هارد های اکسترنال تست شده روی ps3

من هارد Silicon Power مدل Armor A10 640GB خریدم خیلی عالیه و خیلی خوب کار میکنه
5400 دور هم هست ضد ضربه و ضد آب هم هست. من Silicon Power رو از Seagate و WD بیشتر قبول دارم
البته اگه مدل Armor A70 باشه که خیلی بهتره چون مورد تایید ارتش ایالات متحده آمریکاست و از تست های سنگین اونا تونسته جون سالم به در ببره

آخرین ویرایش:
7200 دور هم هست ضد ضربه و ضد آب هم هست. من Silicon Power رو از Seagate و WD بیشتر قبول دارم
البته اگه مدل Armor A70 باشه که خیلی بهتره چون مورد تایید ارتش ایالات متحده آمریکاست و از تست های سنگین اونا تونسته جون سالم به در ببره
ببخشید
شما مطمئنید این مدل 7200 هست؟
آخه تو گوگل نوشته 4200

دوستان من یه WD MY PASSPORT USB 3 دارم که روز اول که رو حالت پیشفرض بود PS3 SLIM میخوندش و از روش کلی اهنگو عکس گپی کردم,اما دیروز که برا بازیها به فت 32 فرمتش کردم دیگه وقتی وصلش میکنم دیگه چراغ هارد هم روشن نمیشه,چه برسه به اینکه بخونتش,با کلی برنامه های مختلف هم فرمتش کردم اما فایده نداشت,جان من کمک کنید:-s

از یه هاب usb مدل A4TECH HUB-66 بگیر با یه اداپتور 5.3V-500MA
راحت جواب میده!

4mpw7uxli53kk7sgsrg.jpg

5400 دور هم هست ضد ضربه و ضد آب هم هست. من Silicon Power رو از Seagate و WD بیشتر قبول دارم

سلام من a70 داشتم از دست دوستم افتاد شکست الان adata دارم ضد آب ضد ضربه

سلام
دوستان من امروز یه هارد 3 ترابایت سگیت از نوع اکسترنال که اداپتور هم داره و usb 2 هم هست خریدم و بعد از فرمت به فت 32 مستقیم زدم به ps3 و براحتی شناختش و این رو جهت اطلاع دوستان عرض کردم و برای دیدن مشخصات کامل هارد فوق میتونید به لینک زیر برید یا در گوگل سرچ کنید.

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4999

دوسته عزیز تبریک
دمت گرم کم نمیاری یک دفعه ماشاله ایشاله تا صدسال نگه اش داری

دمت گرم

فقط حواست باشه که ضربه نخوره یا اب بهش نخوره:|

• Like
Reactions: alitriple

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or