نظر من فقط بمب اتمهb-)
ولی حیف هزینه ساختش بالاست و ارزش نداره برای خاورمیانه هدر بره :d
--------
بازی فقط واسه من لذت بردنه همین.
افکار و عقاید من با بازی درست نشده که بخاد با بازی تغییر کنه.
هدف اصلی از بازی کردن سرگرم شدن اما بازی میتونی حاوی یه سری سوژه هم باشه .به نظرم توی ایران داره بیش از حد به این مسئله توجه میشه البته توقعی هم نمیشه داشت چون اینجا فضا بسته هست.جالب اینجاست که باوجود تازه بودن بازی سازی توی ایران اکثر بازی های ساخته شده توی ایران حاوی مطالب به شدت سیاسی و مذهبی هست.
نظر من فقط بمب اتمهb-)
ولی حیف هزینه ساختش بالاست و ارزش نداره برای خاورمیانه هدر بره :d
--------
بازی فقط واسه من لذت بردنه همین.
افکار و عقاید من با بازی درست نشده که بخاد با بازی تغییر کنه.
در کل هدف از بازی های رایانه ای کسب سود هست اما توی کشور ما جنبه های دیگه ای هم داره اما کاش میشد پیشرفت بیشتری در این زمینه میکردیم استعدادش رو داریم اما عرضه میخواد که ما نداریم .
همیشه میگفتم این حرفا که بازیهای کامپیوتر برای انتقال اهداف سازنده هاستچرنده تا زمانی که بتلفیلد 3 رو بازی کردم بعد از اون به ندای وظیفه دقت کردم و بعد متوجه شدم که سربازهای مهربان آمریکایی چقدر به تروریستهای بقیه دنیا(منظورم اینه که همه دنیا از دید این بازیا تروریستن)لطف دارند.
به شخصه درمورد بازیهای ایرانی معتقدم که اونها هم میخوان حرفی برای گفتن داشته باشن اما موفق نیستند چون فعلا سطح فنی مطلوبی ندارند و همینطور تبلیغات و بودجه ندارند و از طرف دیگر هم در کشور یک نقشه راه درست برای این صنعت نداریم....
البته باید بگم تو اکثر بازیهای غربی انقدر با ظرافت این اهداف رو به خورد مخاطب میدن که بیشتر به هنر شباهت داره تا حرکت سیاسی کلا هم چیز بدی نیست خیلی وقتها اهداف خوبن..امیدوارم روزی برسه که ما ایرانیا هم تو این صنعت هنر حرفی برای گفتن داشته باشیم(البته الان تو بازیای کوچیک خداییش خیلی خوبیما:d)