هریسون: تایتانفال در حال منفجر کردن درها برای Xbox One است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Cj_sa

کاربر سایت
"تایتانفال مایکروسافت رو خیلی خیلی خوشحال کرده است" این ها صحبت هایست که فیل هریسون معاون شرکت گفته است،بازیی که نقش عمده ای در موفقیت های اخیر Xbox One داشته است.

titanfall.jpg

در زمان نمایشگاه GDC هریسون به VentureBeat گفته است که،ایکس باکس وان دارد عالی کار می کند و شوتر جدید Respawn قسمتی از موفقیت ان است.او گفته "همه چی داره عالی جلو میره و این سریع ترین و موفق ترین لانچ ما از زمان عرضه کنسول بوده است".همچنین او اضافه کرد:"تایتان فال در حال منفجر کردن درهاست،هم به معنی استعاری و هم به معنی واقعی کلمه".
"یک سرگرمی عالی،که باعث ای شده که نه تنها Xbox One فروش بیشتری داشته باشه بلکه به معنای واقعی هم خریدا هارو سرگرم کرده""بیشتر از 5 ساعت به طور میانگین در هر روز بازی کردن که این فوق العادست".
هریسون همین طور در مورد جنگ کنسول ها گفته:"ما الان 120 روزه که وارد نسل جدید کنسول ها شدیم،مطمئنا این یک ماراتون خواهد بود و نه یک دوی سرعت".
"ما از برنامه هایی که داریم راضی هستیم.ما از نمایش فرانچیزها و شوراکای اصلیمون خوشحال و راضی هستیم،بلاخص از TitanFall در دو هفته اخیر.شما می تونید اینو در نظرسنجی های مستقل و گزارش های که از دوبرابر شدن فروش کنسول در هفته های اخیر در UK منتشر شده این موضوع رو مشاهده کنید.ما یک LineUp فوق العاده در E3 خواهیم داشت و همین طور بعد از اون حتی.تعداد زیادی سوپرایز در راه است".
هریسون بعد از ان در مورد برنامه ID@Xbox صحبت کرد و خاطر نشان کرد که ما در GDC همکاری هامون رو گسترش دادیم و الان با 250 دولوپر قرارداد بسته ایم که قرار است هزاران اپلیکیشن برا ما درست کنند."این میزان دولوپر فقط بخشی از شرکت های است که دارند بر روی کنسول های Xbox کار می کنند.در طول این 120 روز،در برنامه ID،تعداد دولوپرهای که دارند بر روی One کار می کنند بیشتر از کل تعداد شرکت های است که در طول هفت سال برای X360 کار کرده اند."

در اخر،صحبت از Titanfallشد که Respawn دوبره تکرار کرد که تایتانفال های بعدی انحصاری یک پلتفرم خاص نخواهند بود و می توانند برای کنسول Ps هم منتشر شوند.

موفق باشیم.سال نوتون هم مبارک این هم منبع!:d

خب کیوان جان این مسئله نمرات که میگید برای من یکی اصلا ارزش نداره چرا چون من نمرات یک سری افراد رو قبول نمیکنم ونمیزارم که نظر اونها به من تحمیل بشه ببین شاید یک زمانی برای من نمرات یک بخشی برای خرید بازی ها حساب میشد ولی حالا قضیه فرق میکنه چون طی این دوران گیمریم وتجربه هایی که کسب کردم و برخی نمرات رو دیدم دیگه نمره های عدلانه خبری نیست همین بازی که شما میگید متاش زیاد شده بله زیاد شده ولی ایا این نمره ها میتونند ارزش بازی ها رو مشخص کنند ،جواب من خیر هست هیچوقت نمره که توسط یک گیمر به اصطلاح مننتقد داده شده نمیتونه ارزش بازی ها رو برای همه ماها بالا وپایین ببره بزارید بهتر بگم شاید یک منتقد از بازی خوشش بیاد ونمره بالا بده ویا برعکس اینجا چیزی که مهمه خود بازی ها هستند ارزشی که خود بازی ها دارند

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی کیوان عزیز:)

برای بار شونصدم، این قضیه نقد و منتقد یه توطئه نیست که بازی هایی که شما دوست داری رو ضایع کنه ، تا هنر بوده نقد و انتقاد وجود داشته. دلیلش هم کمک کردن به مصرف کنندس. این همه منتقد و منبع وجود داره شما میتونی سر فرصت حسابی تحقیق کنی و تصمیم بگیری.

سبحان جان ممنونم بله درسته من حرفم سر اینه که نمره نباید ملاک خرید یک بازی قرار بگیره یا با یک نمره بگگیم بله بازی دور از د انتظار بود در صورتی که این نمرات تنها نظر شخصی یک منتقد هستش شاید اون منتقد از بازی خوشش اومده ونمره بیشتر بده یا برعکس همونطور که توی کامنت قبلیم اشاره کردم.

