نیروی هوایی امریکا : با PS3 ابر رایانه ساخت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

playstations.jpg

درود.

تیم تحقیقاتی نیروی هوایی امریکا ( AFRL ) در طی خبری از جدیدترین ابر رایانه خود به نام Condor Cluster داد این ابر رایانه که با استفاده از چیزی حدود 2.000 عدد PS3 درست شده است که یکی از پر سرعترین ابر رایانها امریکا به شمار میرود . Condor Cluster از 1760 عدد PS3 و متشکل از 168 پردازنده گرافیکی مجزا میباشد همچنین این رایانه میتواند در هر ثانیه 500 عملیات
(TFLOPS) یا به عبارتی ( trillion floating point operations per second پانصد 500 ) را انجام دهد
شروع این پروژه از 4 سال قبل میباشد. همچنین مهندسین این امر برای فراهم کردن این سیستم با سونی نیز همکاری کردند و چون Condor Cluster باید تحت سیستم عامل Linux میبود مجبور به استفاده از PS3 های قدیمی شدند و Slim را استفاده نکردند . طبق گزارش ( AFRL ) مخارج این ابر رایانه چیزی معادل با 2 میلیون دلار بوده است که نسبت به رایانهایی که ویژگی اینچنینی دارند 5 الی 10 در صد به صرفه بوده است .ای رایانه همچنین جزء 50 سستم پر سرعت جهان جا گرفت پر سرعترین سیستم جهان در چین با نام Tianhe-1A میباشد که دارای 14336 عدد پردازشگر Intel Xeon و همچنین دارای 7168 عدد کارت گرافیک NVIDIA Tesla است
اقای Mark Barnell از نیروی هوایی امریکا گفت Condor Cluster برای استفاده از تحقیقات هوش مصنوعی . پردازش عکسهای ماهواره ای و تنظیمات رادار مورد استفاده قرار خواهد گرفت .

playstations.jpg

درود.

تیم تحقیقاتی نیروی هوایی امریکا ( AFRL ) در طی خبری از جدیدترین ابر رایانه خود به نام Condor Cluster داد این ابر رایانه که با استفاده از چیزی حدود 2.000 عدد PS3 درست شده است که یکی از پر سرعترین ابر رایانها امریکا به شمار میرود . Condor Cluster از 1760 عدد PS3 و متشکل از 168 پردازنده گرافیکی مجزا میباشد همچنین این رایانه میتواند در هر ثانیه 500 عملیات
(TFLOPS) یا به عبارتی ( trillion floating point operations per second پانصد 500 ) را انجام دهد
شروع این پروژه از 4 سال قبل میباشد. همچنین مهندسین این امر برای فراهم کردن این سیستم با سونی نیز همکاری کردند و چون Condor Cluster باید تحت سیستم عامل Linux میبود مجبور به استفاده از PS3 های قدیمی شدند و Slim را استفاده نکردند . طبق گزارش ( AFRL ) مخارج این ابر رایانه چیزی معادل با 2 میلیون دلار بوده است که نسبت به رایانهایی که ویژگی اینچنینی دارند 5 الی 10 در صد به صرفه بوده است .ای رایانه همچنین جزء 50 سستم پر سرعت جهان جا گرفت پر سرعترین سیستم جهان در چین با نام Tianhe-1A میباشد که دارای 14336 عدد پردازشگر Intel Xeon و همچنین دارای 7168 عدد کارت گرافیک NVIDIA Tesla است
اقای Mark Barnell از نیروی هوایی امریکا گفت Condor Cluster برای استفاده از تحقیقات هوش مصنوعی . پردازش عکسهای ماهواره ای و تنظیمات رادار مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
:-o:-o:-o
ممنون بابت خبر!!;)
فرض کنید کنسولهای 50سال آینده(یا بیشتر)یه همچین قدرتی دارن!:dاونوقت هست که دیگه...

یه خبر هم پارسال بود پیرارسال بود ، که همین نیروی هواییشون ، کلی PS3 خریدن . با اینکه قدرت سل PS3 نسبت به CPU های دیگه تو این مایه ها ( ابر رایانه ها) کمتره ، اما قیمتش خیلی مناسبتره . کلا این سیستم اینا بیشتر به صرفه بودن رو مد نظر داشته ، یعنی میخواستن پول خرج کنن خیلی خفن تر از این جمع میکردن.

مرسی بابت خبر

واقعا یه سوال بزرگ برای من پیش اومده که شما یه دفعه این خبرها رو از کجا میاری که ما تو هیچ سایتی نمی بینیمشون. بعضی هاش هم که مثل این خیلی قدیمی هستن.

چون امسال شما فقط منبع خبریتون فقط VG247 هست

ROFL

آخرین ویرایش:
واقعا یه سوال بزرگ برای من پیش اومده که شما یه دفعه این خبرها رو از کجا میاری که ما تو هیچ سایتی نمی بینیمشون. بعضی هاش هم که مثل این خیلی قدیمی هستن.

چون امسال شما فقط منبع خبریتون فقط VG247 هست انگار نه انگار جاهای دیگه هم خبر میزارن البته توقع بیش از این هم نمیشه نکرد اگر خبر قدیمی هست برای 2 روز پیشه دقیقا تو این سه روزه تعطیلی بوده که من نتونستم بزارمش حالا شما نمیتونی منبع رو خبر رو پیدا کنی بیا
link

اینم مصاحبه اقای Mark Barnel هستش برای دیروز

آخرین ویرایش:
این خبر برای من خیلی قدیمیه:-/

راست می گن منبع این خبرت کجاست؟؟؟؟؟؟
ولی خداییش می خوان با هاش چی کار کنن ؟

این خبر مال یکی دو سال پیشه که!

منم 2 ساله پیش این خبر رو خونده بودم

اول از همه این لینک برای دو روز پیشه نه دو سال پیش اگه میشه منبع دو سال پیش رو نشون بنده بدید ممنون میشم این لینکهای خبر من هستند منتظر لینک دو سال پیش هستم فارسی هم باشه قبوله
1

2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or