نینتندو:"گیم پلی مهم تر از گرافیک است"

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت
20120403wiiu.jpg

نینتندو از از تایید خبر اخیر که گفته شده بود قدرت Wii U
به اندازه PS3 و X360 نیست خودداری کرده است.

در همین حال نینتندو بیانیه ای کوچک داشته که بیشتر آن را به سمت اینکه تجارب گیم پلی مهم تر از گرافیک و تکنولوژی در یک بازی است سوق میدهد.

نینتندو خطاب به Digital Trends:

"تمرکز ما بر روی فن آوری نیست.ما درک می کنیم که مردم گرافیک بالا و قدرت پردازش عالی را دوست دارند،اما تجربه انجام یک بازی به مراتب مهم تر از اعداد و ارقام است."

حالا اون فیلم برای مثاله ! :biggrin1: بیشتر از 2،3 ساعت هم داریم مثل انواع سریال ها ! :biggrin1: یا حتی موسیقی که ممکنه یه نفر بیشتر از 1000 ساعت یه آلبوم رو گوش کنه ولی سازنده آلبوم نمیاد به صرف با کیفیت بودن متن آهنگ و سازها و صدای خواننده ، کیفیت ضبط صدا رو پیشرفت نده و بگه کیفیت صدا مهم نیست ! :biggrin1:
بقیه موارد رو کاملآ موافقم و خودمم گیم پلی رو بالاتر از گرافیک میدونم. ولی منظورم اینه که گیم پلی عالی + گرافیک عالی (یا خوب) خیلی بهتره تا گیم پلی عالی + گرافیک ضعیف
حالا باید منتظر بمونیم و ببینیم سخت افزار Wii U چطوری هست. ولی اگه در سطح این نسل باشه ، به نظرم کم کاری از نینتندو هست. سخت افزار چیزی هست که خیلی سریع پیشرفت میکنه و قاعدتآ باید بشه سخت افزاری به مراتب قوی تر از این نسل رو با قیمت مناسب ارائه داد. سخت افزاری که غول آسا نباشه ولی از سخت افزارهای 2005 (7 سال پیش !!! 7 سال در مورد سخت افزار یعنی یه عمر !) هم خیلی بهتر باشه.
منظور من ازون مثال اینکه توی بازی ها کیفیت ظاهری از اهمیت پایین تری برخوداره نسبت به فیلم و موسیقی چون این دو تا کاملا دو تا سرگرمی سمعی بصری هستن که استفاده از آخرین تکنولوژی ها روی کیفیت نهاییشون تاثیر مستقیم میزاره ولی توی بازی ها قسمت جلوه های بصری یه بخش کوچیک تر حساب میشه و قسمت اصلی مربوط میشه به تجربه و تعامل گیمر با مکانیزم بازی که همون گیم پلی محسوب میشه
مسلما یه بازی با گیم پلی خوب در کنار گرافیک خوب بهترین و ایده ال ترین حالت ممکن واسه گیمرا است ولی وقتی امکانش فراهم نیست و نمیشه در کنار یه گرافیک فک برانداز یه گیم پلی جذاب و جدید و درگیر کننده خلق کرد چرا باید هی زور بزنیم و به جای ارتقا سطح کیفی گیم پلی هر دفه فقط گرافیک رو محور توی پیشرفت هر نسل قرار بدیم و وقتی صحبت از نسل بعد میاد سریع ذهنمون بره روی معقوله گرافیک های ریلستیک؟ چرا باید وقتی صحبت از نسل بعد میشه و کمپانی ها میگن نسل بعدی خبری از ارتقاعات خفن گرافیکی نیست همه دادشون در میاد؟ وقتی تیم سازنده تمام نبروش رو میزاره روی موتورش و ارتقا اون و کمتر میرسه که به ایجاد ایده های جدید فکر کنه و در حقیقت از ایجادش بترسه و افراد مثل تیم شیفر ترد بشن مشخصه که نسل بعد فقط توی گرافیک بالاتر خلاصه میشه و باز هم باید منتظر سیر نزولی گیم پلی توی بازی ها باشیم چرا که ساخت بازی با سخت افزار های امروزی به اندازه کافی زمان و انرژی و هزینه می بره چه برسه به اینکه بازم کنسول ها ارتقا پیدا کنن و باز یه دردسر دیگه واسه سازنده ها درست میشه. البته واسه پابلیشر ها و کنسول ساز ها بد نیست چرا که اسم نسل جدید خودش پولسازه و سازنده ها هم چون به تهیه کنندگانشون متکی هستن مجبورن که روی موتورشون کار کنن و باز هم توی بحث گیم پلی در جا بزنن و یا به یه پله پایین تر سقوط کنن
الان به نظر من نینتندو بهترین کار ممکن رو می کنه و دسته سازنده ها رو باز میزاره که به جاری کار روی موتور گرافیکی جدید، روی ایده های جدید و مکانیزم های نوآورانه کار کنن و وقتشون رو پای این چیزا بزارن اونم با کنترلر Wii U که پتانسیل خوبی واسه خلق تجربه های نو داره

