هري پاتر و جام آتش

• Thread starter Thread starter kiana
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiana

کاربر سایت
در اين بازي به مرحله اي رسيده ام كه بالاي يك قلعه گير كرده ام و بايد در مدت حداكثر سه دقيقه تعداد ده جانور را نابود كنم چگونه بايد اين را رد كنم؟

نوشته شده توسط Monirzadeh:
باید اون ها را با جادو نابود کنی (پرتشون نکن پایین) تا به حد نصاب برسی تا بتونی gold را بگیری
چه جوري ميتونم سريع تر نابودشون كنم يعني تو وقت تعيين شده يعني يك دقيقه . آيا قلق يا روش خاصي نداره؟

نوشته شده توسط xdantex:
قلق خاص که نداره اما احتمالا بهترین کار آتیش زدنشونه.
چطوري ميتونم اين كار رو بكنم؟چون فقط اونهايي رو حساب ميكنه كه دود سياه ازشون بلند ميشه.

در اين بازي به مرحله اي رسيده ام كه بالاي يك قلعه گير كرده ام و بايد در مدت حداكثر سه دقيقه تعداد ده جانور را نابود كنم چگونه بايد اين را رد كنم؟

بايد پشت سر هم x رو بزني تا چپه شن و بعدش سه بار ديگه x رو بزني بعد c رو نگه دار تا دود سياه ازشون بلند شه:cheesygri من با اين روش در عرض 53 ثانيه تونستم gold بگيرم :D
فقط يه جا ديگه من گير كردم جايي كه قبل از مسابقه سه جادوگر هستش و بايد تو جنگل اژدها رو ببيني من دو بار مرحله رو رفتم و در آخر اون چيزي كه باهاش level up ميشه خيلي بالاست و به گياهاي مارپيچ وصله من نمي تونم اونو بگيرم لطفا راهنمايي ام كنين؟ خواهش ميكنم:(

خوب دوست عزيز تو بايد صبر كني تا مرحله ي گلخانه بعدا مي توني دوباره به اين مرحله بر گردي
حتما مي پرسي چرا؟ چونكه يه سري قدرتها رو هنوز نگرفتي وقتي گرفتي بايد برگردي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or