هدیه ی سونی به خریداران PSPgo

S A A M

کاربر سایت
psppromo.jpg

سونی شرایط جدیدی را برای فروش PSPgo از الان تا 21 مارچ تدارک دیده است:

[FONT=&quot]هر[/FONT] کسی که یک پی اس پی گو در این مدت زمان تهیه کند سونی اجازه می ده تا از بین عناوینی که ذکر کردم یکی را دانلود کنند که دارای کد پیش خریدی در داخل بازی هستند .
این هم جزیات آن :
شما ابتدا باید یک دستگاه پی اس پی گو از تاریخ پنج شنبه 18 فبریه 2010 تا یکشنبه 21 مارچ 2010 تهیه کنید . برای وارد کردن کد ابتدا باید یک اکانت پلی استیشن نتوورک را ایجاد کنید یا اینکه اگر اکانتی از قبل دارید مستقیما با استفاده از پی اس پی گوتان به آن وصل شوید . سونی به شما ایمیلی خواهد فرستاد که حاوی کدی می باشد ( از ایمیلی استفاده کنید که با اکانت پی اس ان تان مرتبط باشد ) که از طریق این کد می توانید برای یکبار بازی مورد نظرتان را برای دستگاهتانن از طریق پلی استیشن استور دانلود کنید . تمام کد هایی که داخل بازی ها قرار دارند مجددا باید در تاریخ 31 مارچ وارد شوند .
سونی چنین برنامه ای را برای کریسمس امسال نیز پیاده خواهد کرد .

Source

چه طور میشه این کد رو دریافت کرد فقط وارد store بشیم بعد کد رو برامون میفرستند!؟؟؟
من یه بار همون روز اول که psp go رو خریدم تو استور eu که رفتم نوشته بود register your psp go
رجیستر که کردم بعد از 3 روز یه کد به ایمیلم اومد که 3 تا بازی رو گذاشته بود واسه دانلود به صورت رایگان که از بین این 3 تا بازی میشد یکی رو برداری!
حالا من که رفتم توی استور امریکا چنین چیزی نبود که مثلا رجیستر کنم یه یه کار دیگه که کد برام ارسال بشه!
کسی میدونه چه جوریه!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or