---------- نوشته در 06:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

قبول کنیم این جور مباحث ِ "گیم پلی مهمتر از گرافیک هست " یه مقدار که چه عرض کنم زیادی نخ نما شده !
مشکل از ما است که نمی تونیم تصمیممون رو بگیریم که کدوم رو انتخاب می کنیم و کدوم رو حاضریم فدای اون یکی کنیم؟ گیم پلی یا گرافیک

مشکل از ما است که نمی تونیم تصمیممون رو بگیریم که کدوم رو انتخاب می کنیم و کدوم رو حاضریم فدای اون یکی کنیم؟ گیم پلی یا گرافیک

لزومی نداره هیچ کدوم فدای هم بشن! گیم پلی عالی و بی نقص که فقط با کنترلر های فضایی و عجیب به دست نمیاد، Portal 2 ، Skyrim و... در بالاترین سطح Level Design و گیم پلی قرار داشتند و جلوه های بصری مطلوبی هم داشتند حالا اینکه بیای یه چیپست گرافیکی 2009 رو سال 2012 به ملت بندازی میشه حمایت از گیم پلی و خلاقیت؟ اصلا پذیرفته نیست.

كاش می شد تو آخر نسل پنجم به جای سگا نينتندو ورشكست می شد و از عرصه كنسول كنار می كشيد.
اينطوری الان سگا به يه كنسول قوی در كنار PS3 و 360 می جنگيد و كلی بازی های قديمی سگا رو هم با گرافيك امروزی می ديديم.
ضمنا كلی رزيدنت اويل هم برای PS3 و 360 ميومدن:دی
نينتندو دقيقا بعد كنسول نينتندو 64 از هاردكور گيمرها خداحافظی كرد. گيم كيوب هم با وجود گرافيك خوب بازی هاردكور آنچنانی نداشت، شبكه آنلاين هم بماند.

گیم پلی مهمتر از گرافیک هست درست ولی در چه مواقعی ؟:d اینکه فرضاً شما یه بازی داری به جای 30 فریم ، 60 فریمه میسازیش چون اولیتت گیم پلی هست ، خوب قابل قبوله ؛ اینکه فرضاً وسعت و امکانات بیشتر یا هوش مصنوعی طبیعی تر و تعداد کارکتر بیشتر رو به هزارتا افکت مفکت و غیره ترجیح میدی باز قابل قبول .تا اینجا حرف سازنده واسه من نوعی در مورد ارجیحیت گیم پلی نسبت به گرافیک قابل پذیرش ـه . ولی اینکه یه سخت افزار 6 ، 7 سال پیش در قالب یه کنسول نسل بعد بدیم بیرون با این شعار که گیم پلی مهمتر از گرافیک هست به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره :d

ببین من اصلاً منکر این نیستم که یک بازی با یه گیم پلی خوب میتونه موفق بشه ولی اینم نمیشه کتمان کرد که اصولاً واژه نسل جدید چه الان چه در سال های قبل با پیشرفت سخت افزار به وجود اومده والا سازنده ها خیلی راحت میتنوستن با حفظ و دست نزدن به سخت افزار کنسول هایی چون ps2 و ps1 ضمن پایین نگه داشتن قیمت تمامی با اضافه کردن خلاقیت و ابداعات فروش و محبوبیت کنسولشون رو در صدر نگه دارن .

