نگاهی به دنیای Mass Effect

نژاد محبوب شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    141

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

فقط حدود یک ماه تا عرضه Mass Effect 3 باقی مونده و کاری رو که میخواستم از مدت ها پیش انجام بدم ، بالاخره تموم کردم.
مقاله ای جامع و کامل در مورد بخش های مختلف دنیای Mass Effect که شامل قسمت هایی مثل معرفی نژادها ، شخصیت ها ، تاریخچه ، داستان و معانی عبارات و ... میشه.
این مقاله رو میتونین از اینجا بخونین و به تدریج توی یکی دو روز آینده بخش های جدید هم بهش اضافه میشه تا قبل از اومدن Mass Effect 3 تا جایی که میشه اطلاعات کافی رو از دنیای بازی داشته باشین و با خیال راحت برین سراغش !

Wow! ممنون آریا! >:d< خسته نباشید.

---------

نژاد فقط Geth و Asari و Quarian و Salarian و Turian و Krogan و Collector و ....... خوب چه کار کنم همشون خوبن! :d فقط از Batarian بدم میاد! :-&:d
Deal with it! :|:d

ایول آریا ترکوندی :دی ( I didn't see that one coming :d )

واقعا جای یه همچین مقاله ایی توی سایت ( همه سایت های ایرانی ) خالی بود

دستت دردنکنه آریا جان

------------------------------------

نژاد فقط Quarian اونم به احترام Tali :x>:d

خیلی خوبه که در مورد Mass Effect یه کاری کردی , کم کم داشتم فکر میکردم ME فراموش شده !
توی رای گیریم فکر کنم تنها کسی که به Geth رای بده خودم باشم ! :d به شدت با این موجودات زبون نفهم حال میکنم ! :d هرچی بپرسی میگه We R All Geth ! :d
بسیار جالبن البته نه اون Geth تعطیلا , اونایی که احتمالا مثل Legion میمونن ...

این نظرسنجی نیست ها، تله‌ست. آخرسر هرکس به جز Turian و Asari رای داده باشه بن میکنن :biggrin1:
من بین Asari و Krogan دو دل هستم ولی Krogan ها انقدر مظلوم واقع شدن که چاره دیگه ای برام نمونده ! :دی

بسیار عالی. خیلی چیزا بود که برام روشن شد. دمت گرم:d
ولی دنیای mass effect خیلی دنیای بیخودیه ! چون گذشته از نقصهای عجیب غریبی که میشه بهش گرفت ، کل جهان به نوعی یه استعاره از زمین خودمونه !:d عموما موجودات جنگ طلبن و همیشه با شعار صلح میوفتن تو جون هم..

Last edited by a moderator:
مرسی، شدیدا جالب و خوب بود.

Krogan ؛ اولا به علت "گولاخ" بودنشون، بسیار جالب هستن بعدش هم همونطور که آریا گفت بسیار مظلوم واقع شدن. از Drell و Turianـها هم بدم نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or