هدف استودیو Playground "تبدیل شدن به بهترین استودیو ساخت بازی racing در جهان" است

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
سازنده بازی Forza Horizon استودیو Playground قصد "تبدیل شدن به بهترین استودیو ساخت بازی racing در جهان" را دارد.

waxq0wrqhjikvpqdrl7a.jpg
creative director بازی Ralph Fulton در مصاحبه ای با سایت videogamer گفت: " ما نسبتا کمپانی تازه تاسیس و جوانی هستیم. ژانویه سال آینده استودیو ما وارد پنجمین سال فعالیت خود می شود که از لحاظ توسعه بازی ها مدت نسبتا کوتاهی است. من فکر می کنم ما برای این استودیو تشکیل داده ایم که بتوانیم تبدیل به بهترین استودیو ساخت بازی racing شویم. هنوز افتخاراتی هست که ما دوست داریم به دست آوریم و من فکر می کنم ما بهترین کار ها را انجام می دهیم تا این این چیز ها را به دست آوریم. ساخت بازی Forza ما را قادر ساخت تا این کار را انجام دهیم و با بهترین ها رقابت کنیم. این که آینده چه پیش خواهد آمد، مشخص نیست اما در حال حاضر ما عاشق کار خود و همکاری با استودیو Turn 10 برای ساخت Forza هستیم."

استودیو Playground توسط تعدادی از کارمندان استودیو Codemasters در اوایل سال 2010 ایجاد شد. بعد از مدتی افراد با استعدادی از استودیو های بزرگی مثل Evolution Studios, Rockstar North وUbisoft Reflections به این استودیو پیوستند.

lnbgy09be15j2cyc0qkj.jpg

اولین بازی این استودیو شماره اول Forza Horizon بود که سال 2012 منتشر شد و مورد تحسین منتقدین قرار گرفت. حال Fulton انتظار بسیار زیادی دارد تا شماره دوم Forza Horizon باز هم مورد توجه منتقدان قرار بگیرد و موفقیت شماره اول بازی را تکرار کند.

"ما اولین شماره Forza Horizon را در طول 18 ماه ساختیم و در همان زمان که استودیو تشکیل شد، ساخت بازی هم شروع شد و من فکر می کنم بازی که ما در آن فضا و زمان ساختیم، عالی بود. بدیهی است که با ساخت Forza Horizon 2، من چنین احساسی دارم که پاهای خود را دراز کردیم، از تکنولژی جدید (Xbox One) استفاده کردیم و روی ایده های که داشتیم فکر کردیم... منظور من اینه که ویژگی های Forza Horizon 2 بیشتر از Forza Horizon 1 است چه از نظر تعداد و چه از نظر جاه طلبی و گستردگی. در آخر من احساس بسیار خوبی دارم نسبت به آن چیزی که داخل box قرار دادیم(تکمیل ساخت Forza Horizon 2)."

Forza Horizon 2 در تاریخ 30 ماه سپتامبر برای کنسول های Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد و نسخه Xbox One بازی توسط استودیو Playground ساخته، شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
از نظر شبیه سازی FH از FM سخت گیری کمتری داره ولی اگر تنظیمات رو برای شبیه ساز فعال کنید FH رو میشه یک شبیه ساز قلمداد کرد. مخصوصاً که در شماره 2 هم دمیج مکانیکی هست و هم قابلیتهای تیونینگی که میشد در FM جزئیاتشون رو تغییر داد (تغییر ضرایب دنده و باد لاستیک و ... همه این چیزها در FH2 هستن). اصلاً درست نیست این بازی رو با بازیهای آرکید دیگه مقایسه کرد چون از نظر جزئیات شبیه سازی و ... تنه به تنه عناوین شبیه ساز (کنسولی، مثل سری FM) هست اما سختگیری کمتری رو اعمال میکنه تا بازی فان تر باشه.
حرف شما کاملاً متین حتی خود FM هم تنظیمات مربوطه رو داره ولی اگر بخوایم FH رو به صورت دیفالت در نظر بگیریم در رده سبک آرکید قرار میگیره هرچند که با بازی های آرکیدی مثل Dirt تو همون حالت هم خیلی فاصله داره!

