نینتندو سقوط خواهد کرد!

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
به گفته ی مدیر عامل شرکت ngmoco ، نینتندو به خاطر کمبود شخصیت و IP جدید، احتمالا دچار مشکل خواهد شد.
ngmoco-logo.png

به عقیده ی آقای Neil Young ، با فضا و اکوسیستمی که نینتندو خلق کرده است، خرج کردن 30 دلار روی یک بازی که چیزی بیشتر از یک "زلدا" ، "ماریو" یا "پوکمان" نیست واقعا سخت است. به نظر ایشان این فضا و اکوسیستم بالاخره رو زی سقوط خواهد کرد. در پاسخ به این سوال که آیا ایشان نینتندو را به عنوان رقیبی برای شرکت ngmoco می بیند، ایشان گفتند:" نه. خب... نه".
شرکت ngmoco یک Publisher بازی های رایانه ایست که هم اکنون بازی موفق The Rage of Bahamut را روی اندروید و iOS عرضه کرده است.

منبع

والا این اکوسیستم (!) 30 ساله تغییر نکرده و هنوز هم سقوط نکرده! :|

بزرگترین هدف و آرزوی زندگیشون :-o
اصلا نیتندو ارزش هدف بودن داره که تو بخوایی تاسف بخوری؟
تو متن خبر خیلی خوشگل میتونی این مورد رو بخونی.
ارزش نینتندو هم به سن ما کفاف نمیده که بخواییم ارزششو اندازه گیری کنیم

ولی اینم میشه گفت که اگه نینتندو نبود مایکرو به کَلش نمیزد بره سراغ کژوال به اون صورت :|
اتفاقا برعکس. اگر نینتدو نبود که اینجوری با اقتدار بازار کژوال رو دست بگیره ماکرو و سونی سر رقابت برا بازار کژوال خودشونو خفه میکردن :دی

الان حداقل امیدی ندارن بتونن به نینتدو برسن واسه همین اونقدرا تلاش نمیکنن. :دی (هرچند که همینش هم رو اعصابه :دی)

بازیهای کژوال بازیهای خوبی هستند و عالی شاید بهتر از بازیهای پر زرق و برق الان که هیچ محتوی ندارند .اینقدر این بازیهای قدرت کافی دارند که بتونند با عناوین که اسمشون بزرگه رقابت کنند .
کسی هم با نینتندو یا بازیهای کژوال مشکل داره میتونه بازیهای به اصلاح خودشون هارکور بازی کنه و لذت ببره .

همین نینتندو چند نسل شکست خورد تا الان تونست موفق بشه
سر ps1 شکست خورد
سر ps2 شکست خورد حتی از xbox هم عقب اقتاد
ولی توی این نسل تونست تا حدود زیادی موفق بشه(البته الان بازم از ps3-360 عقب افتاده)
یه نکته اصلی که نینتندو تو کاراش رعایت میکنه اینه که کودکان رو مخاطب اصلی خودش قرار میده برخلاف شرکت های دیگه و بازی هاش همه کودک پسند هستن:>

من تعجب ميكنم چه جوري از شركتي كه سخت افزارهاي عقب مونده ي خودش رو با قيمت نزديك به كنسولهاي ديگه عرضه ميكنه و به نوعي كم فروشي ميكنه اينجا ازش طرفداري ميشه.
اصولاً كلاه بردارها عاقبت خوشي ندارن من با اين شخصي كه فرو پاشي نينتندو رو پيش بيني كرده موافقم.

خداییش من خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم Game Cube شکست خورد. همون RE Remake و RE Zero کافی بود تا دهن همه رو ببنده ولی نسلش منقرض شد و از همون موقع بود که نینتندو شیوه کاریشو تغییر داد و از رقابت با سونی و مایکروسافت کشید کنار.

خداییش من خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم Game Cube شکست خورد. همون RE Remake و RE Zero کافی بود تا دهن همه رو ببنده ولی نسلش منقرض شد و از همون موقع بود که نینتندو شیوه کاریشو تغییر داد و از رقابت با سونی و مایکروسافت کشید کنار.
بزرگترین اشتباه نینتندو اون موقع این بود که بدترین زمان رو انتخاب کرد واسه عرضه کنسولش !!!
وگرنه هم قوی تر از پی اس 2 بود یه کوچولو هم ای پی های خوده نینتندو میتونست بزرگترین دلیل بر موفقیتش باشه
---------------------------------------------------------------
در مورد خبر هم که:
این بابا بره گیمشو روی همون اندروید و آی اُ اِس عرضه کنه ..
چکار به نینتندو داره فضول؟؟ :tongue:

سخت افزار عقب مونده اینقدر بازی داره که کنسولهای دیگه ندارند
کودک پسند : متروید ، فتل فریم ، زلدا ، FF، هاروست مون و... کودک پسند هستند؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or