سبحان جان در مورد بازی بزرگ TLOU که میگی شما انطور که باید لذت میبردید نبردید یکم برای من جای بسی تامل داره اما میتونم به طور منطقی بگم که خب این نظر شخصی شماست ولی من برعکس شما و معتقدم ناوتی داگ با آخرین بازی خود یک تحولی شگرفی رو در صنعت گیم و در نسل هفتم ایجاد کرد و تونست جوایز زیادی رو ببره بحث من رو جایزه ها و نمره ها و نمیدونم سایر مباحث نیست چیزی که مهمه لذتبی هست که ما از بازی ها میبریم درست اشاره کردی سبحان جان بازی بزر بیوند یا چرا به بازی قبلی استاد دیوید کیج اشاره نکنیم بازی Heavy rain بزار باز برگریدم عقب تر شاهکار نسل ششم استاد بازی بزرگ ایندیاگو پرافسی یا همون فارنهایت خودمون شاید بعضی ها بگن نه گیم پلی بازی ها دیوید کیج ضعیفه ولی من میگم نه اینطور نیست چون همیشه بازی های دیوید کیج همیشه دارای داستان های چالش برانگیز و داستان سرایی های بی نظیر همراه با خلق شخصیت ها وارتباط اونها به همدیگر هستش که در صنعت گیم به یک داستان سرای قهار معروفه در کنار استادان بنامی دیگر شاید بازی های استاد در بخش گیم پلی دچار ضعف باشه ولی در آخرین نسخه ایشون دیدیم که چقدر یم پلی بازی پیشرفت کرده پس این نشان دهنده پوشش این ضعف و رفع کردن این پوشش به مرور زمان هستش:)
این که شما میگید سلیقه 100 % درسته بنده به عنوان یک گیمر بعد از بازی کردن عنوان هایی مثل Uncharted 1 , 2 , 3 دیگه این سبک بازی یکم واسم تکراری شده بود واسه همین اون لذت کافی رو نبردم وگرنه در شاهکار بودن عنوان شکی نیست در شاهکار بود کارای دیوید کیج هم هیچ شکی نیست من بجز فارنهایت بقیه عنوان های ایشون رو بازی کردم و از همشون لذت خیلی زیادی بردم

\

این fanboy بازی چه ها میکنه! هنوز بازی ها درست و حسابی نیومدن، نه واسه ps4 نه واسه xboxone. هر کنسول واسه خودش الان یه سری عنوان های امیدوار کننده داره، البته باید بود و دید نمیشه از همین الان گفت مال کدوم بهتره.
بعد هم شما انگار از نداشتن امکان انلاین بازی کردن بیشتر شاکی هستی، برادر من پر فروش ترین بازی توی هر سال گذشته COD بوده، فکر کردی 90% خریدار ها اصلا واسشون مهمه که single player داره یا نه؟!

بعد هم این حرف رو همه یزنن تو امضا به مدت یه هفته از بس که تو مخی هست:

حان من خودت غش نکردی از خنده این رو نوشتی؟

نه چرا خنده بنده بجای شما بودم باید از این حرفی که زدم آب میشدم میرفتم تو زمین!

دوست خوبم کی گفته که بعضی ها یا مثلا شما آنلاین بازی میکنید از یم سر در میارید وبه اصطلاح خیلی میدونید وخودتون رو علامه ده فرض میکنید:|

در ضمن بنده آنلاین هم بازی میکنم این حرف های من در مورد این بود که دوست خوبم شما که دم از بهترین بازی میزنید دم از اینکه گیمرهای زیادی آنلاین بازی میکنند وبخش کمپین بازی ها رو نادیده میگیرند باشه حرف شما فعلا درست ولی حقیقت چیه حقیقت اینه که بازی های بزرگی در ذهن ما نقش میبندند،در خاطرات ما باقی میمونند که دارای بخش داستانی باشند به لطف همین داستان ها و خلق شخصیت ها و وجود صحنه های تکان دهنده در بازی ها است که باعث میشه در خاطرات ما ثبت بشه،بزارید روشنتون کنم بازی بزرگ وبهترین بازی سال 2013 کدوم بازی شد آیا بازی های مولتی آنلاین نه برادر من شاهکاری بنام TLOU یا برگردیم به سال 2012 کدوم بازی بهترین بازی سال شد بازی بزر THE WALKING DEAD یا باز برگردیم به سال 2011 کدوم بازی بهترین بازی سال شد آیا مولتی نه بهترین RPG یعنی بازی Skyrim شد بازم برگردیم عقب تر:|دوست من چرا دوست داری همش نظر خودت رو به دیگران تحمیل کنی این بازی هایی که اشاره کردم همشون دارای خط داستانی بی نظیری بودند که تنها بخاطر داشتن بخش کمپین فوقالعادشون به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شدند همین بازی والکینگ که حتی کوچکترین بخش آنلاین هم نداشت پس دوست خوبم خواهشا خودتون رو وسط حرف های ما نندازید و احتیاجی به بانمک بازی های شما نیست

تا یادم نرفته این رو هم بگم که اون جمله بنده رو مورد تمسخر قرار دادید،همین بخش کمپین بازی ها هستند که بعد از مدتی دوباره باعث میشند که ما بخاطر داستانی های بی نظیرشون دوباره بازیشون کنیم.
در مورد انحصاری ها هم که چندین عنوان برای هر دو کنسول منتشر شدند پس خواهشا حرف های بی ربط هم نزنید

امیدوارم متوجه عرایض بنده شده باشید . . .

در مورد این جملتون هم:
برای بار شونصدم، این قضیه نقد و منتقد یه توطئه نیست که بازی هایی که شما دوست داری رو ضایع کنه ، تا هنر بوده نقد و انتقاد وجود داشته. دلیلش هم کمک کردن به مصرف کنندس. این همه منتقد و منبع وجود داره شما میتونی سر فرصت حسابی تحقیق کنی و تصمیم بگیری.

باید بگم که چرا من تو این دوسال اخیر ونمره هایی که برای بعضی بازی ها منتشر شده ووقتی بازی ها رو تموم کردم مقایسه کردم به یک نتیجه قاطع رسیدم دیگه خبری از اون نقدهای منصفانه نیست در کل من گفتم دیگر نمره ها برای من ارزش انچنانی نداره:)

در ضمن شونصد بار نمیخواد تکرارش کنید همون یکدفعه با آرامش کامنت های بنده رو بخونید متوجه منظور بنده میشید!