اینکه Crew چی می خواد بشه رو نمی دونم ، اما اونایی که گفتی در حدی که شما می گی نیست ،
و قبلا روش کار نکرده هم Driver Sf پس چی بوده؟
گند زندن رو می شه تعریف بهتری ازش ارائه بدی؟ مثلا بازی متاش بالای 90 نشه می شه یک بازی گند زده؟

در مورد تاپیک هم جالبه ، طرف اومده گفته می خواییم بیشم ، ادعا نکرده هستیم ، این جبهه گیری ها خیلی جالبه!

Driver که فرانچار Ubisoft نیست و از سال 2006 اون استدیو و حق نشر بازی رو خرید!
از طرفی هم Driver sf هم به نظر من و خیلی ها از نسخه های قبلی ضعیف تر بود و یه بازی متوسط بود و اصلا در حد بازی های آرکید قوی نبود!
من پیش بینی متا زیر 80 و چیزی در حدود 75 میکنم البته اونم به لطف محیط وسیعش که میتونه یکم باعث بشه نمراتش بیشتر بشه وگرنه به 70 هم نمیرسید!

اینها مگه یک سریشون سازنده های PGR نبودن؟
این تریلر آخی که نشون دادن، خیلی منو یاد PGR4 انداخت، مخصوصا افکت بارونش که واقعا منو برد یه دنیای دیگه . . .

اگه واقعا شبیه به PGR باشه، به نظر من از خود FM هم بازی قشنگ تریه، گیم پلی بازی هم هیچ وقت آرکید نبوده و نیست، یک جوری ترکیبی از آرکید و شبیه سازیه، یک جوری تعادل رو ایجاد کرده.

اینکه Forza یکی از بهترین بازی های ریسینگ هست شکی نیست ولی این جمله که میگه میخوایم بهترین باشیم یچیز تقریبا غیر ممکنه چون رقیب خیلی زیاده و بازی ریسینگ زیاد
این جریان مثل رقابت فیفا و pes میمونه که هی یکی میگه اون بهتره یکی هم میگه اون بهتره ولی هردو همیشه توی میدون رقابت بودن و خواهند بود هیچکدوم هم تا حالا شکست نخوردن و هردو طرفدار خودشون رو دارن
در ضمن چون Forza انحصاری هست هیچوقت نمیشه بگی بهترین هست فقط در صورتی میشه اینو گفت که روی پلتفرم های مختلف عرضه بشه و فروشی با اختلاف فاحش نسبت به بقیه بازی های ریسینگ داشته باشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

اینکه Forza یکی از بهترین بازی های ریسینگ هست شکی نیست ولی این جمله که میگه میخوایم بهترین باشیم یچیز تقریبا غیر ممکنه چون رقیب خیلی زیاده و بازی ریسینگ زیاد
این جریان مثل رقابت فیفا و pes میمونه که هی یکی میگه اون بهتره یکی هم میگه اون بهتره ولی هردو همیشه توی میدون رقابت بودن و خواهند بود هیچکدوم هم تا حالا شکست نخوردن و هردو طرفدار خودشون رو دارن
در ضمن چون Forza انحصاری هست هیچوقت نمیشه بگی بهترین هست فقط در صورتی میشه اینو گفت که روی پلتفرم های مختلف عرضه بشه و فروشی با اختلاف فاحش نسبت به بقیه بازی های ریسینگ داشته باشه

با بحث فیفا و PES کاری ندارم چون PES خیلی وقته از رده خارجه!

در مورد قسمت دوم هم میشه بگی اینا رو از کجا آوردی گفتی؟؟؟؟
بهترین بودن چه ربطی داره و فروش روی همه پلتفرم ها؟؟؟؟
الان اگه مثلا Forza Horizon 2 بهترین ریسینگ امسال بشه اون وقت باید بگیم چون انحصاریه حساب نمیشه و مثلا فروشش به NFS نرسیده!!!!

یه حرفایی میزنید آدم نگاهش نسبت به آموزش پرورش و بخش دانشگاهی کشور عوض میشه...

با بحث فیفا و PES کاری ندارم چون PES خیلی وقته از رده خارجه!

