هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب هر بار که وارد این تاپیک می شم به لطف اطلاع سانی خیلی از دوستان از جمله کاربر محترم kiya کلی اطلاعات جدید از ایستگاه بازی 4 نصیبمون میشه که جا داره از ایشون و بقیه ی دوستان تشکر کنم :d
خب چند تا سوال هم داشتم!
این هزینه ی شبکه ی پلی استیشن که 5 دلار در ماه هست رو میشه ماهیانه پرداخت یا فقط می تونی با 60 دلار سالانه شارژ کنی ؟! چون شاید من مثلا یک ماه امتحان داشته باشم یا یک ماه بیشت ترجیه بدم عناوینی بازی کنم که نیاز به مولتی و آنلاین نداره! آیا می تونم با 5 دلار فقط یک ماه اشتراک بگیرم؟!
سوال دم اینکه نحوه ی پرداختش چطور هست در کشور ما؟!
سوال سوم اینکه تروفی و نحوه ی کمپلت کردن اون مثل پلی 3 هست؟!
سوال چهارم اینکه حداقل پینگ مناسب برا بازی کردن آنلاین عناوینی چون کیلزون و یا دیپ داون چه قدر باید باشه؟!
با تشکر
راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که هیچ یک از دو بازی destiny یا division لانچ نیستن؟!

نه بايد 3 ماهه يا يه ساله بخري
بايد كارت PSN بخري وارد كني بعد اشتراك بخري يا كارت پلاس بخري وارد كني تا عضو پلاس شي
اري
با هر پينگي ميشه بازي كرد :d ولي خوب هر چي كمتر باشه بهتره! نهايتا" هم 300 بايد باشه ديگه بيشترش ميشه فاجعه

بچه ها پاشین بریم آمریکا Taco Bell بخوریم PS4 برنده بشیم !‌ البته فقط یدونه گذاشتن برای جایزه تا قبل 15 نوامبر هم میدن یعنی اولین نفری هستین که توی آمریکا با این کنسول فوق العاده بازی میکنین ! :d

ملت رو اسكول نموده است اين فست فودي تاكوبل :|:d
حداقل هزارتاش ميكرد يا به تعداد شعبه هاش :|:d ملت يه اميدي داشته باشن

سلام و درود به کاز/یوشیدا/سرنی/اندرو/جک/کن(پدر ps)/سمیسام (طراح ps4) و خاندانشون :دی

اول از همه گارگردان شاهکارpatapon دار رو یه بازی استراتژی RPG برای ویتا و4و ps3 کار میکنه بازی بخش تکنفره چندنفره و co-op داره

Patapon Director Is Making PS4 Strategy RPG Natural Doctrine, ufotable Characters - Siliconera

قابلیت تشخیص صورت هم تو ps4 اختیاری خواهد بود

https://twitter.com/yosp/status/382353324550275073

تو این لینک هم یه ویدیو هست که در واقع سونی داره میگه الان وقتشه که PS3 بخرید :دی خدایی هیچوقت برای خرید ps دیر نیست الان هم بری ps2 بخری پشیمون نمیشی انقدر که بازی داره :دی
Sony Update ‘The time to own a PlayStation 3 is now’ Campaign [Sponsored Video] | Electronic Theatre

گزیده ای از خبر های مهم :

- PS4 خود به تنهایی یک سرور برای PlayStation App است. در آینده احتمالا این مورد وسیع تر خواهد شد و با ارتباط PS4 و PlayStation App از طریق سیستم cloud می توان شاهد انجام بازی ها به صورت چند نفره بود.
3- چیپ ثانویه که برای عملیات هایی با مصرف برق پایین طراحی شده است، اکثرا از ساعت 1 الی 4 بامداد برای دانلود آپدیت های ضروری فعال می شود. همچنین چیپ ذکر شده هنگام خرید از PlayStation App نیز فعال خواهد شد.
4- بسته به کیفیت بازی که در حال اجرا است، مصرف برق متفاوت خواهد بود.
5- سر و صدای ایجاد شده توسط کنسول، نسبت به PlayStation 3 بسیار کمتر خواهد بود.
6- فن خنک کننده در PS4 بسیار کم صدا است و برابر با میزان حرارت تولید شده عمل خواهد کرد. این مورد بدین معنی است که دیگر مانند PS3 ناگهان شاهد افزایش سرعت فن نخواهیم بود.

WE :x PS4

کیا میخوان صدای روشن شدن این اژدها خوشگله رو بشنون؟ :دی

سونی میگه Greatness Awaits من میگم :
GREATNESS AWAKES
صدای شبیه ps3 ـه موقعی که تروفی باز میشه :)
من صداشو میزارم زنگ Sms :دی ظاهرا قابلیت تغییر هم داره :دی

یوشیدا گفته بازی های 4 رو فقط میشه رو ویتا استریم کرد نه تبلت و گوشی کار درستی هم کردن البته به ژاپنی گفته اینو

آیا 60 دلار پول در PSN دارید ؟!
آیا بازیهای خود را دیجیتالی میخرید ؟!
آیا ... آیا نداره دیگه :دی بجنبید تا 29 اکتبر هر 50 دلار که خرید کنید سونی 10 دلار برمیگردونه !
حالا نکته اینجاس که اگه بازیهایی که شامل اون آپگرید 10 دلاری هست رو بخرید مثل CoD Ghosts یا BF4 ورژن PS4 در واقع براتون مجانی درمیاد :دی
----

یوشیدا هم گفته با وجود PreOrder های بالای PS4 سونی همه تلاشش رو میکنه که کنسول به اندازه کافی تو بازار باشه موقع لانچ :love:
خبر خوبیه من که خیلی نگرانم PS4 به من نرسه :( :دی

آیا 60 دلار پول در PSN دارید ؟!
آیا بازیهای خود را دیجیتالی میخرید ؟!
آیا ... آیا نداره دیگه :دی بجنبید تا 29 اکتبر هر 50 دلار که خرید کنید سونی 10 دلار برمیگردونه !
حالا نکته اینجاس که اگه بازیهایی که شامل اون آپگرید 10 دلاری هست رو بخرید مثل CoD Ghosts یا BF4 ورژن PS4 در واقع براتون مجانی درمیاد :دی
----

یوشیدا هم گفته با وجود PreOrder های بالای PS4 سونی همه تلاشش رو میکنه که کنسول به اندازه کافی تو بازار باشه موقع لانچ :love:
خبر خوبیه من که خیلی نگرانم PS4 به من نرسه :( :دی
خیالت تخت تا 6 ماه با قیمت درست حسابی هیچی دستت نمیرسه:d ما کلا جز بازار حساب نمیشیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or