آخرین ویرایش:
دوست خوبم کی گفته که بعضی ها یا مثلا شما آنلاین بازی میکنید از یم سر در میارید وبه اصطلاح خیلی میدونید وخودتون رو علامه ده فرض میکنید:|

علامه دهر.

حقیقت چیه حقیقت اینه که بازی های بزرگی در ذهن ما نقش میبندند،در خاطرات ما باقی میمونند که دارای بخش داستانی باشند به لطف همین داستان ها و خلق شخصیت ها و وجود صحنه های تکان دهنده در بازی ها است که باعث میشه در خاطرات ما ثبت بشه

این کاملا نظر شخصی شماست. خیلی بازی ها هم هستن بدون هیچ داستان خاصی تونستن تو تاریخ ماندگار بشن. Mario، Sonic که از معروفترین ها هستن. کلی بازی هم هستن که جدیدا اومدن و همین خاصیت رو دارن، دم ذهنم Super meat boy هست الان. یه کم فکرت رو بازکن و اینقدر محدود نباش. همه چیز توی گرافیک و داستان عمیق تعریف نشده.

بازی بزرگ وبهترین بازی سال 2013 کدوم بازی شد آیا بازی های مولتی آنلاین نه برادر من شاهکاری بنام TLOU یا برگردیم به سال 2012 کدوم بازی بهترین بازی سال شد بازی بزر THE WALKING DEAD یا باز برگردیم به سال 2011 کدوم بازی بهترین بازی سال شد آیا مولتی نه بهترین RPG یعنی بازی Skyrim شد

شما خودت معلوم نیست سیستمت چجوریه...یه بار میای میگی منتقد جماعت حالیش نیست یه بار برای اثبات حرفت میای از همون منتقد ها کمک میگیری! واقعا این یعنی چی؟! بعد هم کجا گفتن بهترین بازی سال اینهایی بوده که شما نام بردی؟ منبعت رو بده لطفا.

دوست من چرا دوست داری همش نظر خودت رو به دیگران تحمیل کنی این بازی هایی که اشاره کردم همشون دارای خط داستانی بی نظیری بودند که تنها بخاطر داشتن بخش کمپین فوقالعادشون به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شدند همین بازی والکینگ که حتی کوچکترین بخش آنلاین هم نداشت پس دوست خوبم خواهشا خودتون رو وسط حرف های ما نندازید و احتیاجی به بانمک بازی های شما نیست

من برعکس شما نیومدم به هر ترفندی شده نظرم رو بگم. اصلا کی نظر دادم که حالا میگی میخوام تحمیل کنم؟ شما اومدی گفتی ارزش و ماندگاری بازی به بخش single player اش هست، من هم گفتم این حرف خنده داره. world of Warcraft سلام میرسونه خدمتت. باز هم رفتی سراغ اون منتقد های نامرد که وقتی نظرشون با شما یکی هست دیگه نامرد نیستن ها! یه کم فکرت رو باز تر کن برادر.

باید بگم که چرا من تو این دوسال اخیر ونمره هایی که برای بعضی بازی ها منتشر شده ووقتی بازی ها رو تموم کردم مقایسه کردم به یک نتیجه قاطع رسیدم دیگه خبری از اون نقدهای منصفانه نیست در کل من گفتم دیگر نمره ها برای من ارزش انچنانی ندار

مثلا کدوم بازی ها؟ اون بازی هایی که شما به عنوان شاهکار یاد کردید، مثلا Beyond و Indigo رو اصلا به خودت زحمت دادی نقدی دربارشون بخونی؟ از 100 دارن تا 20. حالا مشکل شما اینه که چرا یه عده به بازی امتیاز پایین دادن و قدر شما خوششون نیومده؟! یا همه باید 90 به بالا بدن یا دیگه هیچ نقد و منتقدی به درد نمی خوره؟! این منطق رو از کجا اوردی شما؟

چرا نقد ها منصفانه نیست ؟ ! وقتی Road to hell یا War Z متای 20 میگیره ، احتمالا ارزش های بازی نادیده گرفته شده ؟ یا وقتی WD گوتی شد

توطئه بود تا Halo 4 گوتی نشه ؟! :|

خیلی دوست دارم در مورد این جمله دلیل قاطع بشنوم ، و اگر عقیده شخصی هست بحث فرق میکنه اون موقع ...

ممکنه شخصی مثل منتقد Quarter To Three نقد هایی که میکنه اعتراض زیادی داشته باشه و یا به Civ V که متای 91 رو داره امتیاز 4 بده ولی همه اینطور نیستن !
--------------------------
کافی هست برید امار فروش یه بازی که تمرکزش بر مولتی پلیر هست رو با یه عنوان داستانی مقایسه کنید ، حالا بازی مثل Skyrim یا Half life 2 استثنا حساب میشن

طبق اماری که الان در دسترسم نیست ، بیشتر افراد وقتی میخوان بازی X رو انجام بدن ، سراغ بخش مولتی میرن ! در این نسل هم تمرکز بیشتر به سمت بخش چند نفره

و ترکیب اون با بخش داستانی میره ، من منکر نمیشم که بخش داستانی Witcher ، TES فوق العاده هست ولی شما چند بار بازی می کنید ؟ چند بار ؟

حالا چند صد ساعت در بخش چند نفره بازیهایی مثل Battlefield , Titanfall , Dota 2 , Star Craft 2 , LOL و ... صرف میکنید ؟!

