نینتندو شبیه‌ساز سوییچ، Ryujinx، را حذف کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
switchemulator.jpg

یکی دیگر از شبیه سازهای محبوب سوییچ به دنبال فشار نینتندو حذف شده است. همانطور که در X توسط OatmealDome گزارش شده است، شبیه ساز Ryujinx توسط توسعه دهنده اصلی آن بسته شده است. این نرم افزار یک شبیه ساز منبع باز با دقت و عملکرد عالی و یک رابط کاربر پسند است.

پیامی که توسط توسعه‌دهنده riperiperi ارسال شده است، توضیح می‌دهد که توسعه‌دهنده اصلی، gdkchan، توسط نینتندو مورد بررسی قرار گرفت و پس از مدت کوتاهی شبیه‌ساز را حذف کرد و تمام لینک‌های دانلود و مخازن میزبان شبیه‌ساز در GitHub را حذف کرد.

riperiperi نوشت: دیروز، نینتندو با gdkchan تماس گرفت و به توافقی مبنی بر توقف کار روی پروژه و حذف تمام دارایی‌های مرتبطی که تحت کنترل او است، پیشنهاد داد. در حالی که منتظر تایید در مورد اینکه آیا او این توافق را می پذیرد یا خیر، دارایی‌ها حذف شده است، بنابراین فکر می‌کنم می‌توان گفت که نتیجه چیست. به جای اینکه شما را با وحشت و حدس و گمان تنها رها کنم، تصمیم گرفتم این پیام کوتاه را بنویسم تا به آن پایان دهم.

این دومین شبیه ساز محبوب سوئیچ است که نینتندو در سال جاری هدف قرار داده است. در ماه می، پس از اینکه نینتندو یک اخطار DMCA به GitHub صادر کرد، شبیه ساز محبوب سوییچ، Yuzu، حذف شد. این حذف‌ها به دنبال تصمیم نینتندو برای شکایت از Tropic Haze، خالق Yuzu، در ماه فوریه صورت گرفت.

من آخرش متوجه نشدم چطور شبیه ساز قانونیه..:-??
اگه کسی حوصله داشت یه توضیح بده
میگه شبیه ساز برای کسیه که دستگاه رو خریده و بازی رو قانونی خریده میخواد روی پلتفرم دیگه با تغییرات و بهبود بازی کنه
که خب طبعا پایرسی این وسط هم پیش میاد

خب پست بالاتر من همین رو توضیح دادم.
خود امولاتورها که به خودی خود غیرقانونی نیستن.
شما برای همه چی میتونی شبیه ساز درست کنی و مشکل قانونی نداشته باشی.

در مورد کنسولها اینطوره که شما باید فایل بازی ، گاها سیستم عامل و فایلهای سیستمی رو از روی کنسول و بازی که روش خریدی رو به شبیه ساز انتقال بدی.
تا اینجاش هم هیچ مشکل قانونی وجود نداره چون برای همشون پول پرداخت کردی.

ولی خب اگه من نوعی هیچکدوم از این شرایط بالا رو نداشته باشم و بخوام از شبیه ساز استفاده کنم و فایلهای بازی و... رو دانلود کنم خب اون غیر قانونیه و حتما دارم مرتکب جرم میشم.

حکم شبیه ساز مثل همون چاقو میمونه که هم میتونی باهاش میوه پوست کنی و هم ملت رو :D

مقایسه درستی نیست.
کرک غیرقانونیه و خب حتما پیگرد قانونی داره ولی توسعه شبیه ساز کاملا قانونیه.

مشکل اونجایی شروع میشه که خودت عامل پایرسی بشی و تبلیغ کنی یا همچین چیزی.

در مورد یوزو دقیقا این مورد پیش اومد و مشخص شد که تو دیسکوردشون این کار رو کردن.
اما در مورد ریوجینکس با هم توافق کردن.
احتمال میدم مثل flow که تا حالا از سونی کلی پول گرفته اینجا به شکل دیگه ای پولی رد و بدل شده.

