داداش میتونی برنامه با طرز استفاده راحت معرفی کنی؟
راستی با ویندوز 7 نمیشه فرمتش کرد به فت 32؟
ممنون از راهنماییت
بهترین برنامه Acronis Disk Director 11
هستش که دوستمون معرفی کردن
داداش میتونی برنامه با طرز استفاده راحت معرفی کنی؟
راستی با ویندوز 7 نمیشه فرمتش کرد به فت 32؟
ممنون از راهنماییت
هارد من وسترن 1 ترا usb3هه با فرمت کردن به فت32 به احتی توسط کنسول شناسایی میشه.....سلام
من می خوام یه هارد 1tb برای ps3 بخرم ولی واقعا گیج شدم چون از یه طرف همه میگن هاردهای وسترن دیجیتال خیلی خوبه ولی از یه طرف نمیدونم که ps3 اینترفیس usb2+usb3 وسترن دیجیتال را ساپورت میکنه یا نه واز طرف دیگه میگن برای ps3 هاردهای سیگیت خوبه واقعا دیگه گیج شدم در ضمن لطفا راهنمایی کامل کنید ممنون.
من می خوام WD MY BOOK 1TB را بخرم پس به نظر شما مشکلی پیش نخواهد امد.هارد من وسترن 1 ترا usb3هه با فرمت کردن به فت32 به احتی توسط کنسول شناسایی میشه.....
هارد من my passport ته این مدلی رو که شما میگی usb3 هم ساپورت میکنه....؟؟من می خوام WD MY BOOK 1TB را بخرم پس به نظر شما مشکلی پیش نخواهد امد.
من می خوام یه هارد 1tb برای ps3 بخرم ولی واقعا گیج شدم چون از یه طرف همه میگن هاردهای وسترن دیجیتال خیلی خوبه ولی از یه طرف نمیدونم که ps3 اینترفیس usb2+usb3 وسترن دیجیتال را ساپورت میکنه یا نه واز طرف دیگه میگن برای ps3 هاردهای سیگیت خوبه واقعا دیگه گیج شدم در ضمن لطفا راهنمایی کامل کنید ممنون.
بچه ها میشه یه قیمت روز از
seagate goflex pro بگیرید ؟ من دیروز کل شیراز رو گشتم فقط یه جا فقط پیدا کردم 500 رو میگفت 95 تومن :-o
جسارتا 1tb pro چند قیمتشه شهر شما؟
500 رو چون پنج شنبه قيمت گرفته بودم ميدونستم 1 ترابات رو نميدونم ولي فردا ميخوام براي خريد مانيتور برم پاساژ قيمت 1t رو برات ميگيرم
مدل pro تا جایی که من می دونم تا 750 گیگ بیشتر نداره که من خودم دیروز یه 500 گرفتم 76 تومان.جسارتا 1tb pro چند قیمتشه شهر شما؟
کسی از این هارد Western Digital My Book Essential 1TB استفاده میکنه ؟
میخوام بدونم چطوره واسه اجرای بازیها