گیمرهای بخش آنلاین خیلی بیشتر هستن ....

علامه دهر.

این کاملا نظر شخصی شماست. خیلی بازی ها هم هستن بدون هیچ داستان خاصی تونستن تو تاریخ ماندگار بشن. Mario، Sonic که از معروفترین ها هستن. کلی بازی هم هستن که جدیدا اومدن و همین خاصیت رو دارن، دم ذهنم Super meat boy هست الان. یه کم فکرت رو بازکن و اینقدر محدود نباش. همه چیز توی گرافیک و داستان عمیق تعریف نشده.

شما خودت معلوم نیست سیستمت چجوریه...یه بار میای میگی منتقد جماعت حالیش نیست یه بار برای اثبات حرفت میای از همون منتقد ها کمک میگیری! واقعا این یعنی چی؟! بعد هم کجا گفتن بهترین بازی سال اینهایی بوده که شما نام بردی؟ منبعت رو بده لطفا.

من برعکس شما نیومدم به هر ترفندی شده نظرم رو بگم. اصلا کی نظر دادم که حالا میگی میخوام تحمیل کنم؟ شما اومدی گفتی ارزش و ماندگاری بازی به بخش single player اش هست، من هم گفتم این حرف خنده داره. world of Warcraft سلام میرسونه خدمتت. باز هم رفتی سراغ اون منتقد های نامرد که وقتی نظرشون با شما یکی هست دیگه نامرد نیستن ها! یه کم فکرت رو باز تر کن برادر.

مثلا کدوم بازی ها؟ اون بازی هایی که شما به عنوان شاهکار یاد کردید، مثلا Beyond و Indigo رو اصلا به خودت زحمت دادی نقدی دربارشون بخونی؟ از 100 دارن تا 20. حالا مشکل شما اینه که چرا یه عده به بازی امتیاز پایین دادن و قدر شما خوششون نیومده؟! یا همه باید 90 به بالا بدن یا دیگه هیچ نقد و منتقدی به درد نمی خوره؟! این منطق رو از کجا اوردی شما؟

مثل اینکه شما خوب بلدید بحث رو عوض کنید باشه مشکلی نیست این طرز فکر شماست ومحترم هستش اما حقیقتی بود که گفتم و حقیقت رو هم نمیشه انکار کرد در ضمن:

[/QUOTE]این کاملا نظر شخصی شماست. خیلی بازی ها هم هستن بدون هیچ داستان خاصی تونستن تو تاریخ ماندگار بشن. Mario، Sonic که از معروفترین ها هستن. کلی بازی هم هستن که حدیدا اومدن و همین خاصیت رو دارن، دم ذهنم Super meat boy هست الان. یه کم فکرت رو بازکن و اینقدر محدود نباش. همه چیز توی گرافیک و داستان عمیق تعریف نشده.[/QUOTE]

خب پس اگر بازی هایی که من معرفی نظر شخصی من هستش پس شما هم بازی های سونیک وماریو رو اشاره کردید این هم نظر شخصی شماست پس!! اما گفتید ذهنم رو باز کنم چرا به ذهن خودم نرسید:|:))بیخیال برادر من چی داری میگید شما بازی های سونیک وماریو مربوط به نسل خودشونند یعنی نسل چهارم که بر روی کنسول سگا منتشر شدند من بحثم رو نسل های پنجم به بعد هستش بعد نسل پنجم داستان ها وارد صنعت گیم شدند داستان هایی که در خاطرات ما نقش بستند بازی سونیک یا ماریو مسلما بیشترین تاثیرشون در بخش گیم پلی بود اما از نسل پنجم به بعد قضیه فرق کرد بازی های بزرگی وارد عرصه میدان شدند که بیشترین تمرکزشون روی بخش داستان بود تا یک بازی علاوه بر کنار گیم پلی از داستان عالی وچالش برانگیزی هم بهره ببره بحث من روی این مسئله هست که شما در جواب دادن به کامنت های بنده ،ما رو بدید به نسل چهارم:|

خب در مورد این نظرتون هم:
[/QUOTE]شما خودت معلوم نیست سیستمت چجوریه...یه بار میای میگی منتقد جماعت حالیش نیست یه بار برای اثبات حرفت میای از همون منتقد ها کمک میگیری! واقعا این یعنی چی؟! بعد هم کجا گفتن بهترین بازی سال اینهایی بوده که شما نام بردی؟ منبعت رو بده لطفا.[/QUOTE]
سیستم بنده هر چی باشه هزاران برابر از سیستم شما سرترته این از این:)
بنده گفتم در ابتدای کامنتم در مورد نمرات منتقدها ولی برای اینکه شما جواب منطقی بدم مجبور شدم از همین منتقد ها استفاده کنم وگرنه همه منتقدها تکرار میکنم همه منتقدها شبیه هم نیستند شاید کم باشند ومنظور هم همین منتقدهایی هست که با عدالت نمره میدند اما در مورد اینکه شما میگید کی گفته این ها بازی های سال هستند از گیمری مثل شما که خودش روعلامه دهر میدونه بعیده!!

