هارد 250 ارجینال

بدو بدو اینور بازار ماشالله :d
شما هارد 60 فرستادی تهران یادت رفت اون موقع برای خودم نمی خواستم یادت باشهb-)
صادق باش پسرم /:)
در هر صورت من سر پیشنهادم هستم l-)
در ضما هارد شما نو نیست یان برا 1000 بار شما باید 30% از قیمت اصلی پایینتر قیمت بدید طبق ارف بازار

---------- نوشته در 10:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 AM ارسال شده بود ----------

اصلا من نمي فهمم تو چي ميگي مهدي:d
نه خوب ميگه ديگه تو هم كه لب تاپ داري اوگي هستش ديگه نه؟:-/30 تومنم ميزاره روش...:-/
ميگم اصلا اگه مي خوايد نه 100 جواد و نه 60 شما مهدي جون 80 تومن فكر كنم خوب باشه نه؟;)

up

ایول چه زود فهمید چی میگم :d
خوب عزیزم منم همینو گفتم این هارد 120 WD تقریبا 40 50 ارزش داره 30 تونم سر میدم می شه 70 80 دیگه

خوبه ديگه ما هم شديم بز و هم خر:d(موضوع رو فهميدم براي خنده اينجوري گفتم:d)
اصلا كاري نكن بيام اونجا هاردتو وردارم برما...:dازت 5 تومن ميخرم ميدي؟:d

خوب ديگه وقت صلواته ...:dup

دروست صحبت کردن کار سختی نیست پرسم
خوبه دیگه منم بزنم زیر گوشت بگم ناراحت نشو :))
خوب نیست با سن 14 15 سال با کسی که 2 برابر سن تووداره اینطوری حرف بزنی پسر جان
قیمت پیش نهادی من این بود یا آره یا نه همین دیگه اینطوری حرف زدن کار بس اشتباه است :d(نکته آموزشی )

اصلا ایشالله 250 بفروشی :))=))

ناراحت نشو داشتی خدایی بز خری میکردی دیگه
هاردی که قیمتش اکش قبل گرونی دلار 160 بود 50 خدایی مفت نبود ؟ نه وجدانی بز خری نبود؟
خیلی زود ناراحت میشی:(
موفق باشی

پسر خوب 30 + یک هارد 120 WD که سازگار با XBOX هست تقریبا 40 50 می ارزه می شه 80 دیگه این دیگه کجاش بز خریه عزیزم ؟:dl-)
ناراحت نشدم عزیزم متعجب شدم پسر خوبی مثل شما که پشت تلفن انقد با ادب صحبت می کنه چی شد اینجا اینطوری .......
حالا بگذرم
اصلا صلوات b-)

آره عرفان بپرون آپرين آپرين...:d
ناراحت نشدم عزیزم متعجب شدم پسر خوبی مثل شما که پشت تلفن انقد با ادب صحبت می کنه چی شد اینجا اینطوری .......
حالا بگذرم
اصلا صلوات b-)
=))
مهدي رو نگاه كن چه كلاسي ميذاره واسه ما...:))
اصلا تف مجبورم يه up بدم(تنها كار مفيدي كه بلدم:d)

پ.ن:بابا جواد خوب اگه هارد مهدي به كارت مياد30،40 تومن بزاره روش ورداري خيلي خوبه كه نيست؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or