در مورد قسمت دوم هم میشه بگی اینا رو از کجا آوردی گفتی؟؟؟؟
بهترین بودن چه ربطی داره و فروش روی همه پلتفرم ها؟؟؟؟
الان اگه مثلا Forza Horizon 2 بهترین ریسینگ امسال بشه اون وقت باید بگیم چون انحصاریه حساب نمیشه و مثلا فروشش به NFS نرسیده!!!!

یه حرفایی میزنید آدم نگاهش نسبت به آموزش پرورش و بخش دانشگاهی کشور عوض میشه...
عزیز دل برادر بهترین اینی نیست که سایت های خارجی تعیین میکنن و نقد و بررسی میکنن ؛بهترین این هست که یوزرها استفاده میکنند و لذت میبرند و مطمئن باشید فروش بالا بخاطر همین موضوع هست
حالا خب بعضیا روی نقد و بررسیا اکتفا میکنن و کورکورانه تقلید میکنن بعضیا هم خودشون تجربه میکنن و تجربه شخصی خودشون رو ملاک قرار میدن نه نمره سایتا و متا و ......
همونطور هم که گفتم فروش به همون شکلی که گفتم موثره توی تعیین کردن درجه خوب بودن بازی چون ملت که کور نیستن میرن کلی فیلم از گیم پلی بازی و استریم های یوزرها میبینن بعد انتخاب میکنن که آیا بازیو بخرن یا نه
بعدم این روزا همه استودیا ها هدفشون اینه که به بهترین تبدیل بشن و دائم میگن ما بهترینیم واسه تبلیغات از استودیو پردیس گیم خودمون بگیر تا استودیو N@ughy Dog

عزیز دل برادر بهترین اینی نیست که سایت های خارجی تعیین میکنن و نقد و بررسی میکنن ؛بهترین این هست که یوزرها استفاده میکنند و لذت میبرند و مطمئن باشید فروش بالا بخاطر همین موضوع هست
حالا خب بعضیا روی نقد و بررسیا اکتفا میکنن و کورکورانه تقلید میکنن بعضیا هم خودشون تجربه میکنن و تجربه شخصی خودشون رو ملاک قرار میدن نه نمره سایتا و متا و ......
همونطور هم که گفتم فروش به همون شکلی که گفتم موثره توی تعیین کردن درجه خوب بودن بازی چون ملت که کور نیستن میرن کلی فیلم از گیم پلی بازی و استریم های یوزرها میبینن بعد انتخاب میکنن که آیا بازیو بخرن یا نه
بعدم این روزا همه استودیا ها هدفشون اینه که به بهترین تبدیل بشن و دائم میگن ما بهترینیم واسه تبلیغات از استودیو پردیس گیم خودمون بگیر تا استودیو N@ughy Dog

بالاخره بهترين بودن از بعد كيفيت سنجيده ميشه و معيارش هم نقدا و جوايز و ....هستش نه فروش.
فروش همواره لزوما با كيفيت بودن محصول رو نشون نميده(پس اونوقت اخراجيها بهترين فيلم ايران يا دهها مثال مشابه)

+

در مورد pes و fifa هم كه فعلا pes در قعر
در مورد ريسينگ هم در حال حاضر pg و T10 با توجه به عملكرد اخيرشون بهترين بودن ولي شايد تو شماره بعدشون ضعيف عمل كنن( و چونبه شماره قبلشون هم ربطي ندارن اين جور سبكا نميشه با گذشتشون مقايسه كرد) و اين يه رقابت و توش طبيعي هست كه يه روز دست بالا باشي و يه روز پايين(هميشه در حال تغيير)

.

بالاخره بهترين بودن از بعد كيفيت سنجيده ميشه و معيارش هم نقدا و جوايز و ....هستش نه فروش.
فروش همواره لزوما با كيفيت بودن محصول رو نشون نميده(پس اونوقت اخراجيها بهترين فيلم ايران يا دهها مثال مشابه)

+

در مورد pes و fifa هم كه فعلا pes در قعر
در مورد ريسينگ هم در حال حاضر pg و T10 با توجه به عملكرد اخيرشون بهترين بودن ولي شايد تو شماره بعدشون ضعيف عمل كنن و اين يه رقابت و توش طبيعي هست كه يه روز دست بالا باشي و يه روز پايين(هميشه در حال تغيير)

