نگاهی به عناوین مطرح تاییدشده سال 2020

rahyarpaul

کاربر سایت
game-releases-2020.jpg

دهه سوم قرن بیستم تا ساعاتی دیگر آغاز میشود. نگاهی مختصر به 36 عنوان تایید شده و مطرح این سال به طور مختصر و کوتاه میندازیم.
2019-12-30_23-48-51.jpg
2019-12-30_23-50-29.jpg
2019-12-30_23-51-53.jpg
2019-12-30_23-52-32.jpg
2019-12-30_23-54-01.jpg
2019-12-30_23-54-49.jpg

2019-12-30_23-57-03.jpg
2019-12-30_23-57-27.jpg
2019-12-30_23-57-55.jpg
2019-12-30_23-58-40.jpg
2019-12-30_23-59-09.jpg

2019-12-30_23-59-38.jpg
2019-12-31_0-00-02.jpg
2019-12-31_0-00-26.jpg
2019-12-31_0-00-57.jpg
2019-12-31_0-02-19.jpg
2019-12-31_0-02-52.jpg
2019-12-31_0-04-32.jpg
2019-12-31_0-05-09.jpg
2019-12-31_0-05-35.jpg
2019-12-31_0-11-15.jpg
2019-12-31_0-11-42.jpg
2019-12-31_0-12-38.jpg
2019-12-31_0-14-48.jpg
2019-12-31_0-28-51.jpg
2019-12-31_0-30-19.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg

boif_4.jpg

a9r4_5.jpg

28w0_6.jpg

3zso_7.jpg

qre4_8.jpg

* عناوین سالیانه ورزشی در این لیست قرار ندارند
*برخی عناوین مانند بازیهای یوبی سافت ، star citizen ، دسپرادو و ... به خاطر نداشتن تاریخ مشخص و احتمال عرضه در 2021 در این لیست قرار ندارند
*این مطلب از سایت ذیل برداشته شده و دچار تغییرات شده و برای مشخص بودن تغغیرات از دو رنگ متفاوت در فونتها استفاده شده است. امیدواریم تحریریه سایت مطلبی جامع و کامل ،آماده و در سایت و فروم قرار دهد
50 Upcoming Games of 2020: The Most Anticipated | Nerd Much?
*اگر به دنبال تاریخهای شمسی بازیها هستید .از لینک زیر استفاده کنید.
تبدیل تاریخ شمسی میلادی قمری

آخرین ویرایش:
دست شما درد نکنه:D
ولی نه کلا یادی کردم از اون مقاله، خیلی حس و حال خوبی داشت:D
کاملا هم دلی بود:D هم به دل مینشست خوندنش، هم با سلیقه اعضای تحریریه بهتر آشنا میشدیم!
هم کلا حال میداد... 100تا بازیییی:D درسته یک سریش هم بیخود بودن، ولی بازم:-" (تازه هر سال ما اعتراض داشتیم چرا تو این صدتا فلان بازی انیمه ای یادتون رفته:)) )
تحریریه تنبل شده ،نمیدونم اون تغییرات فروم بود که شکلشو عوض کردن . نمیدونم 4یا5 سال پیش بود باعثش شد علتش رو نمیدونم.
الان خبرها تقریبای ساده 4-5 خطی با فاصله 2 روز زده میشه تو سایت. چه برسه به اون نوع مقالات،که خیلی وقت گیره.
علاوه بر 100 تا بازی آینده. 100 تا بازی برتر سال گذشته رو هم میزدن اونموقع ها. الان تقریبا خود سایت ول شده.
انیمه ژاپنی داستان داره.خواستم برا بازی koikatu مقاله معرفی بنویسم یا ژانر pinku film رو در ژاپن معرفی کنم ،نزاشتن :))
مثل اینکه با ذائقه ها جور نبود. هر چی گفتم آثار متفاوتی هستند . نزاشتن.

