نگاهی به آینده سری Call of Duty

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
sledgehammer.jpg

رییس Activision امروز اعلام کرد که یک بازی جدید از سری COD به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد. ابتدا گفته شد که این بازی در سال 2011 منتشر می‌شود. اما طبق اطلاعاتی که G4 منتشر کرده است، آن بازی که در سال 2011 منتشر می‌شود یک COD دیگر است که ناشر آن نیز مشخص نیست.

پس در واقع با دو COD متفاوت روبرو هستیم:

1- یک COD توسط Sledgehammer. آنطور که به نظر می‌رسد Activision تمایل دارد که این بازی در سبک اکشن- ادونچر باشد.

2- یک COD که هنوز سازنده آن مشخص نیست و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است. علیرغم اینکه سران قبلی Infinity Ward از این استدیو کنار گذاشته شده‌اند، Activision اعلام کرده است که Infinity Ward هنوز نیز به عنوان " مرکز" ساخت بازی‌های COD در آینده، باقی خواهد ماند. پس این احتمال وجود دارد که COD سال 2011 به دست Infinity Ward ساخته شود.

COD داره روز به روز به GH نزدیک تر میشه.
دقیقا ...از اخراج سازنده های اصلی گرفته تا مثل نون بربری بازی بیرون دادن...
و احتمالا با جذب Jason West و Vince Zampella توسط EA تاریخ تکرار خواهد شد....

دقیقا ...از اخراج سازنده های اصلی گرفته تا مثل نون بربری بازی بیرون دادن...
و احتمالا با جذب Jason West و Vince Zampella توسط EA تاریخ تکرار خواهد شد....
چه بده بستونی راه بیفته بین Activision و EA! :دی سازنده های Dead Space (منظورم Glen Schofild و اون یکی دیگه هست! :دی) رفتن شدن زیرمجموعه ی Activision، حالا هم Jason West و Vince Zampella شاید بشن زیرمجموعه ی EA!!!

آخرین ویرایش:
چه بده بستونی راه بیفته بین Activision و EA! :دی سازنده های Dead Space (منظورم Glen Schofild و اون یکی دیگه هست! :دی) رفتن شدن زیرمجموعه ی Activision، حالا هم Jason West و Vince Zampella شاید بشن زیرمجموعه ی EA!!!

شر به پا نکن من فقط حدس زدم....حالا ملت می ریزن اینجا....

خوشحالم ازین که اکتیویژن داره همون راهی رو میره که ماها میخواستم( گروه مخالفان ! scumbag Bobby Kotick ) امیدوارم این احمق هر چه زودتر به سرنوشت مدیر کپکام دچار بشه!

شر به پا نکن من فقط حدس زدم....حالا ملت می ریزن اینجا....
فقط دلت می خواد یه پستی بدی دیگه! محتواشم که اصلا اهمیتی نداره!!! مگه چی گفتم که شر به پا بشه؟! تو حدس زدی، منم از کلمه ی شاید استفاده کردم! در ضمن این بازی ساز ها توی هر شرکتی باشن، بازی شون مهمه! حالا نمی دونم منظورت از شر به پا کردن چی بود؟!! :confused:

فقط دلت می خواد یه پستی بدی دیگه! محتواشم که اصلا اهمیتی نداره!!! مگه چی گفتم که شر به پا بشه؟! تو حدس زدی، منم از کلمه ی شاید استفاده کردم! در ضمن این بازی ساز ها توی هر شرکتی باشن، بازی شون مهمه! حالا نمی دونم منظورت از شر به پا کردن چی بود؟!! :confused:

این بحثا جا و فضاش اینجا نیست!خواهشا اسپم ندید!!!:cheesygri:دی

این هم میتونه جالب باشه!ولی مطئنا خیلی ها دندون تیز میکنن برای این دو نفر !!!مطمئن باشید از EA هم جلو تر کسی خواهد بود:-"

آخرین ویرایش:
خيلي اوضاع IW و COD قرو قاطي شده - تو سه تيتر اصلي VG عكس IW رو كامل زده .
و خبر ها اينا هستن. كامنت هايي هم كه ملت زدن معلومه چقد شاكي هستن
Call of Duty’s DAY OF DEATH – everything you need to know
و
Activision confirms Jason West and Vince Zampella departures

و
Confirmed – Sledgehammer developing new Call of Duty for 2011 [Update]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or