هدفون Beats by dr dre Solo HD

اشوزدنگهه

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
سلام

یک عدد هدفون بیت سولو اچ دی قرمز موجود هست کیفیت 4 ستاره عالی بهترین های کپی با متعلقات و بسته بندی و کیفیت اورجینال

قیمت فروش 175 هزار تومن توجه داشته باشین این هدفون ها توی پایتخت با همین کیفیت زیر 350 نمیدن و به جای اصل میفروشن

دوستان مدیریت که تاپیک کلا از بیخ پاک کردن نمیدونم چرا این عکسا با اسم

Attachments

• sh1.jpg
    sh1.jpg
    110 KB · مشاهده: 71
  • sh2.jpg
    sh2.jpg
    97.6 KB · مشاهده: 76
های کپی هست این قیمت عزیز قیمت ارجینال نزدیک ۵۰۰
جنس بدنه این مدل پلاستیک مدل های دیگش الومینیوم
نزديك 500؟كي گفته؟قيمت اورجينالش 200 دلاره كه ميشه 350تومن 500 از كجا اومد؟(همين جور رو هوا قيمت ميدين)الان ميشه اورجينالشو راحت با 380 از خود امازون خريد..(پول پست هم حساب كردم)

نزديك 500؟كي گفته؟قيمت اورجينالش 200 دلاره كه ميشه 350تومن 500 از كجا اومد؟(همين جور رو هوا قيمت ميدين)الان ميشه اورجينالشو راحت با 380 از خود امازون خريد..(پول پست هم حساب كردم)
فکر کنم عزیز یا خیلی خوش بین هستی یا تو طهرون زندگی نمیکنی یا تو پایتخت نرفتی عزیز

شما برو یسراز کنج
گرفته ریاحی دلتوس و ...: قیمت بگیر عادت ندارم رو هوا قیمت بگم تازه قیمتی که میدن های کپی به اسم اصل

استودیو تا ۷۵۰ و .... همین سایت مجاور سر بزنی متوجه هم میشی باز ممنون از اطلاع رسونیت

البته دسترسی داشته باشی و بتونی از امازون و ... بگیری یا مسافر بیار برات چرا میتونی به قیمت بگیری

دوستان مدیریت که تاپیک کلا از بیخ پاک کردن نمیدونم چرا این عکسا با اسم
دوست عزیز وقتی حس 5 دقیقه جستجو برای تاپیک خودتون را ندارین نندازین گردن مدیریت ...
هدفون Beats by Dr Dre Pro Red
هدفون Beats by dr dre Mixr
هدفون Beats By Dr Dre Studio Green

اینها تاپیکهای شماهستن، ولی 2 قیقه هم جستجو نکردین ...

پ.ن: برای جستجو کرن تاپیکهاتون برین داخل پروفایلتون، گوشه بالا دست راست روی یافتن گفتگوهای ایجاد کرده کلیک کنین

پ.ن2: این هدفون های شما هر کدم مدل جداگانه ای هستن، من نمیدونم کدوم تاپیک شما از بیخ و بن پاک شده؟

در جریان نیستین پس شما جناب

من همین تاپیک رو با عکس های دیگه اول زده بودم که پاک شد نمیدونمم چرا واقعا

فکرکنم بعد ۱۲-۱۳ سال تو فاروما چرخیدن بدونیم چهجوری سرچ کنم عزیً

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or