اما میزاریم رو فراموش کردن و برای یادآوری هم که شده میتونید به اینجا مراجه کنید تا بهترین بازی سال 2013 که TLOU انتخاب شد رو ببینید یا بهترین بازی سال 2012 بازی بزرگ ومحبوب من TWD(اینجا کلیک کنید)ویا بهترین بازی سال 2011 بازی بزرگ Skyrim هم کاملا مشخصه پس خواهشا اطلعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید

[/QUOTE]مثلا کدوم بازی ها؟ اون بازی هایی که شما به عنوان شاهکار یاد کردید، مثلا Beyond و Indigo رو اصلا به خودت زحمت دادی نقدی دربارشون بخونی؟ از 100 دارن تا 20. حالا مشکل شما اینه که چرا یه عده به بازی امتیاز پایین دادن و قدر شما خوششون نیومده؟! یا همه باید 90 به بالا بدن یا دیگه هیچ نقد و منتقدی به درد نمی خوره؟! این منطق رو از کجا اوردی شما؟[/QUOTE]
دوست خوبم چرا فکر کردی بنده رو هوا حرف میزنم این نشون از پاین بودن درک شماست که فکر میکنید فقط خودتون گیمرید ودیگران نوب هستند:|ولی خقیقت برعکس این مسئله است بنده همیشه بازی هایی رو که تموم میکنم درابرشون بحث میکنم و همیشه نقدهاشون رو میخونم که میگم نمره های بسیار از منتقدا عادلانه نیست در ضمن همین نمره های پایین رو که میگید نباید بازی های بزرگی این نمره ها رو میگرفتند چون لیاقتشون بیشتر از این حرفاست وقتی شما نمیدونید برای ساخت یک بازی چقدر زحمت کشیده میشه و اینجا راحت با دادن مبلغ ناچیزی نسخه کپی شده این عناوین رو خریداری میکنید چننی حرف هایی رو نمیزدید ب هرحال این نظر من هست من با نمره های بسیار از سایت ها در قبال منتشر کردن نمرات پایین مشکل دارم و قبولشون ندارم چون نمراتی که به بعضی از بازی ها داده میشه شایسته اون بازی نیستش برای نمونه میتونم بازی هایی رو اشاره کنم مثل همین بیوند یاباران شدی به هر حال به نفعمونه که بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم شما میتونی بری و هر قدر خواستید مولتی بازی کنید وهی طرق مقابلتون رو بکشید و هی اچیومنت بگیرید و تعداد KILL هاتون رو بالا ببرید من و دوستانی مثل من که عاشق بخش کمپین هستند با داستانی زیبا در کنار گیم پلی عالی لذتی فراتر از بازی مولتی میبرند این رو به شخصه عرض میکنم:)

بخش کمپین بازی ها یک چیز دیگه است . . .

- - -ویرایش - - -

چرا نقد ها منصفانه نیست ؟ ! وقتی Road to hell یا War Z متای 20 میگیره ، احتمالا ارزش های بازی نادیده گرفته شده ؟ یا وقتی WD گوتی شد

توطئه بود تا Halo 4 گوتی نشه ؟! :|

خیلی دوست دارم در مورد این جمله دلیل قاطع بشنوم ، و اگر عقیده شخصی هست بحث فرق میکنه اون موقع ...

ممکنه شخصی مثل منتقد Quarter To Three نقد هایی که میکنه اعتراض زیادی داشته باشه و یا به Civ V که متای 91 رو داره امتیاز 4 بده ولی همه اینطور نیستن !
--------------------------
کافی هست برید امار فروش یه بازی که تمرکزش بر مولتی پلیر هست رو با یه عنوان داستانی مقایسه کنید ، حالا بازی مثل Skyrim یا Half life 2 استثنا حساب میشن

طبق اماری که الان در دسترسم نیست ، بیشتر افراد وقتی میخوان بازی X رو انجام بدن ، سراغ بخش مولتی میرن ! در این نسل هم تمرکز بیشتر به سمت بخش چند نفره

و ترکیب اون با بخش داستانی میره ، من منکر نمیشم که بخش داستانی Witcher ، TES فوق العاده هست ولی شما چند بار بازی می کنید ؟ چند بار ؟

حالا چند صد ساعت در بخش چند نفره بازیهایی مثل Battlefield , Titanfall , Dota 2 , Star Craft 2 , LOL و ... صرف میکنید ؟!

گیمرهای بخش آنلاین خیلی بیشتر هستن ....

حرف شما قبول ولی این همه گیمرها نیستند ما گیمرهای کمپین باز زیادی داریم که به همین تعداد ساعاتی که عرض کردید بازی ها رو انجام میدند چون لذتی که در هنگام بازی کردن بخش کمپین بازی ها دارند بسیار بیشتر از بخش مولتی هست بازم میگم اینیک سلیقه شخصیه وشماها نمیتونید بگید که بله بخش مولتی و افرادی که بازیش میکنند خیلی زیاده پس بخش کمپین تمرکزشون کم بوده:|

کی چنین حرفی رو زده کدوم منبعی دوست خوبم ما در این نسل بازیهایی داشتیم که تنها دارای بخش سینگل پلیر بودند که نمره های بالایی رو کسب کردند مثل همین TWD و حالا بازی های بزرگی که در در پیش رو هستند در نسل جدید مثل اینفیموس:پسر دوم یا Wolfenestion The New ORder یا همین شاهکاری که در پیش روست بازی بزرگ THE ORDER 1886 و در آخر حرفم این رو بگم و قائله رو ختم بخیرش کنم:

بحش کمپین بازی ها همیشه اولویت کثیری از بازی سازها رو قرار میده مثل آقای کن لوین و استاد دیوید کیج ووووو و این بخش کمپین هستند که باعث میشند ارزش بازی ها فراتر از حد انتظارها بره و حتی بعد از چندین مدت باعث بشه که دوباره تجربش کنیم و به لطف همین داستان بازی هاست که باعث میشه اتفاقات تلخ وشیرینی که در بازی ها میفته در ذهن ما نقش ببنده و هرگز فراموشش نکنیم

موفق باشید

دوستانی که میگم ماکرو از نظر انحصاری جلو سونی تو این نسل کم میاره هدایتشون میکنم به اون گیف چند ثانیه ای از Quantum Break ...
مطمعنا هر دو تو مشت شون چیزای خیلی خفنی دارند ;)

مثل اینکه شما خوب بلدید بحث رو عوض کنید باشه مشکلی نیست این طرز فکر شماست ومحترم هستش اما حقیقتی بود که گفتم و حقیقت رو هم نمیشه انکار کرد

اعتماد به نفس در حد تیم ملی! ماشالا!

