نینتندو dsi مشکی...مفت!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

N.!.M.A

کاربر سایت
Rating - 100%
53   0   0
نینتندو dsi مشکی...مفت!!!اصلاح شد!!

فروخته شد به===>dariushsz2:guitar::excited::phone:
ی نینتندو dsi مشکی دارم...ی سالو نیمه خریدم ولی شاید ی ساله تو جعبشه فقط..استفاده نکردم...از ظاهرشم کاملا معلومه...
دو تا قلم داره...همه کاتالوگا و جعبشم سالمه با نو هیچ فرقی نداره...R4 تست شد..خرابه...
پس فقط خود دستگاه dsi....
قیمت پایه فقط ۱۰۰ تومن.....:o
چون خیلی عجله دارم اگر تا چند روز فروش نرفت بیخیالش میشم...
فقط تهران....
اسپم آزاد...شاد باشید در کل....:hide:

Attachments

• IMG081.jpg
    IMG081.jpg
    114.6 KB · مشاهده: 69
  • IMG082.jpg
    IMG082.jpg
    98.3 KB · مشاهده: 52
  • IMG084.jpg
    IMG084.jpg
    77 KB · مشاهده: 39
آخرین ویرایش:
پیش پیش معذرت می خوام که اسپم می دم ، ولی خب به نیمه پر لیوان نگا کن: یه UP مجانی ! :)

DSi با R4 ، صدو بیست؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟! نوش حداقل 220 ، 230 هست!!!!!! خب چه کاریه؟ نفروش!!!! بندازیش تو جوب بهتره تا اینجوری بفروشیش!
حیف که خودم دیگه وقت ندارم وگرنه سریع بز می خریدمش!
بابا نگرش دار پول unchartedو خدا خودش میرسونه ؛)

داداش مرسی بابت آپ مجانی!!شما خودت باید بدونی نینتندو تو ایران یعنی مایکروسافت تو‌ ژاپن...!!(تازه صد برابر وخیم تر از اون!!)دیگه نیازی به dsi ام ندارم...بازی خوباشو تموم کردم...سه روز از عمر تاپیک میگذره دریغ از ی خریدار...پس میبینی که بز از نظر من و شما مثل شیر میمونه واسه بعضی از دوستان به اصطلاح هارد کور...مرسی از نظرت دوستم.....

وقتی تایپیک را زدی گفتم این یکم قاطیه:dکنسول را 100 تومان زیر قیمت داره میده:-/
خودم یک دونه DS lite دارم وگرنه میخریدم.>:d
داداشم r4 ش خرابه فکنم!!واسه این ارزون میدم...بعدشم تا چن روز دیگه فروش نره کنسل میکنم....
آقایییییییی>:d

من خودم تاپیک رو پیگیری میکنم که ببینم کی میخره اینو خدا کنه همشهری من بخره که بعدا ازش بگیرم ماریو بازی کنم :دی

قیمت نو دستگاه 230 هست 30% هم بخوای کم کنی میشه 160شما داری 40 تومان هم تخفیف میدی.R4با یه مموری 2 گیگ هم اشانتیون.
خواستی قسطی بدی بگو:dاین یک ماه زیاد خرج کردم زورم میاد دوباره خرج کنم.نصفش الان میدم نصفشا ماه دیگه:d
ما4کریم
داداش دیگه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه!!؟؟؟:d....شما کدوم شهر هستی؟؟b-)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or