saeedazami
کاربر سایت
سلام دوستان من تازه یهPS3 160GBخریدم وکل پولم رو واسش دادم.حالا می خوام یه هارد اکسترنال ارزون قیمت بهم معرفی کنید.حجمش هم بین 160 تا 250 گیگ باشه.چون می خوام بازی های جدید رو روش بریزم...
اگر برای هک میخواهی بله جواب میده یه تبدیل هاب usb براش میخری و جواب کارتو میده
بله واسه بازي كردن ميخوام. هزينه ي تبديلش چقدره؟
---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------
مدل زير توصيه ميشه؟ خراب نمبشه؟ كيفيت ساختش خوبه؟ و براي PS3 ميشه استفاده كرد؟
---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------
مدل زير توصيه ميشه؟ خراب نمبشه؟ كيفيت ساختش خوبه؟ و براي PS3 ميشه استفاده كرد؟
---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------
ADATA Portable SH14 1TB - هارد ای دیتا پرتابل اس اچ 14- 1 ترابایت
من دو سال پیش یه هاب 4 تا usb خریدم 15 تومان ولی الان نمیدونم رنج قیمت چه قدر شده که بهتون دقیق بگمبله واسه بازي كردن ميخوام. هزينه ي تبديلش چقدره؟
دوستان هارد داخلي كنسول رو به 640 گيگ ارتقاء بدم مشكلي پيش نمياد؟
سلامسلام
1.مشكل كه نداره، ولی دقيقا نميدونم، تا اونجايی كه اطلاع دارم فقط يك پارتيشنُ شناسايی ميكنه.
2.در مورد هارد داخليش شما چقدر مطمئن هستيد كه سامسونگِ!؟چون من از فروشندش پرسيدم هارد داخليش چيه؟ گفت محصولِ خودشه!
مرسی
خوب تفاوتش مشخصه سری Desktop معمولا منبع تغذیه جداگانه میخواد ولی Portable از طریق همون USB انرژی مورد نیازش تامین میشه !با سلام دوستان یک سوال در مورده خرید هارد اکسترنال برای ps3 داشتم :
هارد اکسترنال با آداپتور بهتره واسه ps3 یا بدون آداپتور چون میخوام برم یک 2 ترابایت بخرم segate میخواستم بدونم سرعت اینا خوبه یا نه همون 500 گیگ های پاسپورتی خوبه کنسولمم هم اسلیم هست ! usb 3 بود بازم میشناسه با وجود اینکه آداپتور داره یا نه ؟!
با تشکر لطفا زودتر جواب بدین که چند ساعت دیگه میخوام بخرم !:d
مشکلی نداره !سلام این عکس از تب سلامتی یه هارد هست میشه دربارش بفرمایید حالش خوبه یا نه :d
hdtune.jpg - 2.0 MB
دوستان هارد هایی که روی اسلیم هست ایا همه یک مارک هست یا ممکنه از مارکهای مختلف باشه ؟
سلام این عکس از تب سلامتی یه هارد هست میشه دربارش بفرمایید حالش خوبه یا نه :d
hdtune.jpg - 2.0 MB
با سلام دوستان یک سوال در مورده خرید هارد اکسترنال برای ps3 داشتم :
هارد اکسترنال با آداپتور بهتره واسه ps3 یا بدون آداپتور چون میخوام برم یک 2 ترابایت بخرم segate میخواستم بدونم سرعت اینا خوبه یا نه همون 500 گیگ های پاسپورتی خوبه کنسولمم هم اسلیم هست ! usb 3 بود بازم میشناسه با وجود اینکه آداپتور داره یا نه ؟!
با تشکر لطفا زودتر جواب بدین که چند ساعت دیگه میخوام بخرم !:d
صدردصد بدون آداپتور بهتره و سرعتش بهتر عمل میکنه
اگر پول داری همون بدون آداپیور بخر 2 ترا بایت خودتو راحت کن و نمیخواد 500 گیگ بخری و اذیت بشی