.
با حرفاتون موافقم صنعت بازی همینجوریه.همیشه بالا پایین داره ولی اینو هم معتقدم که فروش بالا تا حدودی به بهترین و با کیفیت بودن محصول مرتبطه.
شما مثلا Gta V و Red Dead Redemption رو ببینید که واقعا شاهکارند و چه فروش فضایی داشتن.این چیزا رو هم نمیشه نادیده گرفت.مثلا سری COD با فروش فضاییش همیشه یکی از بهترین های سری شوتر اول شخص بوده حالا اگه یکی از یه شوتر اول شخص انحصاری خوشش میاد دلیلی بر برتر بودن اون نیست
در کل به نظر من بهترینی وجود نداره چون سلایق افراد مختلف باهم متفاوته و هر شخصی یچیزی میپسنده و یه بازی که ممکنه همه بگن شاهکاره به دلش نشینه یا برعکس

یه صحبت هایی میکنید که نمیشه تشخصی داد شما دقیقا به چه چیزی اعتقاد دارید!
اگه معیار برتری بازی فقط فروش باشه پس میتونیم نتیجه بگیریم مثلا COD بهترین بازی تاریخه چون فروشش خیلی بالاست و گیمرهایی که بازی رو میخرن راضی هستن!
حالا اگه این وسط بیشترین خریداران این گیم افرادی بودن که از بازی های کامپیوتری چیزی سر در نمیاوردن هم اشکالی نداره همین که بازی فروش کرده پس بهترینه....

به حرف نیست و استدیوها حرف زیاد میزنن ولی مهم اینه وقتی مورد قضاوت افراد متخصص قرار میگیرن چه نتیجه ای بدست بیاد!
از نظر من و خیلی های دیگه(گیمرها) و البته منتقدا بازی Journey یکی از بهترین بازی های آرکید بود ولی بخاطر انحصاری بودن بازی طبیعتا روی فروشش تاثیر گذاشت ولی این دلیلی نمیشه که ما بازی رو کم ارزش یا بی ارزش بدونیم....

با حرفاتون موافقم صنعت بازی همینجوریه.همیشه بالا پایین داره ولی اینو هم معتقدم که فروش بالا تا حدودی به بهترین و با کیفیت بودن محصول مرتبطه.
شما مثلا Gta V و Red Dead Redemption رو ببینید که واقعا شاهکارند و چه فروش فضایی داشتن.این چیزا رو هم نمیشه نادیده گرفت.مثلا سری COD با فروش فضاییش همیشه یکی از بهترین های سری شوتر اول شخص بوده حالا اگه یکی از یه شوتر اول شخص انحصاری خوشش میاد دلیلی بر برتر بودن اون نیست
در کل به نظر من بهترینی وجود نداره چون سلایق افراد مختلف باهم متفاوته و هر شخصی یچیزی میپسنده و یه بازی که ممکنه همه بگن شاهکاره به دلش نشینه یا برعکس

ببينيد در مقوله بهترين بودن از ديد عموم بايد يك معياري باشه وگرنه هرج و مرج ميشه.....
همونطور كه مثلا معيار بهترين ورودي به دانشگاه كنكور و اگه كنكور نباشه همه ميگن من بهترينم و شايسته حضور در فلان رشته و اين ميشه هرج و مرج يا مثلا كيفيت خاصي كه يك مهندس براي فلان قطعه تعيين مي كنه
در زمينه بهترين بودن بازي از لحاظ كيفيت هم معياري به اسم امتيازهاي منتقدان و جوايز وجود داره كه كيفيت بازي بين عموم رو تعيين مي كنن و حجت هستن

حالا من با جوايز و نقدا حال نمي كنم و به نظرم فلان بازي بهترين نظر شخصيم و نمي تونم به بقيه تعميم بدم و فقط نظر خودم

+

در نتيجه با معيار و وزني كه فعلا در اين صنعت وجود داره مي بينيم كه ميگن pg و T10 بهترين يا جزو بهترينهاي اين صنعتن حالا به نظر من اينطوري نيست نظر شخصيه و اعتبارش فقط براي خودم نه بيشتر

+

فروش هم بله بعضا كيفيت رو نشون ميده ولي بعضا هم خير و چيزي كه بعضا كاربرد داره رو نميشه به عنوان فكت اعمال كرد

.

