Music Addict کاربر سایت Aug 23, 2009 #18 حدودا 260 بار این صفحه به نمایش دراومده ولی تعداد آرا خیلی کمتره ! ولی آمار فعلی نشون میده که تو ایران از هرنوع ایکس باکسی پیدا میشه !
حدودا 260 بار این صفحه به نمایش دراومده ولی تعداد آرا خیلی کمتره ! ولی آمار فعلی نشون میده که تو ایران از هرنوع ایکس باکسی پیدا میشه !
God_of_game کاربر سایت Oct 16, 2009 #20 سلام. هارد 20 گیگم که روی دستگاه بود تایلند هست و خیلی راضی هستم هارد 120 گیگم که خودم خریدم چین هست که واقعا ناراضی هست
سلام. هارد 20 گیگم که روی دستگاه بود تایلند هست و خیلی راضی هستم هارد 120 گیگم که خودم خریدم چین هست که واقعا ناراضی هست
Music Addict کاربر سایت Oct 20, 2009 #22 پبخشید از کجا باید بفهمم هارد کنسولم برای چه کشوری است بیشتر... هارد رو از کنسول جدا کن . روش نوشته ! بنظر من هم تایلند بهتره !
پبخشید از کجا باید بفهمم هارد کنسولم برای چه کشوری است بیشتر... هارد رو از کنسول جدا کن . روش نوشته ! بنظر من هم تایلند بهتره !
† Salvatore † کاربر سایت Oct 21, 2009 #23 20 و 120 چینی و یک 120 تایلندی :biggrin1: از هر سه تا هم راضیم :smile:
.Kavian. کاربر سایت Nov 16, 2009 #24 فكر كنم تايلندي B2 از همه بهتره كسي هاردش رو نميفروشه؟؟! (120G) فقط چيني نباشه!!
alimami کاربر سایت Nov 17, 2009 #26 نباید زیاد فرق کنه... واسه من یه 20 گیگ کره ای بود با این که چند بار وسط کار برق ها رفت اما بازم کار می کنه...
نباید زیاد فرق کنه... واسه من یه 20 گیگ کره ای بود با این که چند بار وسط کار برق ها رفت اما بازم کار می کنه...
Mamad Ripper کاربر سایت Nov 19, 2009 #29 من واقعاً تعجب میکنم بعضی از دوستان صنعت تایلند رو با کره مقایسه می کنن!!