خدا کريم ، فردا بريم پايتخت ببينيم چی ميشه
من پیشنهاد می کنم از هومن یا پیام بگیری.قیمتاشون عالی هست.
باز هم میل خودت هست.چون قیمتاشون زیر بازار تهران هست من پیشنهاد می کنم ازشون بخری.البته هومن فکر نکنم یوزری بفروشه.
چجوری ميتونم ازشون خريد کنم ؟ چون پايتخت قيمت خيلی پرت بود
این تاپیک آقا پیام هست : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=62
همشهری منه و خیلی هم آدم مطمئنیه.جنس هاش هم همه تاریخ جدید هستن با Maiboard های فالکون.
خیلی از بچه های سایت هم ازش خرید کردن.
مرسی دوست عزيز ، من با ايشون همين الان صحبت کردم ، انگار فقط 40 گيگ دارن ، يعنی همه انگار فقط 40 دارن
شانس منه ؟
با آقا پيام صحبت کردم ، 40 گيگ ميدن 490 تومان که از همجا ارزونتره ، قيمت مناسبه ، 40 گيگ دستگاه خوبيه ؟
واقعاً فکر کنم همين کارو بايد بکنم ، چون اصلاً نيست ، شايد 1 الايت بگيرم ، الايت با اين ورژن جديد که ميگن تو لايو شناخته نميشی بيرون هست ؟
يا بايد جدا بريزن واسمون ؟ قيمت الايت حدودا چنده ؟
تایید میشه..اگه زياد بازي ميخواي بكني 360 بگير وگرنه ps3 الان من فقط با 360 دارم بازي ميكنم ps3 مونده داره خاك ميخوره ،360 خراب نميشه من توي عيد روزي تقريبا 8 ساعت بازي ميكردم البته 4 ساعت 4ساعت.(2 تا فن دست ساز گذاشتم پشتش)
ps3 ايطور كه ازش معلومه فكر نكنم هك بشه...ولي دستگاهي هستش كه از نيگا كردنش هم لذت ميبره ادم چه برسه به بازي ولي اگه واقعا ميخواي باري كني 360 بگير شك نكن .