هارد های اکسترنال تست شده روی ps3

یک هارد 4 ترا اکسترنال خارجی رو ps3 جواب میده

سلام هارد 4ترا اکسترنال روی ps3 جواب میده
بصورت عادی خیر، برای اینکه هارد اکسترنال شناسایی بشه باید فرمت به MBR تغییر پیدا کنه، MBR هم برای FAT32 تا ۲ترا ساپورت می کنه، میشه پارتیشن بندی کردی هارد اکسترنال رو ولی برای شناسایی توی داشبورد ممکنه به مشکل بخوری، برای NTFSهم از طریق مولتیمن ممکنه بشناسه، ممکن هم هست نشناسه. بصورت معمول PS3 زیر ۲ترا رو شناسایی می کنه. هاردهای با ظرفیت و مدل بالاتر بخاطر USB3بودنشون، مکافات تبدیل و پارتیشن بندی و مشکل دیتکت شدنشون نمی شه حساب قطعی روشون باز کرد

بصورت عادی خیر، برای اینکه هارد اکسترنال شناسایی بشه باید فرمت به MBR تغییر پیدا کنه، MBR هم برای FAT32 تا ۲ترا ساپورت می کنه، میشه پارتیشن بندی کردی هارد اکسترنال رو ولی برای شناسایی توی داشبورد ممکنه به مشکل بخوری، برای NTFSهم از طریق مولتیمن ممکنه بشناسه، ممکن هم هست نشناسه. بصورت معمول PS3 زیر ۲ترا رو شناسایی می کنه. هاردهای با ظرفیت و مدل بالاتر بخاطر USB3بودنشون، مکافات تبدیل و پارتیشن بندی و مشکل دیتکت شدنشون نمی شه حساب قطعی روشون باز کرد

تشکر فروان

برايه هارد اکسترنال 2 ترا کدوم هارد بهتره

تشکر فروان

برايه هارد اکسترنال 2 ترا کدوم هارد بهتره
اول راهنماییت کنم بعد هر تصمیمی صلاحه بگیر، PS3 بطور دقیق 1.5 ترا رو برای هارد اینترنال و همچنین اکسترنال پشتیبانی می کنه که الان این ظرفیت وجود نداره، 2ترا هم شناسایی بشه فضایی که در اختیارت می ذاره 1.5ه. ممکن هم هست با هاردهای 2ترای جدید شناسایی نشه به دلیل توان مصرفی و نوع هارد. پس مطمئن ترین و کم ریسک ترین گزینه هارد 1ترابایت از برند وسترن دیجیتال مدل مای پاسپورته. برفرض برای هارد 2ترا اکسترنال می خوای 6 تا 7 تومن هزینه کنی، اطلاعی ندارم هارد اینترنال PS3ت چنده و نمی دونم صرفا هارد اکسترنال رو برای PS3 میخوای یا برای دیوایس های دیگتم می خوای بکار ببری. اگر هارد داخلی کنسول ظرفیتش کمه، بهترین خرید هارد اینترنال 2.5 با ظرفیت 1ترا از برند وسترن دیجیتال یا سیگیت حتی دور پایینش 5400 SMRه. خیلی راحت در میاد تعویض می شه و تنها همین فریمویر کنسول رو دوباره باید روش نصب کنی. دلیل اینکه روی هارد اینترنال تاکید دارم اینه که:
1. سرعت اجرای بازی ها بالا می ره و زمان لودینگ ها بشدت پایین میاد
2. هارد خنک تر کار می کنه
3. راندمان کنسول بالاتر می ره
4. فشار کمتری به پردازنده میاد در نتیجه کنسول هم خنکتر کار می کنه

حالا شما می خوای بیشتر از 1ترا بازی بریزی مشکلی نیست، یک هارد اکسترنال 1 (توصیه می کنم) یا 2ترا (توصیه نمی کنم) خریداری کنی و صرفا برای انتقال عناوین بین دیوایس هات استفاده کنی. کاری که خود من می کنم، یک هارد با ظرفیت بالا دارم که عناوین کنسول هام توشه، هر زمان بخوام به کنسول انتقال بدم از هارد قدیمیم استفاده می کنم. نیاز هم نیست برای باز کردن فضای هارد کنسول عنوان رو به هارد اکسترنال انتقال بدم، پاکش می کنم چون جای دیگه آرشیوش کردمو بازی جدید می ریزم

توضیحات مقداریش فنی بود، مقداری هم تجربه شخصی. اینکه چه تصمیمی با توجه به نیاز کاربریت می خوای بگیری باقیش به خود شما مربوطه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or