نگاهی به دنیای Mass Effect

نژاد محبوب شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    141

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

فقط حدود یک ماه تا عرضه Mass Effect 3 باقی مونده و کاری رو که میخواستم از مدت ها پیش انجام بدم ، بالاخره تموم کردم.
مقاله ای جامع و کامل در مورد بخش های مختلف دنیای Mass Effect که شامل قسمت هایی مثل معرفی نژادها ، شخصیت ها ، تاریخچه ، داستان و معانی عبارات و ... میشه.
این مقاله رو میتونین از اینجا بخونین و به تدریج توی یکی دو روز آینده بخش های جدید هم بهش اضافه میشه تا قبل از اومدن Mass Effect 3 تا جایی که میشه اطلاعات کافی رو از دنیای بازی داشته باشین و با خیال راحت برین سراغش !

کارت عالی بود آریا خان خسته نباشی بابا یکم Racist باشید Human انتخاب کنید من که هیچ نژادی جز Human تو Mass Effect بازی نکردم البته یادم نیست میشد نژادم تغییر بدی یا نه !

بسیار عالی بود . ممنون .
-----------
از نظر قدزت بدنی yahg قویتره یا Krogan ؟
-------------
متن زیر رو اگه همه DLC های ME2 رو بازی نکردین نخونین
جدا حیفه که یازی نکنین . به نظرم حتی از مبارزه با human-reaper جااب تر بود
.

آخرین ویرایش:
نباید این نژاد انسان رو توی نظرسنجی میذاشتم ! :| :دی :دی

از نظر قدزت بدنی yahg قویتره یا Krogan ؟
فکر کنم Yahg ها قوی تر هستن ! :دی
متن زیر رو اگه همه DLC های ME2 رو بازی نکردین نخونین :
من متآسفانه نتونستم Lair of the Shadow Broker رو بازی کنم. با سیستمم یه مشکل عجیبی داشت که سرچ کردم دیدم برای خیلی های دیگه هم این مشکل بود. یه جایی از بازی یه دفعه سیاه میشه و ادامه پیدا نمیکنه ! :دی
توی این DLC می فهمیم که Shadow Broker یه Yahg هست و اونایی که بازی کردن میگن خیلی سخت جون و قویه ! :دی
خدا به داد

خیلی عالی و کامل بود!
خسته نباشی!
من که خودم چون عاشق قدرت های Biotic هستم نژاد مورد علاقم Asari هست!
من متآسفانه نتونستم Lair of the Shadow Broker رو بازی کنم. با سیستمم یه مشکل عجیبی داشت که سرچ کردم دیدم برای خیلی های دیگه هم این مشکل بود. یه جایی از بازی یه دفعه سیاه میشه و ادامه پیدا نمیکنه ! :biggrin1:
توی این DLC می فهمیم که Shadow Broker یه Yahg هست و اونایی که بازی کردن میگن خیلی سخت جون و قویه ! :biggrin1:
خدا به داد
Shadow Broker جزو قویترین و وحشی ترین Boss های بازی بود برای من!:d قیافه و صداش هم خیلی باحال بود!

دو بخش جدید اضافه شد !

Shadow Broker جزو قویترین و وحشی ترین Boss های بازی بود برای من!:d قیافه و صداش هم خیلی باحال بود!
باید حتمآ اون DLC رو امتحان کنم ! برم دوباره باهاش ور برم ببینم چی میشه ! :دی ولی کلآ هم اون ، هم Overlord اواسط کار قاتی میکردن.

خسته نباشی آریا جان واقعا مقاله خوب و کاملی شده ممنون
فقط یک چیز از رمان ها هم برای نوشتن مقاله استفاده کردی؟
پ.ن:یعنی شادو بروکر اوج مرحله های ME2 تو خوش ساختی بودش،بودن لیارا هم که دیگه تهش ِ:d

خسته نباشی آریا جان واقعا مقاله خوب و کاملی شده ممنون
فقط یک چیز از رمان ها هم برای نوشتن مقاله استفاده کردی؟
ممنون !
نه رمان ها رو فرصت نکردم ترجمه کنم و فقط داستان دو نسخه 1 و 2 رو از توی ویکی بازی ترجمه کردم که تا شب به همراه معرفی شخصیت ها میذارم !

مرسی آریا. من که هنوز وقت نکردم بخونم. باید سر فرصت و با حوصله بشینم مقالت رو بخونم!:دی
فقط یه چیزی من DLC ها رو بازی نکردم. توش از لحاظ داستانی چیز خاصی داشت؟! تو مقالت اصلا اشاره ای به DLC ها و داستانی که توش اتفاق میوفته کردی؟!

خیلی عالی و کامل بود.ممنون
spoiler در مورد شخص shadow broker
اون Yahg در حقیقت Sahdow broker اصلی نیست!
وقتی شپرد و لیارا به اون yahg می رسن, لیارا یه سری جملات جالبی رو می گه.به طور کلی می گه ;کشف شدن نژاد Yahg توسط Council حدودا 60 سال (اگه اشتباه نکنم) بعد از ساخته شدن shadow broker Base اتفاق می افته.در نتیجه لیارا فکر می کنه که Shadow Broker این yahg نیست و shadow broker اصلی این نژاد رو پیدا کرده و بهش علاقه مند شده (دلیل این علاقه مندی رو 2 تا چیز حدث می زنه یکی انجام تحقیقات و اون یکی استفاده به عنوان یه موجود خونگی:d) در نتیجه shadow broker یه yahg رو وارد بیس خودش می کنه ولی Yahg گرامی می زنه shadow broker رو نفله می کنه و خودش می شه shadow broker.
کلا این DLC دیالوگ های فوق العاده ای داره
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or