کاشکی حالا که زحمت کشیدی اون بازی های که تاریخ دقیقی داشتن به تاریخ خودمون میزاشتی من چندتاش درآوردم

تاریخ بازی‌هایی که سال جدید میلادی عرضه میشن
بازی FF7 Remake سیزدهم اسفند ۹۸
بازی DoomEternal یکم فروردین ۹۹
بازی AnimalCrossing: NH یکم فروردین ۹۹
بازی RE3: Remake پانزدهم فروردین ۹۹
بازی Cyberpunk2077 بیست‌و‌هشتم فروردین ۹۹
بازی LastofUs 2 نهم خرداد ۹۹
بازی GhostofTsushima تابستان سال ۹۹
بازی HaloInfinite پاییز سال ۹۹

کاشکی حالا که زحمت کشیدی اون بازی های که تاریخ دقیقی داشتن به تاریخ خودمون میزاشتی من چندتاش درآوردم

تاریخ بازی‌هایی که سال جدید میلادی عرضه میشن
بازی FF7 Remake سیزدهم اسفند ۹۸
بازی DoomEternal یکم فروردین ۹۹
بازی AnimalCrossing: NH یکم فروردین ۹۹
بازی RE3: Remake پانزدهم فروردین ۹۹
بازی Cyberpunk2077 بیست‌و‌هشتم فروردین ۹۹
بازی LastofUs 2 نهم خرداد ۹۹
بازی GhostofTsushima تابستان سال ۹۹
بازی HaloInfinite پاییز سال ۹۹
تاریخ کامپیوتر همه انگلیسی هست و ماه میلادی با شمسی همخونی نداره. برا همین برا ماه مارس مثلا نمیشه ،تاریخ شمسی داد چون میشه از اسفند تا فروردین که هاف لایف مارس میاد. یه سایت converter میزارم آدرسشو. با همین میشه کارو پیش برد

تحریریه تنبل شده ،نمیدونم اون تغییرات فروم بود که شکلشو عوض کردن . نمیدونم 4یا5 سال پیش بود باعثش شد علتش رو نمیدونم.
الان خبرها تقریبای ساده 4-5 خطی با فاصله 2 روز زده میشه تو سایت. چه برسه به اون نوع مقالات،که خیلی وقت گیره.
علاوه بر 100 تا بازی آینده. 100 تا بازی برتر سال گذشته رو هم میزدن اونموقع ها. الان تقریبا خود سایت ول شده.
انیمه ژاپنی داستان داره.خواستم برا بازی koikatu مقاله معرفی بنویسم یا ژانر pinku film رو در ژاپن معرفی کنم ،نزاشتن :))
مثل اینکه با ذائقه ها جور نبود. هر چی گفتم آثار متفاوتی هستند . نزاشتن.
کلا بالایی ها صفحه اصلی براشون مهم تر شده... از اینطرف ما که عادت داریم به انجمن اصلا صفحه اصلی برامون معنی نداره(حداقل فکر میکنم اکثریت مخاطب های انجمن اینجوری هستیم) صفحه اصلی هم بترکونند شاید حتی خبردار هم نشیم:-"

آره خبرهای با تاخیر واقعا ضدحاله...
برای من ضدحال تر اینه که میگن ادامه شم بیاید صفحه اصلی بخونید(گفتن شاید یک فکری به حالش کنند که خبر کامل بیاد تو فروم، گویا نظرشون بر نگشت) من که ببینم خبر رو اعضای تحریریه گذاشتن تو انجمن تاپیک رو باز نمیکنم چون ناقصه به نظرم:| مگر اینکه ببینم پست خورده بیام نظرها رو بخونم...

کلا چند ساله انجمن دیگه اولویت نیست...برا ما که عادت داریم به این فرمت و تغییر ناپذیریم سخته واقعا:(

کلا بالایی ها صفحه اصلی براشون مهم تر شده... از اینطرف ما که عادت داریم به انجمن اصلا صفحه اصلی برامون معنی نداره(حداقل فکر میکنم اکثریت مخاطب های انجمن اینجوری هستیم) صفحه اصلی هم بترکونند شاید حتی خبردار هم نشیم:-"

آره خبرهای با تاخیر واقعا ضدحاله...
برای من ضدحال تر اینه که میگن ادامه شم بیاید صفحه اصلی بخونید(گفتن شاید یک فکری به حالش کنند که خبر کامل بیاد تو فروم، گویا نظرشون بر نگشت) من که ببینم خبر رو اعضای تحریریه گذاشتن تو انجمن تاپیک رو باز نمیکنم چون ناقصه به نظرم:| مگر اینکه ببینم پست خورده بیام نظرها رو بخونم...

