هدفون ریموت دار Kalipsch s4i - آکبند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
خودم عین همین هدفون رو دارم ... چون ازش خیلی راضی بودم سفر آخرم این یکی رو به عنوان یدک خریدم ... ولی به نظر میرسه اینقدر جون داشته باشه که حالا حالا ها یدکش نیاز نشه برای همین این دومی رو که آکبند هم هستش میزارم برای فروش ... قیمت با هزینه ارسال 250 هزار تومان ... از بابت اصل بودن هم خیالتون راحت ... از ویرجین مگا استور دبی خریداری شده ...
wrrwxitnev0sjozdo65j.jpg

هدفون های بیتس به خصوص مدل تور باید جلوی این لنگ بندازن ...... زودتر می زاشتی اینو واسه فروش برادر .... کلی پول ریختم به پای یه هدفون های کپی ....

up ...................... up
دوستانی که فکر میکنن بنده پول لازمم و به هر قیمتی فروشنده اشتباه فکر میکنن ... خدا رو شکر اصلا از این خبرا نیست ...

دوست عزیز یک سوال.
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از این موضوع؟؟
چرا یک هدفون اینقدر گرونه؟

up ...................... up
دوستان این هدفون 450 درهم خریداری شده ... میشه حدود 240 تومن ... فکر نکنید داره با سود آنچنانی فروخته میشه که درخواست تخفیف های چند 10 تومنی می کنید ...

درود
سه تا سوال داشتم از خدمتتون
1-اگه ميشه مختصر توضيحي درباره تجربه شخصي خودتون از استفاده از اين هدفون بديد...
2-اين هدفون چه شاخصه ي مهمي داره?(بيس قوي-شفافيت بالا يا .....?)
3- ايا امکان تست هست قبل از خريد?(منظورم با هدفون خودتونه که استفاده ميکنيد)

درود
سه تا سوال داشتم از خدمتتون
1-اگه ميشه مختصر توضيحي درباره تجربه شخصي خودتون از استفاده از اين هدفون بديد...
2-اين هدفون چه شاخصه ي مهمي داره?(بيس قوي-شفافيت بالا يا .....?)
3- ايا امکان تست هست قبل از خريد?(منظورم با هدفون خودتونه که استفاده ميکنيد)

من آهنگ هایی که گوش میدم بیشتر تو سبک هاییه که تفکیک صدا و شفافیت اهمیت داره و صد البته کیفیت ... این هدفون بهترین هدفونی بوده که تا الان داشتم از Bose و Beats tour و in-ear apple بهتره ... ولی اینکه بیسش عالیه یا خیلی خوبه یا ... رو نمیدونم چون تست نشده این پارامتر توش به اون صورت
می تونید نقد هاش رو ببینید روی نت ... حداقل میدونم که بهترین نمرات رو میون هدفون های این ایر ریموت دار داره ...
امکان تست با مال خودم هم خیر ... فرصت به اون صورت برای همچین قرارهایی ندارم برای همین هم همه فروش ها رو پستی کردم ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or