یادمه اون موقع که شایعات کنسول جدید نینتندو بود، من به شوخی گفتم نینتندو با کنسول جدیدش تازه وارد این نسل میشه! مثل اینکه واقعا همین طور شد!:دی

لزومی نداره هیچ کدوم فدای هم بشن! گیم پلی عالی و بی نقص که فقط با کنترلر های فضایی و عجیب به دست نمیاد، Portal 2 ، Skyrim و... در بالاترین سطح Level Design و گیم پلی قرار داشتند و جلوه های بصری مطلوبی هم داشتند حالا اینکه بیای یه چیپست گرافیکی 2009 رو سال 2012 به ملت بندازی میشه حمایت از گیم پلی و خلاقیت؟ اصلا پذیرفته نیست.
مثال گرافیک خفن می خواستی بزنی انچارتد میزدی( پورتال 2 و گرافیک؟؟ اسکایرم هم با عناوینی مثل ویچر دو اصلا قابل مقایسه نیست! )
تمام این بازی ها لذت خودشون رو دارن و کسی منکرش نیست ولی چیزی به نام خلاقیت و ایده توی این بازی ها گم شده. این بازی ها فقط میان و کارهایی که توی شماره های قبلی یا بازی های دیگه شده رو تکرار می کنن و بارها ثابت شده که کسی ریسک نمی کنه و دنبال ایده جدید نمیره بخاطر هزینه بالای تولید

مشکل گم شدن خلاقیت تو این نسل ، بخاطر گرافیک نیست . بخاطر تجاری شدنه . حرفت محمد مثه اینه که بریم با دستگاه های ضبط دهه 60 میلادی و تکنولوژی اون زمان الان آهنگ ضبط کنیم ، که فکر نکنم کسی حاضر به این کار باشه چون هیچ چیز جدیدی به کارش اضافه نمی کنه که هیچ چن تا فاکتور هم نسبت به بقیه ازش کم میکنه . تو موسیقی هم همین بحث هست و بخاطر تبدیل به صنعت شدنه . فیلم و سینما هم همینطوره . مشکل از عوامل نیست از افراده و پول .

حرف من کاملا واضحه
من گیم پلی رو ترجیح میدم و گرافیک رو کاملا فدا می کنم
ترجیح میدم که کنسولا SD باشن ولی بازیی مثل اونیموشا برم که ارزشش خیلی بیشتره از خیلی از اکشن ادونچر های امروزی
زلدا اسکایورد سوزد برم با وجود اینکه سال 2011 هست و گرافیکش پایینه ولی گیم پلییی داره که نظیرش توی کم بازیی توی این نسل پیدا میشه
در کنار این ها دوست دارم تولید بازی ها سریع باشه نه مثل پروژه های 7-8 ساله ای که آدم رو جون به لب می کنه
گرافیک و بحث های تکنینکی همه ابزار هستن برای خلق یه بازی نباید پیچیده بشن طوری که بازی ساز از هدف اصلیش دور بشه و یا حتی فراموشش کنه
من اصلا مخالف گرافیک وسخت افزار بالا نیستم ولی ترجیح میدم بازی ساز ها از ابزاری استفاده کنن که باهاش راحتن و براشون ارزون تموم میشه و می تونن باهاش دست به هر کاری بزنن

مثال گرافیک خفن می خواستی بزنی انچارتد میزدی( پورتال 2 و گرافیک؟؟ اسکایرم هم با عناوینی مثل ویچر دو اصلا قابل مقایسه نیست! )

پورتال2 که اتفاقا گرافیک خیلی خوبی داشت.....درسته در حد کرایسیس نبود ولی لااقل چند تای بازیهای کنسول wii گرافیک داشت:d

در کل نینتندو میخواد بگه اقا ما عاشق ساختن بازیهای کم هزینه و اکثرا کژوال هستیم و محصولات آیندمون هم در همین راستا تولید خواهند شد