کلا چند ساله انجمن دیگه اولویت نیست...برا ما که عادت داریم به این فرمت و تغییر ناپذیریم سخته واقعا:(
الان گفتید. رفتم دیدم برا پارسال 40 تا بازی رو ویدیویی گذاشتن
مورد انتظار ترین بازی های سال 2019 - قسمت اول - بازی سنتر
اونم از 21 دی شروع کردن. تا15 بهمن ،تموم شده.
یعنی بازم مقاله تو فوریه منتشر میشه.
و در مقابل جمعیت 4 درصدی سایت نشینها برخیزیم

الان گفتید. رفتم دیدم برا پارسال 40 تا بازی رو ویدیویی گذاشتن
مورد انتظار ترین بازی های سال 2019 - قسمت اول - بازی سنتر
اونم از 21 دی شروع کردن. تا15 بهمن ،تموم شده.
یعنی بازم مقاله تو فوریه منتشر میشه.
من لیست پارسالشون رو ندیدم، ولی فرمت قبلی رو من خیلی دوست داشتم، تقریبا اکثر بچه های تحریریه نظرشون رو در مورد بازی میگفتن... و البته ما اصلا میدونستیم تحریریه کیا هستن! چون از بین خودمون بودن:دی الان... نمیدونم یا یوزرهاشون تغییر میکنه یهو بعد تحریریه شدن و دیگه نمیشناسم من، یا جدیدا... اونقدرم فعالیت ندارن تو فروم که آشنا بشیم باهاشون:-"

اکثر خبرها رو آره، من قبلش یا تو gematsu خوندم یا بچه ها خبر رسوندن ، بحث و بررسیشم تموم کردیم رفته:-" (پ.ن: الان از بالا میگن انجمن برای اعضا هست خودشون باید خبر بزارن ...)

کودتا... زیاد تو تاپیک های تحریریه و انتقاد و پیشنهاد این بحثا شده...جواب جالبی نگرفتیم ... نمیگیریم ... نخواهیم گرفت ...
فقط ما پرروتر از این حرفاییم که بازم با این وضعیت همینجا موندگاریم:))

من لیست پارسالشون رو ندیدم، ولی فرمت قبلی رو من خیلی دوست داشتم، تقریبا اکثر بچه های تحریریه نظرشون رو در مورد بازی میگفتن... و البته ما اصلا میدونستیم تحریریه کیا هستن! چون از بین خودمون بودن:D الان... نمیدونم یا یوزرهاشون تغییر میکنه یهو بعد تحریریه شدن و دیگه نمیشناسم من، یا جدیدا... اونقدرم فعالیت ندارن تو فروم که آشنا بشیم باهاشون:-"

اکثر خبرها رو آره، من قبلش یا تو gematsu خوندم یا بچه ها خبر رسوندن ، بحث و بررسیشم تموم کردیم رفته:-" (پ.ن: الان از بالا میگن انجمن برای اعضا هست خودشون باید خبر بزارن ...)

کودتا... زیاد تو تاپیک های تحریریه و انتقاد و پیشنهاد این بحثا شده...جواب جالبی نگرفتیم ... نمیگیریم ... نخواهیم گرفت ...
همشون قدیمی آن برو تایپک های دیگه میبینی سردبیر هم کسری هست @619

من لیست پارسالشون رو ندیدم، ولی فرمت قبلی رو من خیلی دوست داشتم، تقریبا اکثر بچه های تحریریه نظرشون رو در مورد بازی میگفتن... و البته ما اصلا میدونستیم تحریریه کیا هستن! چون از بین خودمون بودن:D الان... نمیدونم یا یوزرهاشون تغییر میکنه یهو بعد تحریریه شدن و دیگه نمیشناسم من، یا جدیدا... اونقدرم فعالیت ندارن تو فروم که آشنا بشیم باهاشون:-"