خب پس اگر بازی هایی که من معرفی نظر شخصی من هستش پس شما هم بازی های سونیک وماریو رو اشاره کردید این هم نظر شخصی شماست پس!! اما گفتید ذهنم رو باز کنم چرا به ذهن خودم نرسید:|:))بیخیال برادر من چی داری میگید شما بازی های سونیک وماریو مربوط به نسل خودشونند یعنی نسل چهارم که بر روی کنسول سگا منتشر شدند من بحثم رو نسل های پنجم به بعد هستش بعد نسل پنجم داستان ها وارد صنعت گیم شدند داستان هایی که در خاطرات ما نقش بستند بازی سونیک یا ماریو مسلما بیشترین تاثیرشون در بخش گیم پلی بود اما از نسل پنجم به بعد قضیه فرق کرد بازی های بزرگی وارد عرصه میدان شدند که بیشترین تمرکزشون روی بخش داستان بود تا یک بازی علاوه بر کنار گیم پلی از داستان عالی وچالش برانگیزی هم بهره ببره بحث من روی این مسئله هست که شما در جواب دادن به کامنت های بنده ،ما رو بدید به نسل چهارم

شما انگار تازه گیمر شدی و جویای نام هستی...تا اونجا که من می دونم mario و sonic دو تا از ماندگار شخصیت های تاریخ بازی ها هستن، حالا شما فکر می کنی فقط نظر شخصی من هست، ینده شما رو به کمی مطالعه در این مورد دعوت می کنم.
باز هم انگار شما همین دیروز تو نسل قبل گیمر شدی، آیا بازی Super Mario Galaxy به گوشتون آشنا هست؟ به جرات میشه گفت این بازی یکی از بهترین و ماندگار ترین بازی هست بدون حتی ذره ای داستان درخور. اینکه بازی های نسل جدید تو داستان پیشرفت داشتن درش شکی نیست ولی اینکه شما هنوز اصرار داری بازی با داستان ماندگار میشه از بس غلط هست که آدم انگشت به دهن میمونه. من Super Meat Boy رو هم از نسل قبلی مثال زدم که شما حال نکردی اون رو جواب بدی. حالا برای خالی نبودن عریضه باز هم مثال میزنم:
-DMC که فقط به خاطر مکانیک بازی ماندگار شد و به یکی از معروفترین سری بازی ها تبدیل.
-Assassin Creed که خیلی وقته از نظر داستانی حرفی برای گفتن نداره ولی هنوز از نظر gameplay اونقدر جذاب هست که شماره 4 بازی با وجود داستان ضعیف یکی از بهترین ها توی این سری هست.
-چندین بازی استراتژی
-بازی های کاملا انلاین فراوان
بقیش رو خودت به عنوان تکلیف پیدا کن.

دوست خوبم چرا فکر کردی بنده رو هوا حرف میزنم این نشون از پاین بودن درک شماست که فکر میکنید فقط خودتون گیمرید ودیگران نوب هستند:|ولی خقیقت برعکس این مسئله است بنده همیشه بازی هایی رو که تموم میکنم درابرشون بحث میکنم و همیشه نقدهاشون رو میخونم که میگم نمره های بسیار از منتقدا عادلانه نیست در ضمن همین نمره های پایین رو که میگید نباید بازی های بزرگی این نمره ها رو میگرفتند چون لیاقتشون بیشتر از این حرفاست وقتی شما نمیدونید برای ساخت یک بازی چقدر زحمت کشیده میشه و اینجا راحت با دادن مبلغ ناچیزی نسخه کپی شده این عناوین رو خریداری میکنید چننی حرف هایی رو نمیزدید ب هرحال این نظر من هست من با نمره های بسیار از سایت ها در قبال منتشر کردن نمرات پایین مشکل دارم و قبولشون ندارم چون نمراتی که به بعضی از بازی ها داده میشه شایسته اون بازی نیستش برای نمونه میتونم بازی هایی رو اشاره کنم مثل همین بیوند یاباران شدی به هر حال به نفعمونه که بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم شما میتونی بری و هر قدر خواستید مولتی بازی کنید وهی طرق مقابلتون رو بکشید و هی اچیومنت بگیرید و تعداد KILL هاتون رو بالا ببرید من و دوستانی مثل من که عاشق بخش کمپین هستند با داستانی زیبا در کنار گیم پلی عالی لذتی فراتر از بازی مولتی میبرند این رو به شخصه عرض میکنم