هر جفتشون قانونین به شرطی که از راهش پول درنیاری یعنی سودش باید فقط برای سازنده هاش باشه
شبیه ساز هم قانونیه چون ممکنه کنسول شما خراب شده باشه یا به تی وی جدید نخوره یا کیفیتش افتضاح باشه برای الان میاد روی یک پلتفرم دیگه بازیش می کنید به همین راحتی

هر گونه عملی که خطری برای کسی نداشته ازش کسب درامد هم نکنی مشکلی نیست
کلا قانون جهان مدرن غیر از عقب افتاده هاش همینه یعنی تا زمانی که ازارت به کسی نرسیده هر کاری می خوای بکن ازادی اما توی ایران تا موی زیر بغلتم کار دارن فضول همه چی هستن

هر جفتشون قانونین به شرطی که از راهش پول درنیاری یعنی سودش باید فقط برای سازنده هاش باشه
شبیه ساز هم قانونیه چون ممکنه کنسول شما خراب شده باشه یا به تی وی جدید نخوره یا کیفیتش افتضاح باشه برای الان میاد روی یک پلتفرم دیگه بازیش می کنید به همین راحتی

هر گونه عملی که خطری برای کسی نداشته ازش کسب درامد هم نکنی مشکلی نیست
کلا قانون جهان مدرن غیر از عقب افتاده هاش همینه یعنی تا زمانی که ازارت به کسی نرسیده هر کاری می خوای بکن ازادی اما توی ایران تا موی زیر بغلتم کار دارن فضول همه چی هستن
کرک کردن بازیها ، چه اونی که کرک میسازه و چه اونی که استفاده میکنه غیر قانونیه.
چون همونطور که خودت میگی هیچ سودی این وسط به سازنده نمیرسه ، پس چطور میتونه قانونی باشه؟

حالا مثل همه جای دنیا با اونی که کاربر معمولیه و در توضیع و پخشش دخیل نیست کاری ندارن ولی عملا غیرقانونیه.
نمیتونن که برن بچه های زیر سن قانونی رو با این قانون محکوم کنن ، حتما پلیس و... کارهای مهمتری از این بچه ها دارن.

کلا شما نمیتونی بازی کرک شده رو بزاری زیر بغلت و از فرودگاه ردشی ، اگه متوجه بشن حتما عواقب داره یا حداقل ازت میگیرنش.

برای همینه که سازنده های کرک بازی و نرم افزار رو هیچوقت شما نمیبینی.
اگه قانونی بود به راحتی چهره خودشون رو برای معروف شدن بیشتر نشون میدادن.
اکثرشون هم تو کشورهایی هستن که قانون کپی رایت و... خیلی اجرایی نیست و کمپانیها بهشون دسترسی ندارن.

کرک کردن بازیها ، چه اونی که کرک میسازه و چه اونی که استفاده میکنه غیر قانونیه.
چون همونطور که خودت میگی هیچ سودی این وسط به سازنده نمیرسه ، پس چطور میتونه قانونی باشه؟

حالا مثل همه جای دنیا با اونی که کاربر معمولیه و در توضیع و پخشش دخیل نیست کاری ندارن ولی عملا غیرقانونیه.
نمیتونن که برن بچه های زیر سن قانونی رو با این قانون محکوم کنن ، حتما پلیس و... کارهای مهمتری از این بچه ها دارن.

کلا شما نمیتونی بازی کرک شده رو بزاری زیر بغلت و از فرودگاه ردشی ، اگه متوجه بشن حتما عواقب داره یا حداقل ازت میگیرنش.

برای همینه که سازنده های کرک بازی و نرم افزار رو هیچوقت شما نمیبینی.
اگه قانونی بود به راحتی چهره خودشون رو برای معروف شدن بیشتر نشون میدادن.
اکثرشون هم تو کشورهایی هستن که قانون کپی رایت و... خیلی اجرایی نیست و کمپانیها بهشون دسترسی ندارن.
It depends how and what you hack

If you download a game... That copy of what you downloaded is now yours.. If you hack maybe just to remove ads or something to make you enjoy the game... And it does not cause the developer or other gamers harm... Then you are free.. But if you hack to harm the developer or other players it is definitely unacceptable

کلا یک سری قوانین طولانی داره که کشور به کشورم فرق می کنه در کل اگر هدف کسب مالی نباشه و برای تقویت امنیت برنامه یا سیستم باشه متن بازم کار کنه با یک سری قوانین دیگه موردی نداره
در نهایتم باید سازنده اثر ازت شکایت کنه که کلیم براش هزینه داره قانون شخصا دنبال این افراد نمی ره باید شاکی داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or