هارد پرتابل 500 گیگ همراه با کیف

Shaikpour

کاربر سایت
Rating - 85.7%
6   1   0
دوستان یه هارد 500 گیگ پرتابل دارم
قبلا باز کرده بودم هاردش رو انداخته بودم رو پی اس 3 اما حالا احتیاج ندارم و میخوام بفروشم
segate + یه کیف که خودم 15 خریدم
همراه با 400 گیگ بازی پی اس 3
به بیشترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه .
قیمت پایه 80.000 تومان
هزینه ارسال هم با مشتریه

0pazpexvp4tmoj8fhxb.jpg

خوش باشین

آخرین ویرایش:
Ok.
هیچی بعدا اگه خواستم بهت PM میدم.

---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:54 PM ارسال شده بود ----------

راستی یه چیزی USB3 هستش؟!
قیمتش پایین نمیاد؟!

درود
بنده این هارد رو خیلی وقته دارم با این Seagate های جدید هم کار کردم سری Goflex ولی به جرات میتونم بگم با اینکه این قدیمی تر هست ولی سرعتش خیلی بهتز از جدیدهاست
در کل بنده بشدت از این هارد راضی هستم چند بار زمین خورده محکم که جاش هم روی هارد مونده ولی هیچیش نشده واقعا ضرر نمیکنین از خریدش!
مفق باشید!

اگه مشکلی نداشته باشه پایه خریدام
نه داداش مشکلی داشت که نمیفروختم یا مشکلشو میگفنم
تا یک شنبه صبر میکنم به بالاترین قیمت پیشنهادی نسفروشم

درود
بنده این هارد رو خیلی وقته دارم با این Seagate های جدید هم کار کردم سری Goflex ولی به جرات میتونم بگم با اینکه این قدیمی تر هست ولی سرعتش خیلی بهتز از جدیدهاست
در کل بنده بشدت از این هارد راضی هستم چند بار زمین خورده محکم که جاش هم روی هارد مونده ولی هیچیش نشده واقعا ضرر نمیکنین از خریدش!
مفق باشید!

ممنون دوست عزیز - آره واقعا کارشون حرف نداره

درود
مفق باشید!

متشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or