اعضای تحریریه ،مطمئنم از همینجا هستند و اسامی رو برای جلوگیری از ترول شدن بعدی طی نقدها عوض میکنن و با اسامی واقعی اونجا نقد میکنن.
به نظرم میشه . بچه های همینجا یه تاپیک بزارن و نظرات خودششونو جمع کنن و یه مقاله اونطوری بدن.
به تحریریه امیدی نیست.آبی ازشون گرم نمیشه .
@Coma BlacK
قراره مقاله ای بنویسید از بازیهای مورد انتظار سال 2020 یا نه؟

• Smile
Reactions: gamer1998y
@Coma BlacK
قراره مقاله ای بنویسید از بازیهای مورد انتظار سال 2020 یا نه؟
خب اگه استقبال بشه میشه یکاریش کرد :D:D:D
خودم هم تو فکر یک مقاله برای سال 2020 بودم...

بیایم کودتا کنیم بر علیه ظلم و جور بر علیه فروم نشین ها.
خیلی جدیش نکن رفیق :D
بنظرم سر زدن به صفحۀ اصلی رو هم به برنامتون اضافه کنید!

آخرین ویرایش:
اینکه محتوای صفحه اصلی باشه یا تو فروم بحث دیروز و الان نیست. از زمانی که من یادمه - 12 سال پیش که تازه عضو شده بودم - همین بحث بوده. سایت برای ادامه حیات خودش نیاز به صفحه اصلی پریازدید داره ، از اون طرف هم چون بهترین و کامل ترین بخشش فروم هست ، صفحه اصلی جدی گرفته نمیشه. برای همین تصمیم گرفته شد که مطالب در هر دو بخش نمایش داده بشن. به زودی این در مورد تمامی مطالب و مقالات تحریریه اعمال میشه و دلیل اینکه تا قبل از این برا فیچرها نبوده مشکل فنی بوده نه هیچ موضوع دیگه ای.

توی 5 ماه
87 تا ویدیو درست شده
56 تا نقد نوشته شده
552 تا خبر نوشته شده
22 تا ویدیو خبر هفتگی درست شده
2تا مصاحبه با بازیسازهای بین المللی انجام شده
41 مقاله و فیچر نوشته :
15 تا آنچه نمی دانید
21 بهترین‌های بازی
2 تا Game Tech
2 تا آنچه نمی دانید سریال
1 بهترین‌های سریال

در مجموع
785 دقیقه محتوای ویدیویی تولید شده.

اعضای تحریریه ،مطمئنم از همینجا هستند و اسامی رو برای جلوگیری از ترول شدن بعدی طی نقدها عوض میکنن و با اسامی واقعی اونجا نقد میکنن.
شما حتی اونقدر به خودت زحمت ندادی بری پایین صفحه تا عکس اوتار و یوزر کاربر رو ببینی ولی نظر دادن که راحته کنتور نمیندازه

@619 مقاله ده تا بازی سال بازی سنتر فارق از رتبه ها و جایگاه disco مقاله با کیفیتی بود نوشته های خوبی داشت برای هر بازی
حالا بهتره مقاله نا امید کننده ترین بازی سال هم زده بشه

شما حتی اونقدر به خودت زحمت ندادی بری پایین صفحه تا عکس اوتار و یوزر کاربر رو ببینی ولی نظر دادن که راحته کنتور نمیندازه
چرا اینقدر دقت داریم.
نمونش این.
2020-01-05_17-54-25.jpg
2020-01-05_18-03-32.jpg 2020-01-05_18-04-18.jpg

بازی ps5 چجوری نقد کردید. :D ولی این اسامی با نام کاربری فروم فرق داره. چند تا رو میشناسیم و چند تا رو نه.
نکته دومی معمولا اعضای تحریریه ،نوشته زیادی ندارن تو فروم و بحث این بود که جزء اعضای سابق فروم بودند و بعدا که رفتند تحریریه ،نام کاربری دیگه ای استفاده کردند یا نه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or