منو XMB هر وقت بخوای عوضش میکنی ! PSN ID هم که PSN ID ـه دیگه :دی

الان يعني من ميتونم اينو مثلا اسم شخصي خودم بذارم و توي psn بشم همين اسمي كه ميذارم؟اواتار خودمم بذارم؟

سلام دوستان من چند سوال داشتم لطفا به ان ها پاسخ دهید 1-پی اس4 برای بازی ها
ش
1-پی اس4 برای بازی هاشکیفیت 4kپشتیبانی می کنه یاfullhdو ایااگرfullhd تا اخر fullhdمی مونه؟ 2-وقتی بیاد قیمت بازی های ان حدودا چنده؟ 3- وقتی بیاد قیمت رجین 2 ان حدودا چند است

کارگردان Yakuza Ishin گفته PS4 هیچ نقطه ضعفی نداره و از رم کنسول تعریف کرده و مثکه برای دکمه Share ایده جالبی دارن ...

من شخصا دیگه خسته شدم کم آوردم سونی جون ماردت بسه با این پولا برو 4 تا بازی انحصاری بساز نده به اینا الکی تعریف کنن ! :(

----

خواستم بگردم از اعضای فروم CVG یه کامنت خوشگل پیدا کنم چشمم خورد به این خبر از رویترز !
به گزارش رویترز آمریکاییها در تعطیلات امسال بیشتر مایل به خرید PS4 خواهند بود تا XBone !

منبع: روی عکس کلیک کنید :دی

41713078707831888423.png

خبرچینان خبر رسوند که "ند" هم منتظره ps4 ـه :دی

همون طور که انتظار میرفت شد..

bf4 روی کنسول های Xbox One و Ps4 بر روی ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد اما کیفیت آن در کنسول Xbox One با رزلویشن 720p و بنابر گفته های سازندگان این عنوان بر روی کنسول Ps4 با کیفیتی بالاتر از ۷۲۰p اجرا خواهد شد.
Battlefield 4 Runs at 720p and 60FPS on Xbox One, PS4 Version Could Be Better - Report

بازگشت باشكوهم رو به همه ي سوني فن ها تبريك ميگم :bighug:
داشتم فكر مي كردم چي مي شد استارت آپ PS4 اين شكلي بود ؟
03042598147299932764.png

اينا نماد ساختمان هايي هستن كه سوني فروخته ! :lol:

قبلا توی ps2 اینجوری بود ( خیلی زیبا بود :x) اما برداشته شد =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or