هدف The Evil Within تجارتی مثل COD نیست

amirsaman2

کاربر سایت
20130805_the_evil_within.jpg

طبق جدیدترین اظهارات شبنجی میکامی ، او قصد ندارد در مسیر تجاری Call of Duty حرکت کند .
در مصاحبه ای که او با سایت OXM داشته به اینکه اشاره کرده که او در بازی شیطان دورن ، بدنبال بازسازی ژانر Survival Horror میباشد . در جایی OXM از او پرسیده که آیا پیروی نکردن از مدل تجاری COD عمدا انجام گرفته شده ؟و او پاسخ داده " بله دقیقا ..."
در ادامه اون اشاره کرده که:
" در حالی که The Evil Within به بازی ترسناک با المانهای ماورا میباشد ، اما این بازی در دنیای واقعی شروع میشود . "
میکامی بر این قضیه تائید میکنه که این المان اصلی بازی برای ترکیب ترس میباشد.
همچنین اضافه میکنه که :
" یکی از چیزهای جالب در این بازی اینکه شما واقعا نمی دونید که آیا در دنیای واقعی هستید یا نه . مانند فیلمی مثل حلقه ....... نمی تونم در موردش زیاد حرف بزنم."
اون درباره حرکت نکردن به سمت COD میگه :
" ما در این بازی سلاح های سنتی ای داریم ، اما تفننی نیستن ، حرکات کاراکتر کاملا محدود هستند ، ما در بازی انواع تله هایی داریم که گیمر میتواند آنها را در فضای بازی جایگذاری کند . همچنین گیمر در بازی میتواند بیشتر بازی رو بصورت پنهانی بازی کند ."

نظر شما چیه ؟

VG247

آخرین ویرایش:
دموی کامل کنفرانسو کامل دیدم
انیمیشن ها یکمی بهتر از قبل شده بودن ، نورپردازی واقعا عالی بود
هوش مصنوعی اون اره برقی زیاد جالب نبود.
گرافیک بازی میشه گفت یه گرافیک میان نسلیه ، یعنی هم ماله این نسله هم نسل جدید .
ولی در کل بنظر میرسه بازیه واقعا خوبیه ، اتمسفر جالبی داره
من که خوشم اومد .

آقا اگه میشه لینک دانلودش رو بزارین تا ما هم نمایش کامل بازی رو ببینیم، تشکر و سپاس:);).

فهمیدیم که شما به مال دنیا دلبستگی نداری!!!!!:|:|
واقعا کال چه ربطی به این داره؟خب مثل ادم بگید ما بازی رو ادامشو دیر به دیر میدیم بیرون!!!

آخرین ویرایش:
فهمیدیم که شما به مال دنیا دلبستگی نداری!!!!!:|:|
واقعا کال چه ربطی به این داره؟خب مثل ادم بگید ما بازی رو ادامشو دیر به دیر میدیم بیرون!!!

منظورش این بوده که این بازی صرفا اکشن و برای جذب مخاطبان اکشن نیس
منظورش اینه

دموی کامل کنفرانسو کامل دیدم
انیمیشن ها یکمی بهتر از قبل شده بودن ، نورپردازی واقعا عالی بود
هوش مصنوعی اون اره برقی زیاد جالب نبود.
گرافیک بازی میشه گفت یه گرافیک میان نسلیه ، یعنی هم ماله این نسله هم نسل جدید .
ولی در کل بنظر میرسه بازیه واقعا خوبیه ، اتمسفر جالبی داره
من که خوشم اومد .

کسی از کار استاد توی ترسوندن بد نگفته .

امضات منو گیریفت . کی بهت بی احترامی کرده ؟؟؟ اگه بی احترامی کردن توی مغازه و طرفو نزدی ... . من توی این موارد جنم آدمو نگاه میکنم . اگه دوستم حرف شما رو میزد یکی محکم میزدم پس گردنش میگفتم باز ا.کلت کردن . میبردمش دم مغازه میگفتم برو قیمت کن ! . خودمو با یه چیزی تو مغازه سرگرم میکردم . منتظر یه حرف بودم از دهن یارو در بیاد . به محض شنود بر میگشتم یکی از اون وسایلی که توی دکوره چنان میکوبیدم تو سر طرف که بگه آی ننه . امضاتو پاک کن .

کسی از کار استاد توی ترسوندن بد نگفته .

امضات منو گیریفت . کی بهت بی احترامی کرده ؟؟؟ اگه بی احترامی کردن توی مغازه و طرفو نزدی ... . من توی این موارد جنم آدمو نگاه میکنم . اگه دوستم حرف شما رو میزد یکی محکم میزدم پس گردنش میگفتم باز ا.کلت کردن . میبردمش دم مغازه میگفتم برو قیمت کن ! . خودمو با یه چیزی تو مغازه سرگرم میکردم . منتظر یه حرف بودم از دهن یارو در بیاد . به محض شنود بر میگشتم یکی از اون وسایلی که توی دکوره چنان میکوبیدم تو سر طرف که بگه آی ننه . امضاتو پاک کن .

داستان اون امضا طولانیه
بر میگرده به فرهنگ خوشگلمون که باید به هر ننه قمری که به یه جایی رسیده بگیم : " چشم ، باشه ، هر چی شما میگید و ....."
طرف گاوو گوسفنداشو فروخته اومده طهران مغازه زده و از اونجایی که این بازار بی صاحبه ، به خودش اجازه میده با هر قیمت و لحنی باهات صحبت کنه
هیچ کس هم ککش نمی گزه
من 2 3 سال پیش رفته بودم دوبی ، یه DS از اونجا خریدم . اونجا فهمیدم حقوق شهروندی و احترام به مشتری یعنی چی :|
تازه اونجا دوبی بود .
.
.

از ماست که بر ماست

من که شدیدا منتظرشم : فقط تریلری که پخش شد معلوم نیست واسه چه پلتفرمی بود؟ مال این نسل که نمیتونه باشه : ولی هر چی بود عالی بود : بسی لذت بردیم

بازی خیلی جالبی بود البته ناگفته نماند از سایلنت هم یکم الهام گرفته بهش امیدوارم پتانسیل خوبی برای شدن به بهترین بازی در سبک سرور هوریر داره ;)

پ.ن: تازه نباید استاد شینجی میکامی رو فراموش کرد :x

[h=2]هدف The Evil Within تجارتی مثل COD نیست[/h]دقیقا هدفی که رزیدنت اویل در پیش گرفت و نابود شد...!!!اگه واقعا اینطور باشه با یه بازی اصل و Survival Horror درست حسابی طرف هستم..!!

اون بارو اره برقی هم درست مثل اویل 4 بود
یه جا هم اون حیونا نمیدونم زامبی یا خوناشام از نردبون میومدن بالا درست مثله یه جا تو اویل 4 بود

راه رفتنش و جو بازی هم مثله سایلنته

در کل عالیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or