اگه قرار به توهین هست منم بلدم توهین کنم، ولی خب ارزشش رو نداره جوابت رو بدم.
شما تا حالا چندین بار توی بطن تولید یه بازی بودید و خبر دارید که واسش چقدر زحمت کشیده شده؟ از کی تا حالا ارزش یه اثر هنری به زحمت کشیده شده واسش هست؟ بعد اصلا معلوم هست داری چی میگی؟! شما که اینقدر حرفه ای هستی چرا نیومدی و از بازی Ryse در مقابل حملات PS فن ها دفاع کنی؟ میدونی واسش چقدر زحمت کشیده شده و خرج شده؟! دو تا بازی که نقد های خوبی گرفتن یاد گرفتی تند تند اونا رو میاری وسط. الان Heavy Rain میانگین نقدش 87 هست، کمه؟ تا 100 نباشه راضی نیستی؟ شما اومدی من رو تخطئه میکنی که نظر شخصی نده بعد اومدی خیلی محکم خودت رو داری میکشی واسه David Cage چون به نظرت بازی هاش شاهکاره پس هر کی میگه نیست منتقد خوبی نیست؟
من دارم میگم همه جور منتقد داریم با نظر های مختلف، امتیاز پایین چند تا منتقد به بازی مورد علاقه شما قرار نیست فلسفه انتقاد رو زیر سوال ببره.
من برعکس شما خودم رو محدود یه سبک بازی نمیکنم، یا حداقل از از سبکی خوشم نمیاد نمیام کاملا ببرمش زیر سوال و هر کس که از اون سبک خوشش میاد رو مسخره کنم. یکی از سبک های مورد علاقه من که عمرا شما بازی نمی کنی با اینکه دم از علاقع به داستان میزنی Adventure هست. ولی ارزش بازی های بدون داستان قوی رو هم میدونم. با اینکه kill گرفتن چیز بدی نیست ولی شما رو ارائه میدم به profile ام توی BF4 تا ببینی که چقدر داغونم تو بازی های این سبکی.

در پایان، برعکس اینکه تلاش خودت رو داری میکنی، خامی و سادگی از تمام حرفات میباره و معلومه کل تجربه ات توی بازی به این 2 نسل قبل محدود میشه، از اون ور هم فکر خیلی بسته ای داری بازی های متفاوتی رو تجربه نکردی. اشکال هم نداره چند سال دیگه کم کم از این حس درمیای.

حرف شما قبول ولی این همه گیمرها نیستند ما گیمرهای کمپین باز زیادی داریم که به همین تعداد ساعاتی که عرض کردید بازی ها رو انجام میدند چون لذتی که در هنگام بازی کردن بخش کمپین بازی ها دارند بسیار بیشتر از بخش مولتی هست بازم میگم اینیک سلیقه شخصیه وشماها نمیتونید بگید که بله بخش مولتی و افرادی که بازیش میکنند خیلی زیاده پس بخش کمپین تمرکزشون کم بوده:|

[/QUOTE]

:|

سلیقه اکثریت هست و وقتی بحث اکثریت پیش میاد اهمیت بیشتری داره ! میشه دقیقا یه امار از این گیمر های Campaign باز بدید ؟! منظورتون همون Pirate ها تشریف دارن

دیگه ؟! یعنی شما میتونی Bioshock infinte یا Walking DEad telltale رو 2000 ساعت بازی کنی ؟! :-o :|

نسل 6 اگر یادت باشه چند تا بازی مولتی قوی داشتن ؟! من غیر از Quake 3 , Unreal tournament , WOW دیگه بازی یادم نمیاد ! ، ولی الان چطور ؟! بازیهایی که تمرکز

روی بخش مولتی پلیر دارن فروش بیشتری دارن . شما آمار فروش Bioshock رو با Cod اشغالی مقایسه کن در حالیکه همین فروش پایین علاوه براینکه بازی از لحاظ

کیفی سطح بالایی داشت منجر به تعطیل شدن استدیو شد ! :|
--------------------------------
کی چنین حرفی رو زده کدوم منبعی دوست خوبم ما در این نسل بازیهایی داشتیم که تنها دارای بخش سینگل پلیر بودند که نمره های بالایی رو کسب کردند مثل همین TWD و حالا بازی های بزرگی که در در پیش رو هستند در نسل جدید مثل اینفیموس:پسر دوم یا Wolfenestion The New ORder یا همین شاهکاری که در پیش روست بازی بزرگ THE ORDER 1886

من کی گفتم بازیهایی که فقط شامل SinglePlayer هستن ، نمیتونن متای بالایی بگیرن ؟! :| ، من گفتم فروش بیشتری دارن و برروی حرف خودم هم هستم

من خودم از سال 1998 تا الان ، Wolfenestein رو بازی کردم ، تضمینی نیست که بتونه متای خوبی بگیره . در مورد The Order و Wolfenestein فعلا نمیشه نظر داد :)
-------------------------------------------------------
بحش کمپین بازی ها همیشه اولویت کثیری از بازی سازها رو قرار میده مثل آقای کن لوین و استاد دیوید کیج ووووو و این بخش کمپین هستند که باعث میشند ارزش بازی ها فراتر از حد انتظارها بره و حتی بعد از چندین مدت باعث بشه که دوباره تجربش کنیم و به لطف همین داستان بازی هاست که باعث میشه اتفاقات تلخ وشیرینی که در بازی ها میفته در ذهن ما نقش ببنده و هرگز فراموشش نکنیم

باشه اصلا شما راست میگی ، مولتی پلیر اشغال ترین ، تجربه گیم هست ، شبکه هایی مثل Steam , PSN , Live هم همه دارن از این بخش سینگل پلیر لذت میبرن :))

در اخر حرفم یه عکس هست از بازیهای پرطرفدار در شبکه Steam :|

احتمالا در مسابقات هر سال هم مثلا از بخش داستانی Bioshock ,Skyrim , Alan wake یه امتحان تستی میگیرن ! =))

58540895963350884383.png
[/URL][/IMG]

گویا یکی از پدیده های سایت همسایه کوچ کرده به بازیسنتر! خدا به خیر کنه.