این دیگه چیز واضحیه و احتیاج به اثبات نداره که! هرچی گرافیک بالاتر،گیمر ها هم راضی تر!:d اما چیزی که میخوام بگم اینه؛ الان بیاین یه نگاهی به چند سال اخیر بندازید.همواره برنده نبرد کنسول ها،کنسول ضعیفتر بوده(صرفا فروش کنسول مد نظرمه)
گرافیک و قدرت پردازش PS2 ضعیفتر از GameCube و Xbox بود ، و به همین ترتیب
Nintendo DS ضعیفتر از PSP
و Wii ضعیفتر از X360,PS3
در نهایت این بازی ها هستن که برنده یک کنسول رو مشخص میکنن در کنار یک قیمت معقول و به صرفه برای اون کنسول... نه قدرت سخت افزاری اون کنسول...
با اومدن DS و Wii هم طیف جدیدی از بازیبازها وارد عرصه شدن که خلاقیت و نوآوری براشون از همه چیز مهمتره!:d
ظاهرا گیمر غربی گرافیک براش در مراحل بعدی توجه قرار میگیره ، طرفدارای واقعی گرافیک به فکر ارتقای PCشون هستن....

آخرین ویرایش:
یه سند داغ و زنده واسه "گیم‌پلی به از گرافیک":
اگر.... فرض کنیم اگر بیاد از پردازنده های 5-6 سال پیش بخواد استفاده کنه، میشه گفت خیلی جرات داره. من با این کارش به شدت مخالفم.
خیلی ها میگن کنترلر باعث شده قیمت بره بالا; واسه همین از اون طرف داره سخت افزار رو کم میکنه. خیلی بده این.

دوستان يه لحظه فلش بك بزنيد به نسل قبلي كه نينتندو با گيم كيوب بدشكست خورد بعد بياين اين نسل ببينيد چي شد اين نسل نينتندو باعث شد بدجور سود كنه قطعا نوآوري و موفق شدن پيوند اسباب بازي با بازيهاي ويدئوئي كه يه جورايي واسه كژوالها خوب هست
حالا بيام يه فلش بك بزنيم به صحتهاي سرآنه نينتندو كه گفته بودن ما هاردكورگيمرها رو اينبار هدف گرفتيم
ايا هاردكور گيمرها قيد گرافيك رو ميزنن و ميان سمت نينتندويي كه شبكه آنلاينش نونهالي بيش نيست ايا اين تبلت و بقول ما سيني چايي ميتونه گيمرها رو مثه نسل قبل گول بزنه و بكشه بسمته نينتندو؟ايا سوني و مايكرو مثه نسل قبل بيخيال نوآوريهاي نينتندو ميشن؟
بنظرم دوراه وجود داره يه گيمر هارد كور بره بسمته كنسول جديد نينتندو
1_wii u از لحاظ قيمت تفاوت فاحشي با كنسولهاي اينده سوني و مايكرو داشته باشه
2_واقعا اين سيني چايي يه حسه بهتري نسبت با كنترلر هاي اينده كنسولهاي سوني و مايكرو داشته باشه و باعث شه هاردكورها جذبش بشن
درغير اينصورت از نظر من اينده اش مثه جدش گيم كيوب ميشه

به نظر من کلا هر بازی از چهار عامل اساسی تشکیل شده که مکمل همدیگه هستن هر چه این چهار عامل بهتر باشن به صورت کامل بالانس نسبت بهم لذت بازی هم بالاتر میره ولی اولویت این چهار عامل برای هر گیمر متفاوته ولی در کل به نظر من اولویت برای گیمرهای حرفه ای اینه
1-گیم پلی که اساسی ترین قسمت کاره یه بازی میتونه بدون گرافیک بدون صدا و بدون داستان باشه ولی با یه گیم پلی باز هم یه عنوان خوب باشه
2-داستان که بعد از گیم پلی تو رتبه بعدی قرار میگیره
3-گرافیک
4-موزیک
البته اینم بگم که جای مورد 2 و 3 بسته به سلیقه طرف ممکنه تغییر کنه

ولی از دید خود من به شخصه ترکیب رویایی از هر چهار گزینه بهترین حالته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or