mehran1 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 15, 2010 #1 سلام دوستان بازی سنتری یه هارد اکسترنال می خوام بخرم هرکی فروشنده است بگه فقط بگه حافظه اش چه قدره و محتوا توش چی داره
سلام دوستان بازی سنتری یه هارد اکسترنال می خوام بخرم هرکی فروشنده است بگه فقط بگه حافظه اش چه قدره و محتوا توش چی داره
.Nicolas. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 17, 2010 #3 برید اینجا یکی برای فروش گذاشته:d Spoiler محتویات چی میــــــــــــــــــــــــــــــــخاید؟:d
mehran1 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 17, 2010 #4 نوشته شده توسط .Nicolas.: برید اینجا یکی برای فروش گذاشته:d Spoiler محتویات چی میــــــــــــــــــــــــــــــــخاید؟:d بیشتر... خیلی ممنون ولی اونا نو می فروختن من کارکرده می خوام
نوشته شده توسط .Nicolas.: برید اینجا یکی برای فروش گذاشته:d Spoiler محتویات چی میــــــــــــــــــــــــــــــــخاید؟:d بیشتر... خیلی ممنون ولی اونا نو می فروختن من کارکرده می خوام
hosein009 کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Jun 21, 2012 #6 قا من یه هارد 640 adata .usb2 درام گارانتیشم تا 9/1 امساله راستی مدلشم sh02 ضد خشه اگه قیمت خوب باشه میفروشم! قیمت پ خ بشه
قا من یه هارد 640 adata .usb2 درام گارانتیشم تا 9/1 امساله راستی مدلشم sh02 ضد خشه اگه قیمت خوب باشه میفروشم! قیمت پ خ بشه