هارد اکسترنالی هست که پورت Dv داشته باشه

منظورت DV خروجی تصویری هست دیگه؟
نه همچین چیزی وجود نداره.

اگه برای فیلم و اینجور چیرا میخوای بهترین کار خرید یه HD Player هست که میتونی هارد رو بهش وصل کنی راحت فیلمت رو ببینی. مدل های مختلفی با قابلیتای مختلفی وجود داره که سرچ کنی پیدا میکنی.

اینم یه چندتا نمونه:

1273761440.jpg

anhso-03_3.jpg

WD-TV-Live-HD-media-player.jpg

منظورت DV خروجی تصویری هست دیگه؟
نه همچین چیزی وجود نداره.

اگه برای فیلم و اینجور چیرا میخوای بهترین کار خرید یه HD Player هست که میتونی هارد رو بهش وصل کنی راحت فیلمت رو ببینی. مدل های مختلفی با قابلیتای مختلفی وجود داره که سرچ کنی پیدا میکنی.

اینم یه چندتا نمونه:

1273761440.jpg

anhso-03_3.jpg

WD-TV-Live-HD-media-player.jpg
خیلی ممنون که جواب دادی اما من این سوال را پرسیدم چون من یه دی وی دی رکوردر دارم که که فلش نمیخوره ولی من میخواستم یه چیزی مثل هارد اکسترنال یا چیز دیگه ای بهش وصل کنم تا بشه هم با اون فیلم نگاه کرد هم بشه روی اون ضبط کرد حالا شما چیزی سراغ داری با این مشخصات

با همین اچ دی پلیر ها میشه همچین کاری کرد.
بیشترشون قابلیت رکورد کردن رو داره.
اونایی که DVB-T دارن میشه باهاشون کانال های تلویزیونی رو گرفت که مستقیم میتونی رکورد کنی.
و هم ورودی دارن که میتونی از طریق مثلا Composite input رکورد کنی.
یه سری هستن هارد های اینترنال بهشون وصل میشه و یه سری دیگه اکسترنال. قابلیت وصل کردن DVD Rom های اکسترنال و یا Blu-ray rom های اکسترنال رو هم دارن بعضی هاشون
مدل های مختلفی هست یه سریشون قابلیت پخش ایمیج های گرفته شده از روی دیسک رو هم دارن و میتونی blu-ray disc iso که روی اینترنت هست رو دانلود کنی و بریزی روش و پخش کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or