نیرو یا ورجیل؟

کدوم کاراکتر رو بیشتر دوست دارید؟

• Nero

رای‌ها: 13 27.7%
  • Vergil

رای‌ها: 34 72.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    47
نرو شخصیت فوق العاده خوش چهره و جذابی بود از دانته تو شماره ی 4 خوشتیپ تر و خوش قیافه تر بود من فکر میکردم چون تا حالا با دانته حال کردم نتونم با نرو حال کنم ولی وقتی دیدم چه شخصیت جالبی داره عاشق نرو شدم در ضمن نرو یه چیزی زیره شنلش میپوشه که مثله دانته بدنش معلوم نشه زن و بچه ی مردم ببینن:|(:d)
ادیت:اهههههه الان فهمیدم جریان نرو و ورجیله=))این که دیگه معلومه نرو ولی ورجیل هم خیلی جالب بود من باهاش حال کردم مخصوصا اینکه آخرای بازی با دانته رابطش خوب شد:d

نرو شخصیت فوق العاده خوش چهره و جذابی بود از دانته تو شماره ی 4 خوشتیپ تر و خوش قیافه تر بود من فکر میکردم چون تا حالا با دانته حال کردم نتونم با نرو حال کنم ولی وقتی دیدم چه شخصیت جالبی داره عاشق نرو شدم در ضمن نرو یه چیزی زیره شنلش میپوشه که مثله دانته بدنش معلوم نشه زن و بچه ی مردم ببینن:|(:d)
ادیت:اهههههه الان فهمیدم جریان نرو و ورجیله=))این که دیگه معلومه نرو ولی ورجیل هم خیلی جالب بود من باهاش حال کردم مخصوصا اینکه آخرای بازی با دانته رابطش خوب شد:d
همه حرف های شما رو تایید میکنم.هر جایی از نیرو طرفداری میکنم فکر میکنن از dmc4بازی بازی کردم اما من از dmc3بازی رو شروع کردم و بعد 1 و 2این بازی رو دانلود کردم و بعد هم شماره چهار اومد.دانته خیلی لوس بود و شوخی های اون بیش از حد سرد و بیمزه شده بود مخصوصا شماره چهارش. اما نیرو این موضوعات رو جبران میکرد برای همین طرفدار پروپاقرص نیرو شدم:d
از فحش خارمادر بدتره که ورجیل رو با اون بچه ..... مقایسه کنیم :biggrin1:!
WTF:d
چه مقایسه بدی کردم که اینطور میگید؟نیرو برای خودش یه شخصیتی و ورجیل هم یه شخصیت!سن رو مقایسه نکردیم:d

خدایی ورجیل زیاد هم منفی نبود ، آخر دویل 3 کلی گریه کردیم برای ورجیل:(
بد برداشت نکنید اما انگار هیچ قلبینداشت.حاضر شد برادر همسانشو بخاطر قدرت بکشه و حتی برای مرگ مادرش اقدامی نکرد و در پی انتقام نبود اما نیرو درسته کمی بچس اما به شیطان بودن و قدرت شیطانی اهمیتی نمیداد و میتوانم بگم اخلاقش کمی شبیه دانته هست اما کمی بهتر از دانته شوخی میکنه اما در حد معقول:d

ووووای من عاشق شوخی های دانته تو دویل 4 هستم ، تو دویل 3 دانته یه ذره بچه و خام میزد و بی مزه بود وووووووووولی دانته 4 خیلی خیلی باحال بود ووووووووای وقتی تو دیدار دوم با نیرو اعصاب نیرو رو ریخ به هم انقدر حال کردم :))
درسته نیرو یه ذره فقط یه ذره یه کوچولو خوش تیپ تر از دانته س اماااااااااااااا دانته خوب یه چیززززززززززز دیگه س:d
تازه همونطور که بچه ها گفتن ورجیل یه هدف والا داشت تازه قبلش هم از دانته خواست که تو این هدف با اون باشه اما دانته لوس بازی در اورد گفت نه بعد ورجیل گفت هر کسی که سر راهم باشه حتی برادرم رو می کشم ..... >:)
اما نیرو هدفش خیلی بچگانه بود ، هندی بود لوس بود... آخه اون دختره ی بیریخت چه ارزشی داشت که نیرو اینقدر واسه ش خود کشی کرد باز حداقلش دانته دو تا دختر خوشگل باهاشن:d

آخه اون دختره ی بیریخت چه ارزشی داشت
با چندتا از گیمران محترم دور یه میز که گرد هم بود نشستیم به این نتیجه رسیدیم که این دختر چهره ای مظلومانه داره واسه همین وقتی نگاهش میکنی احساس آرامش به آدم میده :d کلا منبع انرژی مثبت بود (هست) :d
اگه مقایسه بین نرو و دانته بود خوب مسلما به دانته رای میدادم... ولی بین ورجیل و نرو... نرو :x :d

:|

آه چقدر مظلوم .... چقدر رویایی.... وای چه زیبا.... چه آرامشی...
=))
این دختره بیشتر شبیه اردکه تا دختر:)) ولی نمی دونم چرا هر وقت بهش نگاه می کنم به جای اینکه آروم بشم دلم شلوغ میشد:d

آه چقدر مظلوم .... چقدر رویایی.... وای چه زیبا.... چه آرامشی...
=))
اینو خداییش راست میگی حتی به دختره میخوره سنش بالاتر از نیرو باشه:d
ین دختره بیشتر شبیه اردکه تا دختر:)) ولی نمی دونم چرا هر وقت بهش نگاه می کنم به جای اینکه آروم بشم دلم شلوغ میشد:d
منم دقیقا همین فکر رو میکنم به نظرم این معصومیت کایری عادی نیست و برای جذب نیرو به خودشه ظاهر درست و حسابی نداره با این ترفند کار میکنه:d

ها یه چیزی نرو داشت که بقیه نداشتن ............ اونم دماغش بود دماغ نیرو خیلی خوش فرم و قشنگه خداییش خوش ساخته و خوب تراشیده س انگار عملیه!!!
اما دماغ دانته خیلی گنده بود هر وقت با نیرو می خواست مبارزه کنه دماغ دانته تو صورت نرو بود :))

• Like
Reactions: Tehanu
دنیا فقط ورجیل اصلا نباید نرو را با ورجیل مقایسه کرد واقعا یک ابهت توپی داره ورجیل نه این نرو بچه سوسول تازه به دوران رسیده والا
شما ورجیل را ببین یک قسمت ازش امد ببین چه جوری ترکوند ولی نرو اصلا کسی ازش خوشش نمیاد و همش هم بچه بازی در میاره والا:d

دنیا فقط ورجیل اصلا نباید نرو را با ورجیل مقایسه کرد واقعا یک ابهت توپی داره ورجیل نه این نرو بچه سوسول تازه به دوران رسیده والا
کجای نیرو سوسول بود؟؟
شما ورجیل را ببین یک قسمت ازش امد ببین چه جوری ترکوند ولی نرو اصلا کسی ازش خوشش نمیاد و همش هم بچه بازی در میاره والا:d
ورجیل در دو قسمت از بازی یعنی 1و3بود اما بغیر از این سایت همه جا طرفدار نیرو بیشتره یا مساویه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or