شما وقتی قراره 250 هزار تومن پول خرج یه بازی بکنید باید هم به نمره توجه بکنید، اگه یه بازی اومد و متاش 60 شد احتمال اینکه بخرید زیر 5% هست، هر چقدر هم که از تریلرهای بازی خوشتون اومده باشه، اما اگه یه بازی اومد و متاش 89 شد میرید میخرید چون مطموئنید شاهکاره. خودتون رو اسیر یک سایت نکنید اما خوندن چنتا نقد از باری و دیدن متای بازی خیلی کمک خوبیه که شما اون 250 هزار تومن رو سطل آشغال نریزید. من نمیدونم حتما دوستان رو گنچ قارون نشستن میگن نمره برامون ارزش نداره. پس رو چه معیاری بازی میخرید؟ تبلیغات سازنده بازی یا منتقدی که جیب شما براش مهمتر از جیب سازنده هست.

من فقط کوتاه بگم حال ندارم کلی تایپ کنم، من حداقل از شما بیشتر سابقه بازی دارم، اولین کنسولم رو ۲۵ سال قبل خریدم که یه atari junior 2600 بود.

آخرین ویرایش:
شما وقتی قراره 250 هزار تومن پول خرج یه بازی بکنید باید هم به نمره توجه بکنید، اگه یه بازی اومد و متاش 60 شد احتمال اینکه بخرید زیر 5% هست، هر چقدر هم که از تریلرهای بازی خوشتون اومده باشه، اما اگه یه بازی اومد و متاش 89 شد میرید میخرید چون مطموئنید شاهکاره. خودتون رو اسیر یک سایت نکنید اما خوندن چنتا نقد از باری و دیدن متای بازی خیلی کمک خوبیه که شما اون 250 هزار تومن رو سطل آشغال نریزید. من نمیدونم حتما دوستان رو گنچ قارون نشستن میگن نمره برامون ارزش نداره. پس رو چه معیاری بازی میخرید؟ تبلیغات سازنده بازی یا منتقدی که جیب شما براش مهمتر از جیب سازنده هست.
داداش نگاه کن هیچکس خوشش نمیاد 250 بی زبون رو خرج بازی الکی کنه من به شخصه اگرcodمتای 100 بگیره عمرا بخرمش هرچی انلاینش هم خوب باشه اما اگه کرش ساخته شده متای پایینتر 40 هم بگیره من میخرمش پس هیچ وقت متای بازی رو در نظر نگیرید

استاد بحث زمان نیست که!! این حرفی که میزنین ارزش به اندازه یه پاکت ادامس هم نیست :| الان شما برین سر کوچه مثلا بگین خوب من جزو اولین کسایی بودم که تلویزیون داشتم اطلاعاتم از همه شما بیش تره :دی چی میگن مردم بهت؟؟

تایتان فال هم بازی خیلی قشنگیه ... هر کی یه علاقه ای داره قرار نیست همه رو مجبور کنیم برن لست اف اس بازی کنن یا همه رو مجبور کنیم برن تایتانفال بازی کنن که :| میشه؟؟

اقا مثلا همین ارکهام اوریجینز اومدن نمره پایین دادن ولی خیلی ها خوششون اومد مثل من :) قرار باشه که بگیم نمره دادن ۳ پس بازی به درد نمیخوره که خیلی حرف الکیه :| من اصلا با نمرات کاری ندارم چون همش بی ارزشن...

لست اف اس بهترین باری شد ولی من خیلی خوشم نیومد بازی کردم ؛)قرار نیست متاش بالا شده که منم خوشم بیاد :|

دوست عزیزی که میگه مولتی الکیه اینو بگم من خودم خوشم نمی اومد ولی وقتی بازی کردم دیدم اتفاقا خیلی هم مهمه برای بازی ها :)

بازم میگم نمره ها رو اصلا نگاه نکنید چه اونی که دادن ۱۰۰ چه اونی که دادن ۱ قراره خودتون حال کنید متا چیه اخه ...

استاد مهدی به نظر خودم همین سونیک و ماریو باید از ۱۰۰ نمره ۱۲۰ بگیرن چون واقعا بازی های قشنگی اند و اکثرا علاقه دارند ولی اگه شما فقط به مکس پین و اتزیو علاقه دارین اون بحثش جدا هست...

الانم اینا رو با موبایل نوشتم فردا میام یه تومار مینویسم اگه بحث ادامه داشته باشه .

شب خوش:x

- - -ویرایش - - -

داداش نگاه کن هیچکس خوشش نمیاد 250 بی زبون رو خرج بازی الکی کنه من به شخصه اگرcodمتای 100 بگیره عمرا بخرمش هرچی انلاینش هم خوب باشه اما اگه کرش ساخته شده متای پایینتر 40 هم بگیره من میخرمش پس هیچ وقت متای بازی رو در نظر نگیرید

ایول داداش به خدا درستش همینه :)

الان برات یه مثال بزنم،اگه به فرض مثال شما عاشق دنیای Lord of the Rings باشی، اگه چند ماه دیگه Middle Earth Shadow of Mordor بیاد و متاش 40 بشه یا 60 بشه یا 85 بشه برات فرقی نمیکنه؟ میری بازی رو میخری؟:|:d
این که شما میری کراش با متای 40 رو میخری بخاطر خاطرات قدیم و عسقت به شخصیتشه اما مثلا این دل شیر برای دادن 250 تومن برای هر بازی که متاش 40 بشه فقط بخاطر اینکه با تریلرهاش حال کردی داری؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or