تو این تست 6870 خیلی فاصله گرفته از 460 !!!
فکر کنم 6850 هم عملکرد بهتری داشته باشه که البته تو تست نیستش ظاهرا !
ولی از نظر من هنوز هم خرید 460 موجه تره !خب اساسا AMDکارت 6870برای به خاک مالیدن 460 ساخت!که اکثرا هم موفق بوده!نسبت به 560 هم تو اون تست فقط 4 فریم اختلاف داره که خیلی خوبه!
دوستان من يك مشكلي دارم كه اين لينكي كه گذاشتم كامل توضيح داده
و از تيتير خود لينك هم تيتر مشكل من پيداست
چون برد كارتم هم evga هست
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?&m=699226&mpage=1
كامل كه خوندمش ديدم مشكل از 460 بوده كلا
اخه يك بازي خاص نيستدوست عزیز لگ داشتن در یک بازی خاص و کم فریم گرفتن نسبت به بقیه کارت ها دو راه حل داره!
1-انویدیا درایور جدید منتشر کنه!
2-سازنده اون بازی پچ منتشر کنه و مشکلات موتورگرافیکی بازی را برطرف کنه!
اخه يك بازي خاص نيست
اشاره شده به mafia 2 و nfs:hp و cod:bo
كه دقيقا من هم تو هر 3 تا مشكل لگ دارم
مهم نيست رو 640 روي low باشه يا 1080 و high
به ميزان يكسان لگ داريم
اون تاپيك اگه كل پست هاشون رو بخونيد ميبينيد كه با عوض كردن كارت و گرفتن كارتي مثل 5770 و 6850 اين مشكلات رد شده كه به شدت هر دو user شاكي بودن
درمورد درايور هم از اون تاريخ تا الان چند درايور اومده كه هيچ كدوم مشكل رو حل نكردن
من تو nfs:bh تو race هاش دقيقا تو يك نقطه خاصي يك هو فريمم از 40 يا 50 مياد به 5 و بر ميگرده اگه 10 بار هم Race تكرار شه تو همون نقطه اينطور ميشه
cod:bo هم كه دقيقا مثل اين تاپيك كه اشاره كردن اصلا قابل بازي نيست
روي 9600 gt قبليم هر دو اين بازي ها خيلي خيلي بهتر اجرا ميشد
cpu هم كه از سري i گرفته تا quad تست شد
سك سرچ با اين عنوان تو google بديد :
Gtx 460 lags on games
خيلي تاپيك و پست زده شده
حالا cod كه براي خودش كلي تاپيك داره سر heavy laging and stuttering
الان بهترين درايور براي gtx 460 كدومه ؟خب شما باید از انویدیا بخواین که درایوری منشتر کنه و این مشکلات را برطرف کنه!
ضمنا سه تا بازی هم به هر شکل زیاد نیست!
اما به شما حق میدم خب کارت 460 خریدید و با کارایی که داره توقع دارید در بازی مثل BOو مافیا2,NFSHPکم نیاره! و لگ نداشته باشه!
الان بهترين درايور براي gtx 460 كدومه ؟
من الان 266.58 دارم
يك مورد ديگه هم هست من گذاشتم با GpuZ به صورت Background از وضعيت كارت تو بازي log بگيره
تو بازي nfs:hp
يكم كه بازي كردم بعدش اومدم بيرون داشتم ميخوندم log رو يك جاهايي به اندازه 13 ثانيه core و shader clock كم ميشد
تو اين عكس گذاشتم
http://s30.aks98.com/files/56749685646168228461.jpg
ميخواستم بدونم اين قضيه طبيعيه ؟
من اولين باره log ميگيره با gpuz نميدونم
و ميخواستم بدونم كلا مقاديرش مثل استفاده از memory و ... عاديه ؟
مرسي
برام خيلي جالبه اون زماني كه 9600 داشتم و شديدا از مشكل black screen دادنش روي دماي 59 اذيت شدم بالاي 30 تا تاپيك و 990 پست تو فروم هاي خارجي خوندم كه همگي با اين تراشه اين مشكل رو داشتن با انواع و اقسام سيستم ها و برد ها
دقيقا تجربيات و مشكلات من رو باز گو ميكردن
اما تو فروم هاي فارسي احدي اشاره نميكرد به اين مشكل و مرتب هم 9600 پيشنهاد ميدادن
خداييش فريم فوق العاده ميداد نسبت به قيمت و res كه بازي ميكردي
به حساب همون كارايي و درايور هاي عالي با زحمت پول جمع كردم و psu و gpu رو با 355 تومان عوض كردم كه مشكل bsod حل بشه و بتونم فريم هاي بهتري بگيرم اما اينم از اين 460
باز هم جالبه برام كه همين الان تو فروم هاي خيلي زيادي از جمله خود nvidia تاپيك هاي بسايري هست كه به روز پست ميخوره با عنوان 460 gtx stuttering
و ملت با برد هاي مختلف و با cpu هاي dou و quad و I Series مشكلاتي كه گفتم رو دارن ولي باز هم تو فروم هاي فارسي هيچ كسي report نميده و باز هم به هم پيشنهاد ميكنن
چند تا شون حتي كارت رو فروختن و 450 و 470 هم گرفت حتي مدل هاي oc و باز هم مشكلات رو داشتن
فرق نميكنه رو چه res و quality
خيلي هاشون ميگفتن gts 250 و 9800gt و 8800gts و .. خيلي بهتر فريم ميدادن
ميگفتن nvidia كه كلا بيخياله و هر درايور جديد ميده اوضاع بدتر ميشه نمونش اخري كه 2 تا 3 فرم پس رفت داشت
حالا كه كارت رو خريديم و پوله رفت ولي من يكي بدجوري پشيمون شدم و ظاهرا بايد باز هم ساخت چون انواع و اقسام درايور و cpu و psu هم حل نميكنه مشكل رو
اينها رو گفتم كه دوستاني كه ميخوان بخرن بدونن عده زيادي تو جاهاي مختلف دنيا گاها 2 يا 3 ماهه درگير مشكلات اين سري 400 هستن
موفق باشيد
منم 460 دارم تو مافیا 2 فریمم نسبت به GTS 250 نصف شده البته تو این بازی فقط.که از شاهکارای جدید انویدیا هست.تو فروم های خارجی هم دیدم خیلیا مشکل منو داشتن
راجب اور هم پیشنهاد میدم انجام ندین من GTX 460 1 gig zotac دارم که فن به نسبت بهتری داره.کارت رو تا نزدیک مدل AMP اور کردم با نرم افزار خودش هنگ کرد تو بازی کلا پشیمون شدم.:d