ببينيد در مقوله بهترين بودن از ديد عموم بايد يك معياري باشه وگرنه هرج و مرج ميشه.....
همونطور كه مثلا معيار بهترين ورودي به دانشگاه كنكور و اگه كنكور نباشه همه ميگن من بهترينم و شايسته حضور در فلان رشته و اين ميشه هرج و مرج يا مثلا كيفيت خاصي كه يك مهندس براي فلان قطعه تعيين مي كنه
در زمينه بهترين بودن بازي از لحاظ كيفيت هم معياري به اسم امتيازهاي منتقدان و جوايز وجود داره كه كيفيت بازي بين عموم رو تعيين مي كنن و حجت هستن

حالا من با جوايز و نقدا حال نمي كنم و به نظرم فلان بازي بهترين نظر شخصيم و نمي تونم به بقيه تعميم بدم و فقط نظر خودم

+

در نتيجه با معيار و وزني كه فعلا در اين صنعت وجود داره مي بينيم كه ميگن pg و T10 بهترين يا جزو بهترينهاي اين صنعتن حالا به نظر من اينطوري نيست نظر شخصيه و اعتبارش فقط براي خودم نه بيشتر

+

فروش هم بله بعضا كيفيت رو نشون ميده ولي بعضا هم خير و چيزي كه بعضا كاربرد داره رو نميشه به عنوان فكت اعمال كرد

.
کاملا موفقم مخصوصا با قسمت آخر. نظر شخصی خود من خیلی برام با ارزش تر از بقیه نقد هاست البته واسه خودم و شخص خودم محترمه و نمیتونم به کسی تحمیلش کنم.مثلا از بین بازی های ریسینگ من نه از سبک Gran Turismo خوشم میاد نه همین Forza.بهترین بازی ریسینگ واسه من سری Nfs هست و اون Most wanted اولی
حالا جریان اون مقیاسی که واسه سنجش میگید کاملا درسته و یچیز پذیرفته شده در بین جامعه گیمرسات فقط موضوع اینه که خیلیا که مثل هستن که نظر شخصیشون واسشون مهم تره چیزی نمیگن
هدف من از این حرفا اینه که فقط بگم بهترین بازی اونی هست که خودمون میگیم بهترینه نه اونی که فلان استودیو ادعا میکنه
مثلا خیلی از دوستان توی همین فروم هرروز میگن که بازی Tlou بهترین بازی کل تاریخ هست ولی از نظر من اینطور نیست.درسته یکی از بهترین هاست ولی واسه من اینطور نیست با توجه به معیارهایی که برای خودم دارم.

کاملا موفقم مخصوصا با قسمت آخر. نظر شخصی خود من خیلی برام با ارزش تر از بقیه نقد هاست البته واسه خودم و شخص خودم محترمه و نمیتونم به کسی تحمیلش کنم.مثلا از بین بازی های ریسینگ من نه از سبک Gran Turismo خوشم میاد نه همین Forza.بهترین بازی ریسینگ واسه من سری Nfs هست و اون Most wanted اولی
حالا جریان اون مقیاسی که واسه سنجش میگید کاملا درسته و یچیز پذیرفته شده در بین جامعه گیمرسات فقط موضوع اینه که خیلیا که مثل هستن که نظر شخصیشون واسشون مهم تره چیزی نمیگن
هدف من از این حرفا اینه که فقط بگم بهترین بازی اونی هست که خودمون میگیم بهترینه نه اونی که فلان استودیو ادعا میکنه
مثلا خیلی از دوستان توی همین فروم هرروز میگن که بازی Tlou بهترین بازی کل تاریخ هست ولی از نظر من اینطور نیست.درسته یکی از بهترین هاست ولی واسه من اینطور نیست با توجه به معیارهایی که برای خودم دارم.

بهرحال من كاري با معيارها و سلايق شخصي افراد ندارم
پستام فقط در واكنش به جمله پايين كه خيلي عجيب و غريب بود كه خواستم بگم معيار چي هست و ربطي به فروش در انحصار و ...نداره:

موفق باشين

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or